2009 Ekim Anneleri

ANG€L, asu1984, ciceklara, ELALI, gulican, handan2546, ilkay.., pembeinci, yasemin1984, zeytinn79 selamlarr kızlar nasılsınız a.s.

sabah burda deprem olduu onun sarsıntısıyla korkuylaa uyandıkk eşimle mafoldumben ..evimiz en son kat olunca cok hissedildii

selam kızlarr bür süredir giremedim siteye ..tatildeydik.. geldik. umarım herkesin keyfi yerindedir..
biz çok şükür çok iyiyiz..iyice dinlendik eğlendik.bugünde doktora gidicez kontrolümüz var..
kızlar artık 6 ay bitti nerdeyse ..
çalışan arkadaşlar izne ne zaman ayrılacaksınız .. ben artık yavaş yavaş düşünüyorum..kendimi çok iyi hissediyorum iş beni hiç yormuyor ama yinede izne ayrılsammı artık diye düşünmeye başladım

slmmmmm.....kac gundur sızı okuyorum ama yazmıyorum....hepınızı tanımaya calıstım...20 hafta 3 gunluk ıkıncı oglusuma hamısımmm.....

hosgeldin meryemcim , ne guzel tatilide yapmis gelmissin , keyifli ve enerjik olmanada sevindim sanirim bir cogumuzunda tatile ihtiyaci var :) sukur sahsim adina bende iyiyim simdilik hersey guzel diyebilirim .. meryem kac haftaliksin canim sen =?

cnm hoşgeldin meryemcim sende günlük iğne kullanıyodun dimi kan sulandırıcı. bende kullanıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…