2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3
Kısım o zaman bu kadın kimle anlaşıyo. sana da küstü gitti, kocasını da beğenmiyo. Öbür oğlu da konuşmuyomuş. Boşver o zaman o kocişin de biliyodur yani annesini

Diyomyaa iyice dengesizleşmiş artık, Allah onunda yardımcısı olsun ne diyim...
bize bulaşmasında iyi olsun başkada bişii istemiyom...

elalım canım benim yaa,, sen sakın üzülme.. kızını düşün ne olursunn... şimdi sizin için herşeyden önce minik meleğiniz gelmeli..

cnmm benim çok sağolasın cnm arkadaşımŞeniz

kıslarr napıosunzz..neler kaynattınz bakalımm..ela kıs boşver geen dengesz kaynananımı konşuosunzz..iplemicektk hani neoldu sen iplersen ben ne edeym yaa..salla gtsn

off off kıslar

bende ablama laf soktum demin msnde ohh rahatladım valla hep onun sorunları hastalıkları dedim benim şekerim yüksek çıktı hiç teselli etmiosun dedim biz senin ufacık şeylerinde bile bin teselli üretioz dedim cvp vermesine fırsat vermeden kapattım rahatladım ohhhh ben onun saçma sapan uyduruk şeyleriyle ilgileniom ayıp olmasın die o hiçbişi demedi bana ya sinir oldum:jeyyar:

ayy kıslar nazarmı değdi topiğe ya herkes bi detli abla kaynanan gelin görümce eltii of yaaa.kıs handan takma kafana ii etmşsn boşver siz cansınızz gene barşırsınzzz.el değil hiç olmassa yanimm..

kıslarr napıosunzz..neler kaynattınz bakalımm..ela kıs boşver geen dengesz kaynananımı konşuosunzz..iplemicektk hani neoldu sen iplersen ben ne edeym yaa..salla gtsn

Hoşgeldin canım, ben gelene kadar çıkmışın. Naptın dinlendin mi, yoksam yaptın mı bütün işleri yemekleri zemuszemus

hehe yok kız gözde ben takmıom zaten oda hamile ya sorunlu hamilielik tiriplerinde bişiyi olmadıgı halde ona uyus oluomkaydirigubbakcemile3

ay bu haftada bitermi kıslar ya daha salı

iyii yapmışın zuzum rahatlamışındırzemuszemus

en azından rahatlamışın ii olmuş dandanımm

İşte canım baz insaların tepkileri hayata bakışları daha dramatik oluyo herşey bi olay. Benimkide öyle bi de hamile kalsa kıyamet kopar heralde. Çok iyi anlıyorum seni, işte katlanıcas napalım ablamıs sonuçta. Amma iyi yapmışın bi kere de o anlasın yane

efet rahatladım valla kıslarrr ohhh ama bunun sonrası var biliom şimdi ugraşamam ama:))

efet gülicancım aynen öle bi dramatikleştirio hereşyi görsen ben çatlıom ama sanki bi tek ben farkındayım sanki ailenin diger üyeleri üstüne titrio daha da delleniom onun şekeri benim gibi çıksaydı varya allahh şimdi herkes ayaklanmıştı valla ama benim doktora gittimi bile bilmiolar düşün yani ben herkesi seferber etmiom napalım kardeş işte vereliniortak

insan basit şeyler beklio mesela bebegim 750gr olmuş diom ii büyümüş dio insan bi maşallah ne güsel felan der dimi siz bile maşallah dionuz sevinionuz yani bunlar basit ama üzücü oluo

Hoşgeldin canım, ben gelene kadar çıkmışın. Naptın dinlendin mi, yoksam yaptın mı bütün işleri yemekleri zemuszemus

kıs ne dinlenmesi tam koydum popomu yatağa bi belm ağrıo dedim kmse gelmesn bras yataım akşamda 3 bçkta kalktım ayağa boyna tuvalete gttim..hernese pat kapı çaldı yaşlı babannemzz var bzm o geldi ahanda şimdiiiii gitti bende o arada evi süpürdüm ıspanak yaptım bide bulgur pilavı yaptım.çorba saten bzden eksik olmas dünden var aman tamm işte daha ne ayaklarm felaket ağrıyo ıspanak ayıklaması çok zor bee off öldüm resmen 40 kere yıkamk lasım anam..nbi bakım size dedim gidcem brasdan yatmayaa..

kıs kış bitti sen hala ıspanak mı temizliosun..yazık ay daha az uuraştırcak bişi yapsaydın ya..

zuzu kıs sorma geçen pazara kocacımı yolladım ben gtmedm çarşamba günü sebze al dedim adama oda almş ıspanak bezelye ne varsa sebzeden ama görsen ben ıspanak yerne semzotu yapıomm omega 3 var dr kesnlkle yiyin ıspank yada semz dio.hernese anam ıspanağı görsen tuhaf bişi bezelyenn içlernden tanelri zor çıktı herifi yollarsan böle olurr..hernese 1 kilo ıspanktan 2 tabak anca çıkarr ayıkladım iyilerni seçtimm içinden öldüm resmne yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…