2009 Ekim Anneleri

saol canım bende yarın soracam inşallah bişey çıkmaz kötü bişey duyucam diye aklım gidiyo valla....

inşallah herşey yolundadır zeynepcim geldiğinde bizede bilgi vermeyi unutma emi...

AMAZONCUM BANYO KÜVETLERİNE BAKIOMDA ŞİMDİ SENİN DEDİGİNE 25 TL FİLE HEDİYELİ BÜYÜK DEMİ BOYUTU GÜSELMİ BENDE ALICAM GİDERİ YOK DİMİ BUNLARIN DEVİİRİP BOŞALTIOZ SUYU BAK BUMUhttp://www.hepsiburada.com/flipper-bebe-kuveti-banyo-filesi-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=311641&productid=oyunchnkuvet

evet kuşum çok güzel büyük büyük, resimde küçük göründüğüne bakma çok güzel. bebiş büyüdüğünde filesini çıkarıp küvet gibi kullanılabilir. ben yeşilini aldım. gideri yok canım. ama o dolana kadar ohooooo bebişi çoktan yıkamış olursun:))

kısss yaseminn acabaa bu aspiratör ağızdan çekildiği içinmi ucuz, başka modelleri varmıdır acaba ağızla çekmeden çeken bişey???

ben bebedorun aldım canım . el pompası gibi. elinle sıkıştırıyosun havayı hopp çekiyosun daha pratik. 6 liramıydı neydi. eczanelerde var. ağızla çekilen tuhaf değilmi biraz yaw.

kızlar bu küvetlerin boyu hep aynımı oluyo?
ben dışardan alacam içi nelere dikkat edim sizce???

ben bebedorun aldım canım . el pompası gibi. elinle sıkıştırıyosun havayı hopp çekiyosun daha pratik. 6 liramıydı neydi. eczanelerde var. ağızla çekilen tuhaf değilmi biraz yaw.

ayy bu hem daha ucuz daha mantıklı gibi, bunada bakim ben opuyorumnanaktan

kıslarr oğluşumla göbişimi koydum ama resim kocaman oldu çözemedim olayı neysem bakın bakalım büyümüşmüyüz :))

selaaaaaaaammmm kizlar ben geldim hemde bebisinin cinsiyetini sonunda ogrenmenin mutluluguyla :))))
dun doktora gittim bebisimi gordum pipisini bile gordumm :)))) oglusum olacak dostlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…