Bugün yemek yapmak istiyorum derken. :uhm: Diğer günler ne yapıyonuss şekerim kafamçokkarıştı
Benim de evde kabak var onu ne yapsam diye düşünüyorum. Yanına da bulgur pilavı yapcam, bi de yoğurt. Ama kabağı nasıl pişirsem acaba
canım ben eve çok geç geliyorumda eşimle .. saat 9 dan sonrada yemek yapıp yemek işime gelmiyor zaten kocacım da beklemiyo.. dışarıda yiyoruz evde olduğumuzda da pratik şeyler.. ama bugün yemek yapıp yemek istiyorum
evet bulgur pilavı yapim.. yanına da cacık ana yemek olarak ne yapsam acaba ya..??
kıslar öptm hepnzii ben gidom yatağa ayaklarımı dikim bras çok ağrıoo=(
:CüvCüv:
gülicancım bende okudum onu dün kagan kocatepede:)) doktorun dedigi cm le aynı çıktı dogru yani 31 cm dedi dotkorum muaneden çıkınca eşimle baktık yaptık ondada öle çıktı FL: 44,6 yasıo *7 yapınca : 312.2 mm yapıo yani 31.22 cm:))
kızlarr bilgisayarım bozulduu..ekranım karardı gitti birdennmafoldumben
slm kısslar ne haber ben annemin evine geldimmm:))) memleketime geldiiim...
Canım şimdi geri geldi mi. Dizüstü bilgisayarmıydı. Onların ekranı daha zor tamir oluyo da :kedi:
ewet canım dizüstüydü...yokk bikaç kez açtım ama geri gelemdi ekran..çook flu bi görüntü war..kociminkini açtım şimcik..çok mu tutar tamiri
Canım arızasına bağlıdır mutlaka ama bis bitaneyi bozduk, eski bişeydi. astarı yüzünden pahalıya geliyo. Öylece verdik. İnşallah ciddi bişeyi yoktur zemuszemus
Haftasonu balığı ben yapıyorum ilk 4 ay o yaptı istifa etti sonra .:mymeka:
benim ultrason kagıdım elimde ama FL yazmıyor benimkinde yasakkelime
pufff iişallah yokturr...yoksam giremem artıkın buraya da..mafoldumben nerden çıktı şimdi ya ne gıcıkk:umursamaz:
yaa yoktur inşallah bişi. Bisss ösleriss seni sonra :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?