2009 Ekim Anneleri

bernacım bendede bel ve sırt ağrısı oluyor şu aralar hemde çok...
hatta şimdi sırtım ağrıyor (

kendini iyi hissediyorsan, doktorun da bebeişte herhangi bir problem görmüyorsa sakıncası olmaz çalışmanın. devlet memurları doktorlar vs. hep hemen son aya kadar çalışıyorlar. arada kalk dolaş, yürüyüş yap yeterli olur canım. zaten çok sıkı bir iş hayatın yok anlattığın kadarıyla. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ben. kaydirigubbakcemile5

canım bence çalışma şartların bu kadar iyiyken bide maddi yönden çalışman gerekiyosa çalış derim.ben son ayda izne ayrılmayı düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

bende sürekli oturduğum için doktor arada ayağa kalk ve ayaktayken ayağını bi kaç kez bük dedi faydası var herhalde:çok üzgünüm:

meryemcim bende bütün gün oturuyorum, kısmetse 32. haftanın sonunda ayrılırım diye düşünüyoruz izne...
oda ağustos 14e denk geliyo...
ama ben şöle düşünmeye başladım, oğustos 14e rapora ayrılayım, patronla konuşup 15 gün daha çalışıp eylül 1de maaşımı alayım diyorum ama bakalım görcez neler olacak...

canım çok dikkat et , ayaklarını üşütme. o bölgeni nemli tutmamaya çalış. bol bol su iç. idrar yolu enfeksiyonunu bol su içerek daha çabuk atlatırsın. iç ki idrar yolların temizlensin tuvaletini yaptıkça.

bende sürekli oturduğum için doktor arada ayağa kalk ve ayaktayken ayağını bi kaç kez bük dedi faydası var herhalde:çok üzgünüm:

evet kuşum afazla sabit kalmak iyi değil arada hareket etmek lazım. bebiş daha kolay pozisyon değiştiriyor heralde. kan akışı için de önemli arada hareket etmek.

ANG€L;7509938 .!.:
canım bence çalışma şartların bu kadar iyiyken bide maddi yönden çalışman gerekiyosa çalış derim.ben son ayda izne ayrılmayı düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

allah hepimizin yardımcısı olsun bakalım artık dayanabildiğimiz yere kadar dayanıcaz artık.. ayy sağlıcakla bir kucağımıza alalımda bebişleri ..

evet cnm içiyodum zaten ama dahada çoğalttım.benim doktorumda suyun çok önemli olduğunu söyler.her gittiğimde mutlaka hatırlatır sorar.zemuszemus

haa canım yaa şimdi gelebildim. Yaw canım sen bu medelanın saklama kaplarından almıştın demi. Nasıllar, yorumlarında çok ince poşet gibi falan diyoda. Ben de düşünüyorum alsam mı diye

aldım canım evet. sağdıktan sonra hava geçirmeyen ,steril bişeyde muhafaza etmek lazım diye aldım ben de. 1-2 ay saklayabilmek için hava geçirmemesi lazım o yüzden sen de al derim. gayet güzel bence ben herhangi bir kusurunu görmedim. tarih yazman için falan yeri var. ağzı da sımsıkı kapanabiliyor . özel malzemden yapılıyomuş zaten steril poşetler. direkt pompaya da bağlayabiliyorsun. al bence de neyde saklıcan yoksa. pompa nası süper ama dimi cork cork çekiyo valla kaydirigubbakcemile

medelanın elektrikli pilli pompası canım. hepsiburada comdan aldım ben de gülican da. başka marka düşünm bile alacaksan bu çok güzel.

Evet canım yaa pompası tam bebek emmesi gibi çekiyo. ben de denedim nerdeyse ağlıcaktım. sanki bebek olmuş gibi opuyorumnanaktan
Ben de hani poşey gibiyse 1 seferden fazla kullanılmaz diye düşünüyorum. Onun yerine kaynatıp tekrar kullanılabilen plastik kavanoz gibi şeylerden mi alsam diyorum

selam kızlar çok tATLI ŞAPKALAR BULDUM KIZMA ALDIM BıKAÇ TANE BıRAZDAN EKLERıM RESıMLERıNı DıNLENıYıM HEMDE TANESıNı 1.25TEN ALDIM SUDAN UCUZZ

MEDELA MıNı ELEKTRıKLı PıLLı SÜT POMPASI canım. biz aldığımızda 105 TL idi galiba ama tam hatırlayamadım. Şimdi 130 olmuş heralde. Hepsi buradaya bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…