2009 Ekim Anneleri

haklısın amozoncum siz oraya kredi kartı numaranızı veriyosunuz dimi?
bide malı görmeden almak istemezmiş bizimki...

elam ben novartisin otribebe diye bi burun temizleyicisialdım fiyatı 13,00

Çocuğunuzun burnunu temiz tutmanız önemli bir işlemdir ,çünkü bu sayede çocuuğunuz rahat nefes alabilir ve aynı zamanda ,tıkalı burnu nedeni ile oluşabilecek kulak iltihabı ve sinüzit türünden iltihaplanmalar da önlenebilir.

Aspirasyon işlemi bebeğinizin burnu tıkalı olduğu zamanlarda olabildiği kadar sık yapılmalıdır.

Burun deliklerinin daha iyi temizlenmesini sağlamak için ,işleme başlamadan önce çocuğunuzun burnuna deniz suyu uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

Kullanım Şekli ;

1.Değiştirilebilir ucu aspiratörün orta kısmına takın.

2.Aspiratörün ucunu bebeğin burun deliğine yerleştirin.

3.Ağızlık kısmını kullanarak yavaş ve düzenli şekilde içinize doğru çekin.

4.Aynı işlemi diğer burun deliği için de uygulayın.

5.Kullanımdan sonra değiştirilebilir ucu çıkarın ve yerine yenisini takın.

Dikkat edilecek hususlar ;

Çocukların erişemeyecekleri yerde saklanmalıdır ,çocukların yutabileceği parçalar içermektedir.

Oda sıcaklığında saklanmalıdır.

Kullanılmadan önce eller yıkanmalıdır.

Her kullanımdan sonra uç kısım atılmalı ve yeni yedek uç takılmalıdır.

Hasar görmüş parçalar varsa alet kullanılmamalıdır.

ıçindekiler ;

1 Adet aspiratör

3 Adet yedek uç

çektiğimiz sümük filtrede kullanılıyor sen yutmuyon lülülülülülü boğaziçieczanesinden alıntıdır....

kaydirigubbakcemile3 bilmediğim için veremiyorum kısss kaydirigubbakcemile3
Ankara'da e-bebek var, can bebek var hepsinde gördüm amma İstanbulu bilemiyom yaa canım

bilmiyonn haaaaaa:roflol: bende yasak diye dediydin sandımmkaydirigubbakcemile3
aaa bak e-bebek burdada var ordan bakim, bak gene yardımcı oldun ajkummmŞeniz

merhabaaaaaa kızlarrrrr...tatilimi yaptım ve geldim....nasılsınız bakalım...özledim sizi...

hoşgeldin zeynepcimmŞeniz
güzel geçmmiştir inşallah tatilin bol bol enerji topladınmı bakimmCADIARZU
bizz aynıyız güzelim, geçen haftaa bi kaynana depremi yaşadık hala sarsıntıları sürüyoo:roflol:

yasemincim ucuzmuş kıss eczanelerden bakim bari burun aspiratörünü...
sağol datlumm

Kıssslar satt 5'i geçmiş ben kakıyım da eve gidip hazırlanayım. Daha düğüne gitcem. Hadi herkese byeee

zeynepim hoşgeldin canım ohh ne güzel dinlenmişsindir

elam ayrıca uçlarını sonra tekrardan alıyor sun

saolun kızlar güzel geçti sayılır..ister istemez biraz daha kısıtlı davrandım normale gör ama yinede yüzdüm iyi geldi...

anlat bakıyım ela neolmuş kaynanalara...allah onları bildiği gibi yapsın...

kısss yaseminn acabaa bu aspiratör ağızdan çekildiği içinmi ucuz, başka modelleri varmıdır acaba ağızla çekmeden çeken bişey???

zeynepcim ne sen sor ne ben sölimm, evet allah bildiği gibi yapsın onları...
uzun hikayee anlatmim genee arkadaşlarda bıktılar benden artık bu konuylan ilgili :))
tansiyonumu oynatmak istemiyom :))))
ama dün akşamüstü yazılanları okursann anlarsın eccük bişeyler :))))))

kısss yaseminn acabaa bu aspiratör ağızdan çekildiği içinmi ucuz, başka modelleri varmıdır acaba ağızla çekmeden çeken bişey???

yoy ajkum diğer burun aspritörleri chicconun faln 7-8 olması alzım bunu novartis firması çıkardı yeni çıktı geçen bana tanıtıma geldiler paşama hediye ettilerde hem steril diğer aspritöt,rlere göre daha ajkum eczanenin elinde yoksa depodan getittir ismi otribebe uçlarınıda iste oda 7-8 civarı opuyorumnanaktan

bakarım elacım yazılanlara boşver sıkma canını değmez böyle insanlar için...

ela sana bişey sorucam hani 1 ay kadar önceydi sanırım senin vajinana doğru sancı giriyodu...ne dedi sana dr un onun için...benim kızda bazen tam orama doğru tekme atıyo sanki çok aşşağıda taşıyorum gibime geliyo benim...merak ettim seninki geçtimi...gerçi yarın sabah dr a gidicem onada soracam ama sen geldin aklıma birden..

cnm geçen ay vajinama olan o sancı kalp atması gibi şeyi, %100 kızım oldunu örenince sormayı unuttummkaydirigubbakcemile3 zaten bi süre sonrada geçti...
şu geçtiğimiz 1-2 hafta içindede bebeğimin tekmelerini bende vajinamda hissettim cnm, ama oda geçti sonradan, o arada doktora gitmediğim içinde soramadım doktora...
burda bi iki arkadaşa daha oldunu hatırlıyorum, konuşmuştuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…