2009 Ekim Anneleri

kızlar ve bebişler nasılsınız..
benim sanırım psikolojim bozuldu,10 gün sonra doktora gidicem sanırım o zaman bebişimi görünce içim rahat edecek..herşey anormalmiş gibi düşünüp duruyorum..hiç böyle olmazdım ya..karnıma azıcık ağrı giriyor acaba bebişe bişimi oldu diye düşünüp duruyorum,uyuyamıyorum sonra..üfff 29 u gelsede görsem artık hayırlısıyla..inşallah bebişlerimiz kuzucuklarımız hep sağlıklı olurlar..

BERNACIM içini ferah tut tatlımm meleğin iyidir inş.

inşallah gizemcim..valla geliyorum buraya kötüyüm diye yazıyorum çok sinir bozucu oluyor ama valla patlayacam artık kafaya takmaktan..neyse herşey güzel olacak,herşey güzel olacak,herşey güzel olacak....kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

rahat ol hayatım bebeişin iyidir merak etme..
duygularımızda bir takım değişiklikler olabiliyor..
sağlıcakla kucaklarımıza alacağımız günlerde gelecek merak etme içini ferah tut bence.

rahat ol hayatım bebeişin iyidir merak etme..
duygularımızda bir takım değişiklikler olabiliyor..
sağlıcakla kucaklarımıza alacağımız günlerde gelecek merak etme içini ferah tut bence.

sağol canım..amin inşallah hepimiz kucağımıza alıcaz dimi hepimiz..iyi düşünücem en azından iyi düşünmeye çalışıcam..sanırım dediğin gibi duygularım alt üstü oldu hamilelikten..
valla böyle siz destekledinizmi biraz daha ferahlıyorum sağolun..kaydirigubbakcemile5

musyas resim o kadar büyükki küçük resimlerdeki gelinlikli halin falan çok net çıkmışopuyorumnanaktan

ya dünkü hemşire kolumu acaip acıttı ignemi yaparken günlük kan sulandırıcı igneyi çok şişti ben bile okadar şişirmiyodum neden gittiysem kendim yapsam daha iyiydi agrıyo dünden beri kolumm

brn sanırım hareketleri çok sık hissetmediğin için aklına kötü şeyler geliyo bendede olur arada. haftalar ilerledikçe daha çok rahatlıyacağına eminim.Rabbim doğmalarını nasip edecekse hiçbirşey mani olamaz ben böyle rahatlatıyorum kendimi.sonuçta yaşamayacaksa yaşamaz biz bişi yapamayız yaptığımız endişe yanımıza kar. tadını çıkart bak ne güzel göbiş büyütüyoz

haklısın canım..Allah ım kucağımıza almayı nasip edecek inanıyorum..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…