elaam bilgisayarımın ekranı gitti..öslicenis beni..şimcik kociminkinden girdim ama o bu pcyi işe götürüyo genelde..bi de çizim programları filan olduu için internete girmio bundan pek wirüs şeyetmesin diee...
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: cezalandırılmayalım kociş mevzusuna yorumsuz kalıyorum
Kim olabilir canım koca memişliler handan , zuzuu u , fatoş döv onları buldular ufaklığı neler yaptılar bana :sinifsinif:
memişlermi büyüyo kıs canan kaç cm oldular 76 mı hahahahahah:roflol: 1 fırın ekmek yemen lasım kısımmmm:roflol:
memişlermi büyüyo kıs canan kaç cm oldular 76 mı hahahahahah:roflol: 1 fırın ekmek yemen lasım kısımmmm:roflol:
yaaaa dimee yaaa sen benim stres topumdunnsırnaşık şey herşekildee güldürüyon nan beni...
sölee kocişee halletsin şu ekran işinii yafrumm
dandanım benimkiler 92,5 oldular tam el atmalık:1closedeyes:
kıslar nazyazda ne zamandır girmio haberi olan varmı
dandanım benimkiler 92,5 oldular tam el atmalık:1closedeyes:
:1shok: :1shok: Aboww büyüğümsün ablam hürmetler buyrunnnnnnnnn
efet cnm benim de dikkatimi çekti..iişallah ters bişi yoktur..tatile filanmı gitti aceppp
maşallah elacım senni kocişi en sonuncusu dogurana kadar idare eder kanımca maşallah sabırlıkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: sen anca geçtimiz yolları paspaslarsınnn çırakkk:roflol:
:1shok: :1shok: Aboww büyüğümsün ablam hürmetler buyrunnnnnnnnn
:roflol::roflol::roflol: sen anca geçtimiz yolları paspaslarsınnn çırakkk:roflol:
Ben kaçar biraz dolanayım sırtım ağrıdı oturmaktan görüşürüz zaten saat 6 oluyor birazdan kaçışırsınız sizde yavaş yavaş.
Yasemin nasıl oldun canım dr ile görüştünmü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?