2009 Ekim Anneleri

sordugum sorunun cevabini once yazmissin , seni anliyorum tatlim , esinde mecbur kaliyor sanirim annesi sonucta arada kaliyor esin , bence ona tatli dille yaklas annesi olursa huzurunuzun falan olmayacagini soyle offf karisik bir durum benim esimin ailesi Turkiyede oldugu icin pek gelin kaynana olamadik yilda bir defa goruyorum misafir gibi ama yinede sitemkar oluyorlar kayinvalideler

hehehe çikolatamı cokacimcoook Benim daha 15 günüm var o arada biras dikkat ediyim de bari en azından yoksa ikinciyi yaptırmam. Ben çok korkuyorum ya kan vermekten falan. Bayılcak gibi oluyorum. Ben sadece tatlı şeyleri düşünmüştüm, demek hamur işi de artırıyomuş. Benim acaba onun için mi çok fazla börek pilav gibi şeyler istiyo canım. ama tutyom kendimi bu aralar.İnşallah bişiy çıkmass yaw, pozitif düşünelim zemuszemus

Allah korusun bitanem o nası laf ööle..taam canın sıkkın ama konuşma ööle..madem bunca sene soora böle bi karar werebiliyo baksın ozaman başının çaresine..hamile kadınsın canım Allah Allahh..sonrada lohusalık yeni bi düzene alışmak kolaymı..ozaman kocası nafaka wersin ew tutsun 2 odalı kooperatifi bitene kadar..emeklisi de war geçinsin gitsin..kimsenin başına ekşimesin..Allahım böle imtihan etmesin çok zor bişi ya...kuzum benim sakin olmaya çalış nolursun ağlama da kocanla da papaz olma sakın..

arada mesafe olsa bile telefon denen meret sayesinde uzaktan bile yeter kimisi cicim be..

ben içimden sölüyom cnmm sende sövebilirsin istediğin kadar...

elalımm kuşummm takma kafana zaten beraber kalamzsınız bek sesi senin sesin derken kafası şişer sabırlı ol üzme kendini meleğini düşün annesi sen üzüldükçe oda üzülüyo opuyorumnanaktan

sağol cnmm, insan ister istemez takıyo iştee...

inşallah öle olur handancım:Saruboceq:
eşim diyo bende sölemiştim amaa kadında köpek inadı var

ayy bilmiyomm çatlıcam şimdiiikafamçokkarıştı
amaa hiçbişey eskisi gibi olmucak tek onu biliyomm...

Elalım yoksa eşin tek çocukmu

değil kuşum 3 kardeşler...

cnm bizde farklı şehirlerdeyiz senede 1 yada en fazla 2 kez görüşürdük...
eşim kesin tamam demiyoo ama kadın boşanıorsa kapıda kalırsa eve almamda demez yani...

yaaa walla zuzum sonumuz öle olur yani, bende öle sölemek istemem ama...
walla bilemem nafaka olayını bi şekilde halletmesi lazım, eşime sölemeden eşimin ablasıyla konuşim diyom, abl aböle böle bize güvenmesin desem nasıl olurki???

elam kıyamam sana kııııı sen ferah tut içini cnm benim üzüntü stres yapma bak bebekler çok etkilenirmş lütfeeeeeeenn

yok cnm sen arama söleme..belli olmaz belki eşin bozulabilir..o arasın sölesin abla bize güwenemsin annem,deryanın hali malum diye..eşin de hassastır şimdi nolur nolmaz onsuz adım atma

sağoll cnmmŞeniz arada bunları okuyunca rahatlıyom...
iyiki varsınız hepinizz:enbuyukkk:

ayy ela kayınvalide derdini okudum şimdi. çok sinir bi durum haklısın. ama kendini üzmemeye çalış. hem maden kızı da boşanmış iki dul otursunlar başbaşa işte. birbirlerine sahip çıksınlar. eğer olurda ciddiyse söylediğinde sende bunu söylersin canım ya. kurulu düzeni bozacağına otursun kızıyla allah allahh...

elam kıyamam sana kııııı sen ferah tut içini cnm benim üzüntü stres yapma bak bebekler çok etkilenirmş lütfeeeeeeenn

cnm benim sağolasınŞeniz

yok cnm sen arama söleme..belli olmaz belki eşin bozulabilir..o arasın sölesin abla bize güwenemsin annem,deryanın hali malum diye..eşin de hassastır şimdi nolur nolmaz onsuz adım atma

bende bölee düşünüyom iştee o yüzden elim hep geri gidiyo...
biraz daha bekleyelim bakalım neler olacak...

elalım canım benim yaa,, sen sakın üzülme.. kızını düşün ne olursunn... şimdi sizin için herşeyden önce minik meleğiniz gelmeli..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cnmm arada başka konularda var kadın diyoo onlada oturamam kızının kızıyla yani torunu 21 yaşında ve hiç anlaşamıyolar, sürekli kavga halindeler...

elalım canım benim yaa,, sen sakın üzülme.. kızını düşün ne olursunn... şimdi sizin için herşeyden önce minik meleğiniz gelmeli..

ahhh cnmm 1 haftaa öncesinee kadar öleydii zaten, geldii ve herşeyin mıçtı içinee:mymeka:
Allah büyükk ümidim herzaman var, yanımızda kalamayacağı kesin amaa bütün ipler kopacak orasıda kesin...
Hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cnmm arada başka konularda var kadın diyoo onlada oturamam kızının kızıyla yani torunu 21 yaşında ve hiç anlaşamıyolar, sürekli kavga halindeler...
kaydirigubbakcemile3
Kısım o zaman bu kadın kimle anlaşıyo. sana da küstü gitti, kocasını da beğenmiyo. Öbür oğlu da konuşmuyomuş. Boşver o zaman o kocişin de biliyodur yani annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…