2009 Ekim Anneleri

tuzdan olabilir cicimm..kawrulurken tuz oluyo ya..şişmiyelim die

Kulağa çok mantıklı geliyo canım. Heralde dr. bu kız işe gidiyo dikkat edemez beslenmesine deyip garantiye almak için dayıyo vitamini. Bu yazdıklarının hepsini yiyom ben bol bol yaa :1no2:

canım yiyiyosan ek vitamin alma bence gereksiz kilo alırsın .
zaten bebek kendisine gerekli olan besinleri senden alıyo .sen demire devam et diğerlerini de doktora sor ve bırak

ewet beryalcim en güseli doğal yolla almakk...

evet zuzum ben süt içemezdim ama bebiş için her sabah 2 bardak içiyorum .ne yapim vitaminlerden daha çok kilo alıyom doğal yoldan almak en iyisi.ve süt ürünlerinde light olanları tercih edin kızlar doktorun dedi onlarda calsiyum daha fazla varmış

beryaalll tickerindeki resim çok tadluu..maşallah sizeeopuyorumnanaktan

ben de içemiorumm..kokusuna da görüntüsüne de tahammül edemiorum mafoldumben

ben hiç bir vitamini içmiyorumm kıslarr alaha şükürler olsun oğluşumda gayet sağlıklı bilmiyom yediklerinize dikkat edin yeterr gerisi boşşş o vitaminleri içeren şeyler yiyin araştırın ama aklınızda olsun benhhiç bişi kullanmıyom ve bugün itibariylemeleğim sabah ölçüldü 28 cm 608 gr

Canım ben de aylardır süt içemiyodum. Şimdi şööle bişiy yaptım zararlı bilmem ama, şu nesquik çikolatalı top gibi kahvaltılıklar var ya çocuklar için. Ondan bi yemek kaşığı kadar koyuyom 2 bardağa yakın light süte. Onlar çikolataları bırakıyo süte bi de o toplarda bööle sütlü tatlı gibi oluyo. Çok sevdim öyle olunca yarım litre içebiliyom artık ama dr un haberi yok daha. :kedi:

Son düzenleme:

Maşallah canım bebişine gayet normal gidiyomuş kilosu falan ne güzel. İllaki vitamin almaya gerek yok bence de ama demir özellikle son üç ayda hepimiz alcaz sanırsam

maşallahhh oğluşuna...

kuzum kilo aldırmasmı o..bi de ööle deniyim bakiimm ama ben o nesquikleri çerez niyetine yerim soona awuç awuç bilorum..soora da şişerim senin canına okurum lülülülülülü

beryaalll tickerindeki resim çok tadluu..maşallah sizeeopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım .

canım ben çocuk gibi içine nesquik koyup içiyorum ilk zaman lar çok zorlandım ama şimdi içiyorum bebiş için ne yapim :CüvCüv:

canım ben sordum doktoruma nesquik zararlı değil dedi içebilirsin .zaten çocuklar içiyo zararlı olsa onlara verilmez dedi.yani sen içte nasıl içersen iç dedi bana .ama light olsun süt dedi.

maşallah bebişine

kıslar ya çoook dertliyim çooookk senağlama bendeki şansa bakın şimdiye kadar hiç farketmemiştim eşimle kontrole gittiğimizde doğumada siz gireceksiniz dimi diye sordu dr yok ben giremiyorum dedi bende 21 haftalık hamileyim dedi hiç anlamamıştım şimdiye kadar. Söylemedimmi size dedi belki aynı gün doğururuz oyüzden sizi diğer arkadaşıma devredicem dedi herkese söylüyorum kime söyledim kime söylemedim unuttum dedi napcam benyaa şimdi bidaha dr bulup ona nasıl güvencem buna alışmıştım senağlama

anamm şansa bakk..

canım üzülme daha vakit var zaten zor zamanları atlattık .ben de senin durumundayım bir yönden .ben bodrumda oturuyorum .bende 3 yıldır hep aynı doktora gidiyordum .ama geçen ay ayrıldı hastaneden kendine özel klinik açtı orda da doğum yapamıyo.yani şimdi şu an ki doktoruma doğum yaptırısam hem doktora hemde özel hastaneye ayrı para ödeyeceğim .bu da bana çok geldi bende izmirde hastane buldum orda yapmayı düşünüyorum .bu ay son kez bu doktoruma gidip şeker yüklemesi yaptıracağım ondan sonra izmire gidicem hep.

benim doktorumda doğurdu bugün itibariyle göreve başlayacaktı ama ben ondan soğudum başka doktora gidiyorum inş. sende içine sinen bir doktor bulursun

canım sen kendi doktoruna sor bakalım o nerde doğum yapacakmış belki sana da yardımcı olur .yada sana önerim izmirde karataş veya özell ege kocaman hastanesini öneririm çok iyi diyolar ikisi içinde.
sen hangi hastaneye gidiyorsun

kendi kendini doğurtur belkimmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…