- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
MEDELA MİNİ ELEKTRİKLİ PİLLİ SÜT POMPASI canım. biz aldığımızda 105 TL idi galiba ama tam hatırlayamadım. Şimdi 130 olmuş heralde. Hepsi buradaya bak istersen
Evet canım yaa pompası tam bebek emmesi gibi çekiyo. ben de denedim nerdeyse ağlıcaktım. sanki bebek olmuş gibi opuyorumnanaktan
Ben de hani poşey gibiyse 1 seferden fazla kullanılmaz diye düşünüyorum. Onun yerine kaynatıp tekrar kullanılabilen plastik kavanoz gibi şeylerden mi alsam diyorum
baktımda 2 çeşidi varmış bi mini olanı bide double olanı ondan sordum
baktımda 2 çeşidi varmış bi mini olanı bide double olanı ondan sordum
bende şimdi ecza depoma sordum varmış medela mini süt pompası +40 adet saklama poşeti 192,00tl miş iyimi sizce
bende şimdi ecza depoma sordum varmış medela mini süt pompası +40 adet saklama poşeti 192,00tl miş iyimi sizce
Canım bi de şu biberon almıştın ya dar ağızlı hani. Kaç ml lik aldın. Ben en büyüğünü alıyım diyorum. 240 ml galiba. Sonra bi de her ihtimale karşı bebek maması da alcam hastaneye götürmek için. En başta süt iyi gelmesse mama vermek gerekiyomuş sarıık olmasın diye. Onu da preaptamil varmış ondan alıyım diyorum.
Kıss amazon sana diyomm. Dr. Browns muydu neydi o biberonlar. Yoksam sen almaışmıyıdn :uhm:
ben şimdilik pompayı alayım sadece banada poşetler pahalı geldi biraz
yafrum ben aldım biberon . dr. browns dar ağızlı biberon. 120 ml. lik aldım ben. zaten bebişler bi kerekte maksimum 120 ml. anca içebiliyolarmış. nisan annelerine sormuştum öyle almışlar hep. ben de öyle aldım o yüzden. pre- aptamil kimi bebekte gaz yapabiliyomuş bence onu şimdiden alma. hastanede mama veriyolar zaten.. doktorun hangi mamayı tavsiye ederse onu alırsın. ben humana steel tea aldım anne sütünü artırıcı. bunu da çok methediyolar artırıyomuş diye. nisna mayıs annelerine sormuştum. o yüzden bi de bunu aldım.
yafrum ben aldım biberon . dr. browns dar ağızlı biberon. 120 ml. lik aldım ben. zaten bebişler bi kerekte maksimum 120 ml. anca içebiliyolarmış. nisan annelerine sormuştum öyle almışlar hep. ben de öyle aldım o yüzden. pre- aptamil kimi bebekte gaz yapabiliyomuş bence onu şimdiden alma. hastanede mama veriyolar zaten.. doktorun hangi mamayı tavsiye ederse onu alırsın. ben humana steel tea aldım anne sütünü artırıcı. bunu da çok methediyolar artırıyomuş diye. nisna mayıs annelerine sormuştum. o yüzden bi de bunu aldım.
gülican bi de sitede flipper bebek küveti var. filesi hediye. 25 lira. ben bunu da aldım. sen de bi bak valla kocaman bişey geldi. filesi de çok sağlam. başka sitelerde sadece file 20 lira falan yapıyo. siteden alışveriş yapacaksan bu küveti de ekle.
Tamam canım küvete de bakıyım. O çayı ben de okudum bi yerlerde hatta doğuma bi kaç gün kala içmeye başlayın diyolar sezeryan olacaklara. Süt çabuk gelsin diye.
Yalnız bebek biras daha büyüyünce daha çok içmez mi bi daha yenisini almak zorunda kalmayım diye düşündüm. Marketten gerçek boylarına bi bakayım da yakından ona göre alayım bari.
Ben bi de kitap alcam da siteden, alıyoken hepsini beraber alayım diyorum. O da yine bebek bakım kitabı. Dışarda 50'ye sordum. Orda 35miş
kızlar süt pompasını, burun aspiratörünü nerelerden alabilirm...
media market gibi elektronik mağazalardamı olur?
ben netten hiç alışveriş yapmadım, eşim yapmamıda istemiyor güvenemiyomuş...
kızlar süt pompasını, burun aspiratörünü nerelerden alabilirm...
media market gibi elektronik mağazalardamı olur?
ben netten hiç alışveriş yapmadım, eşim yapmamıda istemiyor güvenemiyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?