cnm benim diş etleri bu dönemde çok hassaslaşıyomuş burun kanamasınıda sordum sabahları kalkıyom nefes darlıgı çekiyom tıkalı sonra kanamayla açılıyo die normal dedi havadan nemden miş o geçmiş olsun cnm
musyas cnmsen iğneyi nereye vuruyosun benim göbek çok beze olduğu için doktor bacağa ya da kola yap artık dedi.
canım benimde sabahları tıkalı oluyor şöyle 5-6 hapişırmayla açılıyor ilginç demi :roflol:
meryem afiyet olsun canım
musyas elif hoşgeldiniz kızlar
kız bu hapşırık bazen korkutuyo beni arada çok hapşırıyom kendimi bianda kasıyom korkuyom allah korusun bişi olcak die
canı hapşırırken tutma kendini sal gitsin salya-sümük:roflol::roflol::roflol:
cnm ben iki haftadır kollarıma yapıyom göbke yasaklandı acaip sertleşti şişmekten igne yerleri şişti kolumda şişiyo ama idare ediyom bacaktan denedim çok yakıyoı yapamam ordan
bende bugünden itibaren bacağa geçicem nasipse benimde göbek çok kötü oldu her tarafı beze içinde kaldı.birde bu iğneler ne zaman kesilecekmiş doktorun bişey söyledimi. benimki hiç bir şey söylemedi bende sormadım.
:jeyyarhehe alemsin kısssss:sm_cool::sm_cool:
bende bugünden itibaren bacağa geçicem nasipse benimde göbek çok kötü oldu her tarafı beze içinde kaldı.birde bu iğneler ne zaman kesilecekmiş doktorun bişey söyledimi. benimki hiç bir şey söylemedi bende sormadım.
amanınn iğne mi yapıyonuz devamlı siz yawww allah bebişlerinize uzun ömür versin canlarımmm sağlıkla kurtulursunuz inş.
bende iki tane yavrumu kaybettim kan pıhtılaşma tedavisiyle igneeyle tutundu melegim şimdi hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?