2009 Ekim Anneleri

benle konusmak ısteyen yok mu?bende besık bakıyorum bu aralar.alcaz insallah.sızınde fıkrınızı alayım.sızce nasıl en kullanıslı olanı?sadece besık mı alsam dıyorum.yoksa boyleuzayanları var.buyuyor.komıdın masaoluyor sonra.sızce onlar ıyımıdır?fisfisfis

canım merhaba aynı dert bende de var... çok yorulduğumda yürüdüğümde karnım taş gibi oluyor ve dediğin gibi çişim geliyor:asigim: ama uzanıp dinlendiğimde geçiyor :1rolleyes:

tatlim evet uzaninca yumusuyor ama merak ettigim sey acaba simdiden boyle olmasi normal mi ? yoksa kasilmami oluyor kafam karisik biraz bu nedenle veya bebek cokmu asagida diye dusunuyorum sali gunu randevum var doktorumda sorayim , birde yarin 100 luk seker yuklemem olacak 3.4 saat orda kalacagim off zaman gecmiyor bunaldim iyice hayirlisi olsun diyorum

ilkay canım bebeğin hareketlerinden diye biliyorum ee artık bebişlerimiz büyüdü daha net hissediyoruz korkulacak birşey olmadığını biliyorum ben ablamın doktoru karnını ovmasını söylemişti.

herhalde normaldir canım :ecrin_bebek: benim daha şeker yüklemesine 2 buçuk haftam var.... yarın Allah rast getirsin canım

hosgeldin canim , besik konusunda ben tekerlekli normal bir besik dusunuyorum bariyeri indirebilenlerden zaten ilk 6 ay en az kendi odama alacagim sonra ona oda hazirlamayi dusunuyorum kucuk bebek olunca baska oda da icim rahat etmez ilk zamanlar bence kullanisli olani tercih birazda zevk ve goruntu meselesi nasil uygun goruyorsan oyle yap

ilkay canım dualarımız seninle canım inş. sonucu güzel çıkar
biraz öncede yazdım arkadaşımında şekeri yüksek çıkmış dondurma yeme demiş doktoru aklında bulunsun dr sorarsın sende

ilkay canım bebeğin hareketlerinden diye biliyorum ee artık bebişlerimiz büyüdü daha net hissediyoruz korkulacak birşey olmadığını biliyorum ben ablamın doktoru karnını ovmasını söylemişti.

:))))))) hareketlerini net olarak hissediyorum pembem zaten ama benimki ayakta duruken veya gezerken gobek altim top gibi oluyor sert boyle , o zaman kasilma mi oluyor acaba diye korkuyorum , ablanin doktoru ovmasini mi önermis fisfisfis ovuncada daha sertlestigini okumustum sanki iyice bir yere toplaniyor :CüvCüv:

canım ben hem beşik alacağım hem de oda istiyorum nasipse... beşik klasik hani cibinnikli falan oluyor onlardan alacağım yatak odasına zemuszemus 34-5 aylık olduğunda da odasına yatıracağım... ama nasıl ayrılırım kuzumdaaan bilmiyorum :1shok::1shok:

insallah kizlar iyi cikar sagolun Şeniz zaten seker garantilesirse yarin bana bir cok seyi yasak eder basta sekerli yiyecekler hamur isi yagli falan filan özel diyete sokar sonuca gore , sanki cok yiyen biriyim gibi :roflol: eskiden nasil besleniyorsam aynisiyim hamilelikte pek degisim yasamadim az yiyorum nedense

Benim evim çok ufak şu beşik işimi çok canımı sıkıyor yatak odasında yerim yok diğer odama ufak beşik alıp yanında çekyatta yatacağım galiba üffff ne yapacağım ben ne kadar süre bebeğin yanında yatmak gerekir acaba

oyyy yerim ben onuu kaydirigubbakcemile3 toplanırmışdaaaa :)) gerçektende ama karnım benimde sanki dokuz aylıkmışım gibi sert oluyor o zaman... hangimiz önce gidersek bi soralım bakalım doktora a.s

Son düzenleme:

canım kişiden kişye bebekten bebeğe de değişir bu... eğer iki tane komidin varsa üst üste felan dene yer açılması için bi bak bakalım belki olura.s

kızalr yarın şeker yüklemem ve diğer tahlillerim var öğlende gelirim anca ozaman anlatırım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…