handancım amin cnm sağol.angelcim melegin güle güle yatsın büyüsün inş hayırlı olsun
ANG€L, asu1984, ciceklara, ELALI, gulican, handan2546, ilkay.., pembeinci, yasemin1984, zeytinn79 selamlarr kızlar nasılsınız a.s.
sabah burda deprem olduu onun sarsıntısıyla korkuylaa uyandıkk eşimle mafoldumben ..evimiz en son kat olunca cok hissedildii
ilkay yasemin üçümüzünde günü aynı haaa aynı günmü gideceğiz doğuma zemuszemus
sabah burda deprem olduu onun sarsıntısıyla korkuylaa uyandıkk eşimle mafoldumben ..evimiz en son kat olunca cok hissedildii
ANG€L, asu1984, ciceklara, ELALI, gulican, handan2546, ilkay.., pembeinci, yasemin1984, zeytinn79 selamlarr kızlar nasılsınız a.s.
selam kızlarr bür süredir giremedim siteye ..tatildeydik.. geldik. umarım herkesin keyfi yerindedir..
biz çok şükür çok iyiyiz..iyice dinlendik eğlendik.bugünde doktora gidicez kontrolümüz var..
kızlar artık 6 ay bitti nerdeyse ..
çalışan arkadaşlar izne ne zaman ayrılacaksınız .. ben artık yavaş yavaş düşünüyorum..kendimi çok iyi hissediyorum iş beni hiç yormuyor ama yinede izne ayrılsammı artık diye düşünmeye başladım
slmmmmm.....kac gundur sızı okuyorum ama yazmıyorum....hepınızı tanımaya calıstım...20 hafta 3 gunluk ıkıncı oglusuma hamısımmm.....
hoşbulduk ilkayım sen nasılsın canımopuyorumnanaktantesekkür ederim pembem
kolay gelsin zeytincim hayirli alisverisler :)
kalemiti hosgeldin tatlim
hoşgeldin canım biz iyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?