MERYEMCİM allah bun a uzun ömür versin tatlım
bende iki tane yavrumu kaybettim kan pıhtılaşma tedavisiyle igneeyle tutundu melegim şimdi hayata
BERNACIM içini ferah tut tatlımm meleğin iyidir inş.
kızlar ve bebişler nasılsınız..
benim sanırım psikolojim bozuldu,10 gün sonra doktora gidicem sanırım o zaman bebişimi görünce içim rahat edecek..herşey anormalmiş gibi düşünüp duruyorum..hiç böyle olmazdım ya..karnıma azıcık ağrı giriyor acaba bebişe bişimi oldu diye düşünüp duruyorum,uyuyamıyorum sonra..üfff 29 u gelsede görsem artık hayırlısıyla..inşallah bebişlerimiz kuzucuklarımız hep sağlıklı olurlar..
rahat ol hayatım bebeişin iyidir merak etme..
duygularımızda bir takım değişiklikler olabiliyor..
sağlıcakla kucaklarımıza alacağımız günlerde gelecek merak etme içini ferah tut bence.
zemuszemuszemuszemus he kıs minik kızım önden önden gidiyo yanlar boş hepkıs göbiş maşallah kocaman olmuş benimde böyle yanlardabişi yok topgibi önümde:CüvCüv:
evet cnm ya ayarlamadı site otomatik küçültüyodu beceremedimmusyas resim o kadar büyükki küçük resimlerdeki gelinlikli halin falan çok net çıkmışopuyorumnanaktan
brn sanırım hareketleri çok sık hissetmediğin için aklına kötü şeyler geliyo bendede olur arada. haftalar ilerledikçe daha çok rahatlıyacağına eminim.Rabbim doğmalarını nasip edecekse hiçbirşey mani olamaz ben böyle rahatlatıyorum kendimi.sonuçta yaşamayacaksa yaşamaz biz bişi yapamayız yaptığımız endişe yanımıza kar. tadını çıkart bak ne güzel göbiş büyütüyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?