canım merhaba aynı dert bende de var... çok yorulduğumda yürüdüğümde karnım taş gibi oluyor ve dediğin gibi çişim geliyor:asigim: ama uzanıp dinlendiğimde geçiyor :1rolleyes:
bende ekımı beklıyorum dort gozle insallah.benımde karn9m bazen tas gıbı oluyor.ama ozamanlar bebek karnın ıcınde takla atıyormus.ondan dıye duydum.a.s
tatlim evet uzaninca yumusuyor ama merak ettigim sey acaba simdiden boyle olmasi normal mi ? yoksa kasilmami oluyor kafam karisik biraz bu nedenle veya bebek cokmu asagida diye dusunuyorum sali gunu randevum var doktorumda sorayim , birde yarin 100 luk seker yuklemem olacak 3.4 saat orda kalacagim off zaman gecmiyor bunaldim iyice hayirlisi olsun diyorum
benle konusmak ısteyen yok mu?bende besık bakıyorum bu aralar.alcaz insallah.sızınde fıkrınızı alayım.sızce nasıl en kullanıslı olanı?sadece besık mı alsam dıyorum.yoksa boyleuzayanları var.buyuyor.komıdın masaoluyor sonra.sızce onlar ıyımıdır?fisfisfis
ilkay canım bebeğin hareketlerinden diye biliyorum ee artık bebişlerimiz büyüdü daha net hissediyoruz korkulacak birşey olmadığını biliyorum ben ablamın doktoru karnını ovmasını söylemişti.
benle konusmak ısteyen yok mu?bende besık bakıyorum bu aralar.alcaz insallah.sızınde fıkrınızı alayım.sızce nasıl en kullanıslı olanı?sadece besık mı alsam dıyorum.yoksa boyleuzayanları var.buyuyor.komıdın masaoluyor sonra.sızce onlar ıyımıdır?fisfisfis
ilkay canım dualarımız seninle canım inş. sonucu güzel çıkar
biraz öncede yazdım arkadaşımında şekeri yüksek çıkmış dondurma yeme demiş doktoru aklında bulunsun dr sorarsın sende
:))))))) hareketlerini net olarak hissediyorum pembem zaten ama benimki ayakta duruken veya gezerken gobek altim top gibi oluyor sert boyle , o zaman kasilma mi oluyor acaba diye korkuyorum , ablanin doktoru ovmasini mi önermis fisfisfis ovuncada daha sertlestigini okumustum sanki iyice bir yere toplaniyor :CüvCüv:
Benim evim çok ufak şu beşik işimi çok canımı sıkıyor yatak odasında yerim yok diğer odama ufak beşik alıp yanında çekyatta yatacağım galiba üffff ne yapacağım ben ne kadar süre bebeğin yanında yatmak gerekir acaba
canım kişiden kişye bebekten bebeğe de değişir bu... eğer iki tane komidin varsa üst üste felan dene yer açılması için bi bak bakalım belki olura.s
Canım zaten öyle duruyor komidinler odam çok ufak beşik sığmazlmaz:
hadi ya :1shok: bilmiyorumki canım başka aklımada bişey gelmiyor:ecrin_bebek:
kızalr yarın şeker yüklemem ve diğer tahlillerim var öğlende gelirim anca ozaman anlatırım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?