MERYEMCİM valla her giden iğrenç bişi olduğundan bahsediyor eltim geçen sene doğum yaptı bana diyoki gidince yanında mutlaka limon götür şekerli su içiriyolar en azından limon sıkarsın ben öle yaptım yoksa şerbet içiyon miden kalkar diyoo sen yaptırırken göt-r dene istersen bende denicemm ayy inş. sonuçlar ii çıkarda bebişimiz için şerbet içmeyede değer
ben de haftaya gidecem şeker yüklemesine. şu anda hala istanbuldayız. döndüğümde de hem rutin kontrole gidecem hem şeker yüklemesisne hem de tetenoz aşısının 2. sini olmaya... bu arada bir sürü bişeyler aldık istanbuldan gidince onları nasıl yerleştirecem hiç bilmiyorum.bi de biz ev değiştirmeyi düşünüyoruz... ama fethiye de kalıp kalmayacağımız da belli değil. yani kısaca stresli ve yorucu günler beni bekliyo((
meryem canım güzel haberlerle gelirsin inş.
MERYEMCİM yarın gidip geldinmi bize anlat olurmu tatlım ayy bende acayip merak ediyomm
canımm topiğimm kokoş hamişiniz kuaföre gidiyo akşama kokona halimi koyarım gene göbişlere akşama şık olmam gerek kına gecesi var gidecezz oğluşum görücüye çıkcekkk göbüşüm bu kadarken hiç kalabalığa girmedim bakalım artıkın herkes benim hamiş olduğumu anlıcekmi
merhaba kizlar nasilsiniz ? hava cok sicak isim vardi disarda onlari hallettim ama sicaktan bayildim felaket bogucu :1shok:, birde ben ayakta kaldigimda veya yuruyuse ciktigimda karnim cok sert neden bilmiyorum sizde de oluyormu ayakta veya yururken karin sertlesmesi ???? zaten biraz yurusem karnim sertlestigi gibi hemende cisim geliyorgobek altim tas gibi oluyor fisfisfis
bende ekımı beklıyorum dort gozle insallah.benımde karn9m bazen tas gıbı oluyor.ama ozamanlar bebek karnın ıcınde takla atıyormus.ondan dıye duydum.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?