meryem gözün aydın suya takıldım 3-4 litremi:sinifsinif:
ben 2 litrenin biraz üstü civarı içiyorum dr suyuna baktı normal su içim yeterli dedi. idrarda enfeksiyon falanmı var acaba. b
tüüü tüü maşallah tosununaa
24 haziranda bende 25+2 olucam kısmetse, kaç gr olacak çok merak ediyorumopuyorumnanaktan
Maşallah canım oğluşuna,bayağı büyümüş.Ayy benim daha iki haftam var görmeye. Benimki ne kadar oldu acaba
Meryem maşallah canım kocaman olmuş bebişin.
meryemcim maşallah oğluşunna tatlım kocaöman tosuncuk olmuş maş allah nazardan saklasın bebişini
kıslarr ya burnu kanayan var mı aranızda doktor normal diyo ama benim durduk yere burnum kanıyo
meryemcim maşallah oğluşunna tatlım kocaöman tosuncuk olmuş maş allah nazardan saklasın bebişini
kıslarr ya burnu kanayan var mı aranızda doktor normal diyo ama benim durduk yere burnum kanıyo
meryem adana diyince tamamdır dedim. sizin orası cidden çokkk sıcak içiç.insan durduğu yerde su kaybeder. ben Kayserideyim va dün bile yağmur yağdı daha ısınamadık düşün gerisiniopuyorumnanaktan
evet şekerim normal yazıyo ama benim aşırı kanıyo allt tarafı kafamı aşağı eysem gazzete okusam bi bakıyomm akıyoo kan anlam veremedim yani neden böle olduğuna
canım eğerki çok fazla rahatsız edici boyuttaysa bence bir doktorunla görüş en azından öneride bulunur.
merhaba güseller biz geldik zeyneb ada'yla nasılsınızzzz
musyascım hoşgeldin canım
benimde diş etlerim çok kanıyor ama burun kanaması yok bende şükür
hoşgeldiniz kızlar
pembe güzel çıkmış göbişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?