2009 Ekim Anneleri

meryem gözün aydın suya takıldım 3-4 litremi:sinifsinif:
ben 2 litrenin biraz üstü civarı içiyorum dr suyuna baktı normal su içim yeterli dedi. idrarda enfeksiyon falanmı var acaba. b

canım bana suyun çok iyi dedi.. bişey demedi ama sonra 3,4 lt bulsun içtiğin yaz dönemi dedi.. iyi olur dedi.. bilmem bende zaten suyu çok içtiğim için çok takmadım kafama.. burası adana canım dışarda nefes alınmıyor sıcaklardan belki doktorum burda olduğum için demiştir. :))

tüüü tüü maşallah tosununaa
24 haziranda bende 25+2 olucam kısmetse, kaç gr olacak çok merak ediyorumopuyorumnanaktan

Maşallah canım oğluşuna,bayağı büyümüş. Ayy benim daha iki haftam var görmeye. Benimki ne kadar oldu acaba

Meryem maşallah canım kocaman olmuş bebişin.

saolun kızlarr allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

meryemcim maşallah oğluşunna tatlım kocaöman tosuncuk olmuş maş allah nazardan saklasın bebişini

kıslarr ya burnu kanayan var mı aranızda doktor normal diyo ama benim durduk yere burnum kanıyo

meryem adana diyince tamamdır dedim. sizin orası cidden çokkk sıcak içiç.insan durduğu yerde su kaybeder. ben Kayserideyim va dün bile yağmur yağdı daha ısınamadık düşün gerisiniopuyorumnanaktan

meryemcim maşallah oğluşunna tatlım kocaöman tosuncuk olmuş maş allah nazardan saklasın bebişini

kıslarr ya burnu kanayan var mı aranızda doktor normal diyo ama benim durduk yere burnum kanıyo

cnm ya benim hamileliğin başımdan beri diş etlerim kanıyo fırçaladığım zaman iltihap falan da yaptı. ayrıca da bi kaç gün önce 2 gün üst üste burnum kanadı. ama nette okuduğum kadarıla diş eti ve burun kanamalrı oluyomuş.

Kızlar benim kalbim ağrıyo sizde böyle olan varmı. Ağrıyo derken bıçak saplıyolar sanki birde uyuşuyo gibi oluyo 1-2 haftadır böyle hamilelikle ilgisi yoktur herhalde

canım sabah kalktığıma bende burnumun kanamış olduğunu farkettim ilk defa olduğu için pek önemsemedim..

meryem adana diyince tamamdır dedim. sizin orası cidden çokkk sıcak içiç.insan durduğu yerde su kaybeder. ben Kayserideyim va dün bile yağmur yağdı daha ısınamadık düşün gerisiniopuyorumnanaktan

evet canım yaa burası öyle maalesef

evet şekerim normal yazıyo ama benim aşırı kanıyo allt tarafı kafamı aşağı eysem gazzete okusam bi bakıyomm akıyoo kan anlam veremedim yani neden böle olduğuna

kalp ağrısı sıcaklardan canım benim arada oluyo banada korkulacak bişi yok

meryemcim doktorum normal olduğunu kanadığı zaman pamukla tanpon yapıp uzanmam gerektiğini söledi o kadar

burun kanaması yok bendede olmadı şimdi netten baktım gayet normal bi durum diyo.
uyuşma var ama sola yatınca kalp tarafı göğüs altı uyuşuyo gibi oluyo ağırlıktan bence

canım benim bugün üç lcak sokağa çıkmıyorum evde devamlı klima açık oturuyuom izmir sıcak hadi diyom rahatsız olmasın bebişim diye bende anlamadım neden heralde kanım çook akması gerek kaydirigubbakcemile3

musyascım hoşgeldin canım
benimde diş etlerim çok kanıyor ama burun kanaması yok bende şükür

cnm benim diş etleri bu dönemde çok hassaslaşıyomuş burun kanamasınıda sordum sabahları kalkıyom nefes darlıgı çekiyom tıkalı sonra kanamayla açılıyo die normal dedi havadan nemden miş o geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…