kendini iyi hissediyorsan, doktorun da bebeişte herhangi bir problem görmüyorsa sakıncası olmaz çalışmanın. devlet memurları doktorlar vs. hep hemen son aya kadar çalışıyorlar. arada kalk dolaş, yürüyüş yap yeterli olur canım. zaten çok sıkı bir iş hayatın yok anlattığın kadarıyla. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ben. kaydirigubbakcemile5bu akşam kontrolüm var ..inşallah iyidir bebişim bakalım..
ya doktorla konuşucam bugün unutmazsam..
ben turizm acentasında çalışıyorum yaa. sabah 10 gibi geliyorum akşam da 6 dan sonra çıkıyorum.. kendimi iyi hissetmediğimde gelmiyorum veya izin alıyorum..
ofiste ara soıra yorulduğumda ayağımı uzatıp dinlenme fırsatımda var
normalde masadayım koltukta oturuyorum işte
yani bu durumun bebeğe bir sakıncası olurmu sürekli oturmanın?
artık ne zaman işi bırakmalıyım bilemiyorum? ne yapsam ?
sizler ne zaman doğum için artık dinlenmeye çekilmeyi düşünüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissetttiğim sürece işe geleyim diyorum ama bebek için durum ne olur bilemiyorum yani ben kendimi iyi hissetsemde acaba işten ayrılıp dinlenmelimiyim kafam çok karıık bu konuda
canım bence çalışma şartların bu kadar iyiyken bide maddi yönden çalışman gerekiyosa çalış derim.ben son ayda izne ayrılmayı düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsunbu akşam kontrolüm var ..inşallah iyidir bebişim bakalım..
ya doktorla konuşucam bugün unutmazsam..
ben turizm acentasında çalışıyorum yaa. sabah 10 gibi geliyorum akşam da 6 dan sonra çıkıyorum.. kendimi iyi hissetmediğimde gelmiyorum veya izin alıyorum..
ofiste ara soıra yorulduğumda ayağımı uzatıp dinlenme fırsatımda var
normalde masadayım koltukta oturuyorum işte
yani bu durumun bebeğe bir sakıncası olurmu sürekli oturmanın?
artık ne zaman işi bırakmalıyım bilemiyorum? ne yapsam ?
sizler ne zaman doğum için artık dinlenmeye çekilmeyi düşünüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissetttiğim sürece işe geleyim diyorum ama bebek için durum ne olur bilemiyorum yani ben kendimi iyi hissetsemde acaba işten ayrılıp dinlenmelimiyim kafam çok karıık bu konuda
burdayım kuşum sor
kendini iyi hissediyorsan, doktorun da bebeişte herhangi bir problem görmüyorsa sakıncası olmaz çalışmanın. devlet memurları doktorlar vs. hep hemen son aya kadar çalışıyorlar. arada kalk dolaş, yürüyüş yap yeterli olur canım. zaten çok sıkı bir iş hayatın yok anlattığın kadarıyla. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ben. kaydirigubbakcemile5
ANG€L;7509860 .!.:kızlar çok sıkıcı yaaa..vakit geçmiyo..
bu arada benim 3-4 gündür kaşıntım vardı vajinada.dün doktora gittim alttan bakmadı enfeksiyondur dedi krem ve sabun verdi.ama tedevi edilmezse erken doğum gibi tehlikesi oluyomuş.varmı sizde de böle bi problem genelde hamilelikte daha hassas olduğu için çoğu bayanda olurmuş.
bende sürekli oturduğum için doktor arada ayağa kalk ve ayaktayken ayağını bi kaç kez bük dedi faydası var herhalde:çok üzgünüm:
kendini iyi hissediyorsan, doktorun da bebeişte herhangi bir problem görmüyorsa sakıncası olmaz çalışmanın. devlet memurları doktorlar vs. hep hemen son aya kadar çalışıyorlar. arada kalk dolaş, yürüyüş yap yeterli olur canım. zaten çok sıkı bir iş hayatın yok anlattığın kadarıyla. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ben. kaydirigubbakcemile5
ANG€L;7509938 .!.:canım bence çalışma şartların bu kadar iyiyken bide maddi yönden çalışman gerekiyosa çalış derim.ben son ayda izne ayrılmayı düşünüyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun
bende sürekli oturduğum için doktor arada ayağa kalk ve ayaktayken ayağını bi kaç kez bük dedi faydası var herhalde:çok üzgünüm:
meryemcim bende bütün gün oturuyorum, kısmetse 32. haftanın sonunda ayrılırım diye düşünüyoruz izne...
oda ağustos 14e denk geliyo...
ama ben şöle düşünmeye başladım, oğustos 14e rapora ayrılayım, patronla konuşup 15 gün daha çalışıp eylül 1de maaşımı alayım diyorum ama bakalım görcez neler olacak...
evet cnm içiyodum zaten ama dahada çoğalttım.benim doktorumda suyun çok önemli olduğunu söyler.her gittiğimde mutlaka hatırlatır sorar.zemuszemuscanım çok dikkat et , ayaklarını üşütme. o bölgeni nemli tutmamaya çalış. bol bol su iç. idrar yolu enfeksiyonunu bol su içerek daha çabuk atlatırsın. iç ki idrar yolların temizlensin tuvaletini yaptıkça.
haa canım yaa şimdi gelebildim. Yaw canım sen bu medelanın saklama kaplarından almıştın demi. Nasıllar, yorumlarında çok ince poşet gibi falan diyoda. Ben de düşünüyorum alsam mı diye
medelanın elektrikli pilli pompası canım. hepsiburada comdan aldım ben de gülican da. başka marka düşünm bile alacaksan bu çok güzel.
aldım canım evet. sağdıktan sonra hava geçirmeyen ,steril bişeyde muhafaza etmek lazım diye aldım ben de. 1-2 ay saklayabilmek için hava geçirmemesi lazım o yüzden sen de al derim. gayet güzel bence ben herhangi bir kusurunu görmedim. tarih yazman için falan yeri var. ağzı da sımsıkı kapanabiliyor . özel malzemden yapılıyomuş zaten steril poşetler. direkt pompaya da bağlayabiliyorsun. al bence de neyde saklıcan yoksa. pompa nası süper ama dimi cork cork çekiyo valla kaydirigubbakcemile
kaça aldınzı canım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?