2009 Ekim Anneleri

kızlar yarın tahlillerim ve şeker yüklemem var ıyy o kötü şeyi nasıl iççem ben offff acaba bunlardan sonra başka tahlil veya test yaptıorcaz mı ki dua edin bana inş. bi şey çıkmaz :asigim:

yasemincim yarın inşallah kolaylıkla atlatırsın cnm...
benim bildiğim şeker yüklemelerinden sonra rutin kontroller dışında bişey kalmıyo sanırım...

günaydın kızlarrr
dün akşam kontrolümüz vardı,doktorumuz iyi şeyler söyledi..oğlişimde çok hareketli ve boyu normalden uzunmuş,gayet iyi dedi..
iğne dışında magnezyum,kalsiyum ve kan hapı kullanmaya devam.
birde bu aralar midede yanma vb şeyler görülebilir deyip bir şurup verdi normalde içme ama midende rahatsızlık hissedersen iç dedi.
cuma günü şeker taraması yapılacak.bu konuda tecrübeli anne ve hamilelerimiz biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
pazartesi tetanoz aşısının 2.sini olucam ,perşembe günüde yine ayrıntılı bir ultrasonda inceleyecek bebişimi..
birde kalp için detaylı bir tarama yapılacakmış onu söyledi.
günde 3 , 4 lt su tüketmeye bak dedi .. benimki 10 lt yi bile buluyordur çok tüketirim suyu zaten..
birdee bebek büyüdü artık hep sol tarafına yat dikkat et dedi doktor
işte böyleyiz bizz.

Mehaycımm gözünaydın canım.

Son düzenleme:

maşaaalh oğluna canım

meryem gözün aydın suya takıldım 3-4 litremi:sinifsinif:
ben 2 litrenin biraz üstü civarı içiyorum dr suyuna baktı normal su içim yeterli dedi. idrarda enfeksiyon falanmı var acaba. b

canım o kadar çok konuştukki doktorla eşime söyledi ama yanlış anlamadıysam 750 veya 770 gram gibi bişey söyledi.

tüüü tüü maşallah tosununaa
24 haziranda bende 25+2 olucam kısmetse, kaç gr olacak çok merak ediyorumopuyorumnanaktan

canım o kadar çok konuştukki doktorla eşime söyledi ama yanlış anlamadıysam 750 veya 770 gram gibi bişey söyledi.

Maşallah canım oğluşuna,bayağı büyümüş. Ayy benim daha iki haftam var görmeye. Benimki ne kadar oldu acaba

sen resmi banaa mail at ben eklim olurmu öle???
yada adımlarıı imageden birlikte nasıl yapıyosun tekrar edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…