2009 Ekim Anneleri

onu ben de düşündüm. öyle kavanoz gibi olanları da vardı sitede dimi. hangisini alsam diye ben de düşündüm. sen de kavonoz gibi olanından al mademkü. ben uğraşamam kaynatmayla falan. tarihini yazar atarım dolaba diye düşündüm.

Canım bi de şu biberon almıştın ya dar ağızlı hani. Kaç ml lik aldın. Ben en büyüğünü alıyım diyorum. 240 ml galiba. Sonra bi de her ihtimale karşı bebek maması da alcam hastaneye götürmek için. En başta süt iyi gelmesse mama vermek gerekiyomuş sarıık olmasın diye. Onu da preaptamil varmış ondan alıyım diyorum.

bende şimdi ecza depoma sordum varmış medela mini süt pompası +40 adet saklama poşeti 192,00tl miş iyimi sizce

STERıL SÜT SAKLAMA POŞETı

Anne sütünü besin değerini kaybetmeden saklayabilen, steril süt poşetidir. Bakterilerin oluşmasını önlemek için anne sütü kullanılmadığı zaman derhal buzdolabına konmalı, eğer 24 saatten fazla kullanılmayacaksa dondurulmalıdır.Anne sütünün saklanması için Medela süt saklama poşeti idealdir.Poşet hava ve nem geçirmeyen ve anne sütünün kalitesini muhafaza eden özel materyalden yapılmıştır.Isı izolasyonlu dikişleri poşetin yırtılmasını ve patlamasını önler.Süt saklama poşeti direkt olarak Medela süt pompasına takılabilir. Anne sütü Medela süt saklama poşeti ile buzdolabının dondurucu bölmesinde yaklaşık olarak 2-3 hafta, derin dondurucuda (-20_-40 Cde) yaklaşık olarak 3 aydan 6 aya kadar saklanabilir.Sayfa Başına Dön
medela sitesinden alıntıdır

Kıss amazon sana diyomm. Dr. Browns muydu neydi o biberonlar. Yoksam sen almaışmıyıdn :uhm:

Kıss amazon sana diyomm. Dr. Browns muydu neydi o biberonlar. Yoksam sen almaışmıyıdn :uhm:

yafrum ben aldım biberon . dr. browns dar ağızlı biberon. 120 ml. lik aldım ben. zaten bebişler bi kerekte maksimum 120 ml. anca içebiliyolarmış. nisan annelerine sormuştum öyle almışlar hep. ben de öyle aldım o yüzden. pre- aptamil kimi bebekte gaz yapabiliyomuş bence onu şimdiden alma. hastanede mama veriyolar zaten.. doktorun hangi mamayı tavsiye ederse onu alırsın. ben humana steel tea aldım anne sütünü artırıcı. bunu da çok methediyolar artırıyomuş diye. nisna mayıs annelerine sormuştum. o yüzden bi de bunu aldım.

ben şimdilik pompayı alayım sadece banada poşetler pahalı geldi biraz

40 poşet 40 lira diyosa poşet fiyatı uygun anacım pompa pahalı. ben de 20 lik poşeti 20 küsüre almıştım. 150 lira çok ya indirsin biraz fiyatını ya da başka biyere bak bence. ondan artan parayla fazladan poşet alırsın.

evet kızlar humana stell tee arttırıyor gerçekten almakta fayda var

gülican bi de sitede flipper bebek küveti var. filesi hediye. 25 lira. ben bunu da aldım. sen de bi bak valla kocaman bişey geldi. filesi de çok sağlam. başka sitelerde sadece file 20 lira falan yapıyo. siteden alışveriş yapacaksan bu küveti de ekle.

Tamam canım küvete de bakıyım. O çayı ben de okudum bi yerlerde hatta doğuma bi kaç gün kala içmeye başlayın diyolar sezeryan olacaklara. Süt çabuk gelsin diye.
Yalnız bebek biras daha büyüyünce daha çok içmez mi bi daha yenisini almak zorunda kalmayım diye düşündüm. Marketten gerçek boylarına bi bakayım da yakından ona göre alayım bari.
Ben bi de kitap alcam da siteden, alıyoken hepsini beraber alayım diyorum. O da yine bebek bakım kitabı. Dışarda 50'ye sordum. Orda 35miş

kızlar süt pompasını, burun aspiratörünü nerelerden alabilirm...
media market gibi elektronik mağazalardamı olur?
ben netten hiç alışveriş yapmadım, eşim yapmamıda istemiyor güvenemiyomuş...

canım biberonun ölçüsü tam 1 karış. bence de büyüğünü al daha uzun ömürlü olur. çok hafif bi biberon zaten.

elacım internetten ben de öyle aman aman alışveriş etmem ama belli sitelerden alırım. hepsiburada doğan holdingin. aydın doğanın kuruluşu. güvenerek alabilirsin. yıllardır alışveriş yapıyorum ne kargoda ne gelen üründe ufacık bir sorun yaşamadım. ve piyasanın her zaman altındadır fiyatları. ben ikisini de bu siteden aldım. başka nerden bulabilirsin eczanelerde vardır sanırım.

Bebek mağazalarında oluyo canım. İstanbulda adres veremiyorum ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…