efettt efeett iiki warıımm..ne tatlı şeyim ben ööle..zemuszemus zemuszemus naniknanik
kaydirigubbakcemile3
Kısım o zaman bu kadın kimle anlaşıyo. sana da küstü gitti, kocasını da beğenmiyo. Öbür oğlu da konuşmuyomuş. Boşver o zaman o kocişin de biliyodur yani annesini
elalım canım benim yaa,, sen sakın üzülme.. kızını düşün ne olursunn... şimdi sizin için herşeyden önce minik meleğiniz gelmeli..
efettt efeett iiki warıımm..ne tatlı şeyim ben ööle..zemuszemus zemuszemus naniknanik
mütevazi zuzu :roflol: :roflol: :roflol:
nann zuzuu gene güldürdün beniiopuyorumnanaktan
kıslarr napıosunzz..neler kaynattınz bakalımm..ela kıs boşver geen dengesz kaynananımı konşuosunzz..iplemicektk hani neoldu sen iplersen ben ne edeym yaa..salla gtsn
off off kıslar
bende ablama laf soktum demin msnde ohh rahatladım valla hep onun sorunları hastalıkları dedim benim şekerim yüksek çıktı hiç teselli etmiosun dedim biz senin ufacık şeylerinde bile bin teselli üretioz dedim cvp vermesine fırsat vermeden kapattım rahatladım ohhhh ben onun saçma sapan uyduruk şeyleriyle ilgileniom ayıp olmasın die o hiçbişi demedi bana ya sinir oldum:jeyyar:
off off kıslar
bende ablama laf soktum demin msnde ohh rahatladım valla hep onun sorunları hastalıkları dedim benim şekerim yüksek çıktı hiç teselli etmiosun dedim biz senin ufacık şeylerinde bile bin teselli üretioz dedim cvp vermesine fırsat vermeden kapattım rahatladım ohhhh ben onun saçma sapan uyduruk şeyleriyle ilgileniom ayıp olmasın die o hiçbişi demedi bana ya sinir oldum:jeyyar:
iyii yapmışın zuzum rahatlamışındırzemuszemus
off off kıslar
Hoşgeldin canım, ben gelene kadar çıkmışın. Naptın dinlendin mi, yoksam yaptın mı bütün işleri yemekleri zemuszemus
kıs ne dinlenmesi tam koydum popomu yatağa bi belm ağrıo dedim kmse gelmesn bras yataım akşamda 3 bçkta kalktım ayağa boyna tuvalete gttim..hernese pat kapı çaldı yaşlı babannemzz var bzm o geldi ahanda şimdiiiii gitti bende o arada evi süpürdüm ıspanak yaptım bide bulgur pilavı yaptım.çorba saten bzden eksik olmas dünden var aman tamm işte daha ne ayaklarm felaket ağrıyo ıspanak ayıklaması çok zor bee off öldüm resmen 40 kere yıkamk lasım anam..nbi bakım size dedim gidcem brasdan yatmayaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?