cnm geçen ay vajinama olan o sancı kalp atması gibi şeyi, %100 kızım oldunu örenince sormayı unuttummkaydirigubbakcemile3 zaten bi süre sonrada geçti...
şu geçtiğimiz 1-2 hafta içindede bebeğimin tekmelerini bende vajinamda hissettim cnm, ama oda geçti sonradan, o arada doktora gitmediğim içinde soramadım doktora...
burda bi iki arkadaşa daha oldunu hatırlıyorum, konuşmuştuk...
inşallah herşey yolundadır zeynepcim geldiğinde bizede bilgi vermeyi unutma emi...
AMAZONCUM BANYO KÜVETLERıNE BAKIOMDA ŞıMDı SENıN DEDıGıNE 25 TL FıLE HEDıYELı BÜYÜK DEMı BOYUTU GÜSELMı BENDE ALICAM GıDERı YOK DıMı BUNLARIN DEVııRıP BOŞALTIOZ SUYU BAK BUMUhttp://www.hepsiburada.com/flipper-bebe-kuveti-banyo-filesi-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=311641&productid=oyunchnkuvet
kısss yaseminn acabaa bu aspiratör ağızdan çekildiği içinmi ucuz, başka modelleri varmıdır acaba ağızla çekmeden çeken bişey???
Tamam canım saol bende alım bundan dıŞarda baktım kuvet ve fİle aynı fİyat yanİ bu uygunmuŞ
ben bebedorun aldım canım . el pompası gibi. elinle sıkıştırıyosun havayı hopp çekiyosun daha pratik. 6 liramıydı neydi. eczanelerde var. ağızla çekilen tuhaf değilmi biraz yaw.
benimki 90 cm falan canım. derin olsun ona dikkat et. filesi sağlam olsun bi de.kızlar bu küvetlerin boyu hep aynımı oluyo?
ben dışardan alacam içi nelere dikkat edim sizce???
benimki 90 cm falan canım. derin olsun ona dikkat et. filesi sağlam olsun bi de.
uzunluğu 90cm dimi cnm???
derinlik için bi ölçü varmı???
bende aranıza yeni katıldım allah(c.c)nasip ederse ekim 2009 da ikinci bebeğimi kucağıma alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?