2009 Ekim Anneleri

canım benimde sabahları tıkalı oluyor şöyle 5-6 hapişırmayla açılıyor ilginç demi :roflol:

musyas cnmsen iğneyi nereye vuruyosun benim göbek çok beze olduğu için doktor bacağa ya da kola yap artık dedi.

cnm ben iki haftadır kollarıma yapıyom göbke yasaklandı acaip sertleşti şişmekten igne yerleri şişti kolumda şişiyo ama idare ediyom bacaktan denedim çok yakıyoı yapamam ordan

cnm ben iki haftadır kollarıma yapıyom göbke yasaklandı acaip sertleşti şişmekten igne yerleri şişti kolumda şişiyo ama idare ediyom bacaktan denedim çok yakıyoı yapamam ordan

bende bugünden itibaren bacağa geçicem nasipse benimde göbek çok kötü oldu her tarafı beze içinde kaldı.birde bu iğneler ne zaman kesilecekmiş doktorun bişey söyledimi. benimki hiç bir şey söylemedi bende sormadım.

cnm 9aylıkken 10gün kala kesilcekm,iş göbek ignesi ama haftalık düşük önleyici ne zaman kesilcek bilmiyom

yemeğimizi yedik geldik selamlar herkesee..

canım bana doktorum 8.ayda veya doğuma 20 gün kala bıraktırıcam büyük ihtimalle demişti bir ara.. dört gözle bekliyorum o günü hayırlısı bakalım..
bazı doktorlar bıraktırmıyor,doğumdan sonrada devam edenler olabiliyor bildiğim kadarıyla herkese ve durumuna bünyesine göre değişiyor sanırım..

iğne sıkıcı bir durum ama bende çok şükür hiçbir yan etkisi yok .. öyle morarma şişme felan bilmiyorum.. eşim bana hep bacaktan yapıyor bazende koldan ..
sadece koldan üst üste hergün yaparsam kolum ağrıyo o kadar .. o yüzden koldan ara sıra yaptırıyorum

ciceklara ; mailini yeni okudum canım, bende ilk zamanlar bacaktan çok korkuyordum ama mecburduk artık göbek büyüdü iyice, kolumda çok ağrıyordu ,tek çözüm bacaktı ..
eşim yaptı birgün baktım hiç acımadı alıştım sevdim öylece..
nerdeyse bir aydır felan yapıyorum bacaktan

amanınn iğne mi yapıyonuz devamlı siz yawww allah bebişlerinize uzun ömür versin canlarımmm sağlıkla kurtulursunuz inş.

amanınn iğne mi yapıyonuz devamlı siz yawww allah bebişlerinize uzun ömür versin canlarımmm sağlıkla kurtulursunuz inş.

evet canım bizlerde kan pıhtılaşması var bebeğe kanın daha düzenli akışkan gidebilmesi için kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz..
hergün 1 tane gebelik boyunca
yaa bebek için herşeye katlanıyoruz işte ne yapalım..
ben bu yüzden bir bebeğimi kaybettim daha önce ..
bunda önlem alındı çok şükür herşey yolunda..

allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…