2009 Ekim Anneleri

Zeytin doktorlardan dahamı iyi bileceksin canım öyle kötü şeyler düşünme bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelecek inş. internette her yazana bakarsak ooo

cnm sen nete bakma doktorun ne dediyse odur. Nette öyle en kötüsü ne ise onu yazıyolar.

zeytinim saki ol yaa doktorun korkulacak bişi olsa sana sölerdi endişelenme tatlım kısınn inşallah gayet sağlıklıdır endişelenme tatlımm

Saolun kızlarrrr ama işte endişelendimmm bir annnn bide Ankarada bir arkadaşımın bebeğinde bir problem çıkmıştı nedenide kordonda tek arter olamsıymış daha çok oo etkiledi beniii umaarımm herşey güzell olur bebeğimde sağlıklı olurrrrr ...

zeytinim geçmiş olsun kuşum doktoruna güven bişi olmaz dediyse olmaz kuşum sıkma canını bebeginide üzme dua et bolbol kuşum

Canıms ben cumartesi yaptıracağım şeker yüklemesiyle birlikte inş. ikiside güzel çıkar

Canım inşallah güzel çıkar hepimizinki :Saruboceq:

Canım sadece dr.unun söylediklerini dinle o yok bişey diyorsa yoktur. Bana okuma web diyor hep dr.um orada çok fazla kirli bilgi var diyor sürekli ve de haklı bence.

zeytinn cim rahat ol içini ferah tut canım..
doktorlar merak etme bişey varsa kesin söylerler hiç merak etme korkulacak bişeyin olsaydı kesin sana söylerdi..
hem internette her yazılanıda çok takmamak lazım..

bak ben kan pıhtılaşması yüzünden düşük yaptım .o zaman internette neler okumadımki ama bak uan herşeyim yolunda gidiyor çok şükür o yüzden interneti çok takma doktorun ne diyorsa öyledir..

rahat ol hayatım inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın bebişini

zeytincim sıkma canını internetten okuyarak da içini karartma.... bak benimde 2 li sonuçlarım kötü çıkmıştı ama doktorum bebeiği iyi görüyorum demişti. ve amniosentezim iyi çıkmıştı o yüzden doktoruna güven içini ferah tut...allahın izniyle herşey çok güzel olur...

kızlarr galibaa bugün resmi tatil ama bizim haberimizz yokkkafamçokkarıştı topiğimiz çok sessiz, valla kendimi işe verdim:umursamaz:

teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktan

zeytinim tatlışkommmm şekerimm bozma yaa sinirlerini tatlımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet yaa ne güzel isimmiş öyle..
biz daha bulamadık bişey bakalım neye karar vericez artık..

yaa yarın şeker için tahlil felan olacak yarın izinliyim yokum burda..

çok uğraştırıyor herhalde bu şeker tahlili
kimse sevmemiş sanırım yaptıranlar çok kötü diyor..

Son düzenleme:
MERYEMCıM valla her giden iğrenç bişi olduğundan bahsediyor eltim geçen sene doğum yaptı bana diyoki gidince yanında mutlaka limon götür şekerli su içiriyolar en azından limon sıkarsın ben öle yaptım yoksa şerbet içiyon miden kalkar diyoo sen yaptırırken göt-r dene istersen bende denicemm ayy inş. sonuçlar ii çıkarda bebişimiz için şerbet içmeyede değer

ben de haftaya gidecem şeker yüklemesine. şu anda hala istanbuldayız. döndüğümde de hem rutin kontrole gidecem hem şeker yüklemesisne hem de tetenoz aşısının 2. sini olmaya... bu arada bir sürü bişeyler aldık istanbuldan gidince onları nasıl yerleştirecem hiç bilmiyorum.bi de biz ev değiştirmeyi düşünüyoruz... ama fethiye de kalıp kalmayacağımız da belli değil. yani kısaca stresli ve yorucu günler beni bekliyo((

aman şekerim yorma güzel kısını ve kendini şekerim herşey olacağına varır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…