2009 Ekim Anneleri

inşallah canım yaa herşeyi atlattık bunuda atlatırız inşallah..

ama içine limon sıkarsam bişey olmaz mı ki..yani bu tahlil için şekerli şerbet gibi bişey içilmesi gerekiyorsa liom sıkarsak farklı sonuç çıkarsa :uhm:
ay birde aç gidecem kaç saat aç kalıcam off naısl bişeyse artık yarın çekicem bakalım neler yaşayacam

ay canım yorma kendini dikkat et
kolayca atlatırsın bu günleri inşallah

limon katmak doğru olurmu acaba sonucu etkilemezmi ki ben katmayı düşünmüyorum
ben 3 saatliğini yaptırmıştım 1 saatliğide atlatırım inş. diye düşünüyorum .

MERYEMCıM yarın gidip geldinmi bize anlat olurmu tatlım ayy bende acayip merak ediyomm

ıNCıCıM benim 9 temmuzda sabahtan canım daha var benmkine ama acayip merakediyorum benim midem biraz hassas o şekerli suyu nasıl içcem bilmiyorumm yaa

MERYEMCıM hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım vede aydınlatıcı bilgilerini

canımm topiğimm kokoş hamişiniz kuaföre gidiyo akşama kokona halimi koyarım gene göbişlere akşama şık olmam gerek kına gecesi var gidecezz oğluşum görücüye çıkcekkk göbüşüm bu kadarken hiç kalabalığa girmedim bakalım artıkın herkes benim hamiş olduğumu anlıcekmi

Bekliyeceğiz canım resmini eklede gözümüz gönlümüz açılsın opuyorumnanaktan

inşallah incicim inşallah tatlım

hepiniz çook şekersiniz içimiz hep açılıyo ama bende geldimmi hazırlandımmı koyarım

merhaba kizlar nasilsiniz ? hava cok sicak isim vardi disarda onlari hallettim ama sicaktan bayildim felaket bogucu :1shok:, birde ben ayakta kaldigimda veya yuruyuse ciktigimda karnim cok sert neden bilmiyorum sizde de oluyormu ayakta veya yururken karin sertlesmesi ???? zaten biraz yurusem karnim sertlestigi gibi hemende cisim geliyor gobek altim tas gibi oluyor fisfisfis

canım merhaba aynı dert bende de var... çok yorulduğumda yürüdüğümde karnım taş gibi oluyor ve dediğin gibi çişim geliyor:asigim: ama uzanıp dinlendiğimde geçiyor :1rolleyes:

bende ekımı beklıyorum dort gozle insallah.benımde karn9m bazen tas gıbı oluyor.ama ozamanlar bebek karnın ıcınde takla atıyormus.ondan dıye duydum.a.s

bende ekımı beklıyorum dort gozle insallah.benımde karn9m bazen tas gıbı oluyor.ama ozamanlar bebek karnın ıcınde takla atıyormus.ondan dıye duydum.a.s

merhaba canım hoşgeldin... ama takla attığında daha farklı hissediyorum benfisfisfis
bu sertleşmede topaç gibi oluyor oğluşum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…