2009 Ekim Anneleri

yasemin hayirli haberlerle gel insallah tatlim

pembem odanda elbise dolabin varsa onu cikar komidinleride cikar sadece yatagin kalsin yanina besigi koy daha iyi olur aklima baska fikirde gelmiyor , elbise dolabinin yerine besik olmasi daha iyir diye dusunuyorum

alkisalkisalkis pembecim bak bu da olabilir en azından kuzun ilk birkaç ay yanında olur...

arada bir pc den kalkiyorum kizlar yemek yapiyorum , zaten biktim bu yemek isinden hergun hergun ne yapacagimi sasiriyorum , yanimda kayinvalidem gorumcem falan olsaydi bana yemek yapsalardi ne guzel olurdu :teytey: gerci onlarda dermiydiki gelin hanim hamile diye naz yapiyor falan diye , hic gelin kaynana gorumce durumlarimiz olmadi onlar turkiyede ben burda gittigimde tek istekleri en fazla yanlarinda kalip hep onlarla olmak , tabi ogullarini özlüyorlar beni özleyecek degiller ya hehehe

pembem odanda elbise dolabin varsa onu cikar komidinleride cikar sadece yatagin kalsin yanina besigi koy daha iyi olur aklima baska fikirde gelmiyor , elbise dolabinin yerine besik olmasi daha iyir diye dusunuyorum

alkisalkisalkis pembecim bak bu da olabilir en azından kuzun ilk birkaç ay yanında olur...

Evet komidinleri çıkarmak aklıma gelmemişti benim komidinlerim gardolabımın içine sığıyor oraya koyarım ölçeyim bakalım ne kadar yer kalıyor opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaah ah şekerim al benden de o kadar kimsecikler demiyor demedi de bu kız hamile dur bi çorba yapayıım diyeklava:
gene ne varsa insana kendi anacığından var opuyorumnanaktan canım annem geldimi bi dakka ayakta koymaz beni :gitme:

benm elm kolum kalmıo kıslar resmen inanmıcaksnz ama sabaghtan beri yatağn içinde kıvranıom sağa dönüom sola dönüom noldu bana bugün ya resmn kolum kalmıo bi halszlk sormynn gtsn.

tamam canım habersiz bırakma bizleri güzel haberlerle gel inş. :Saruboceq:
amin canım
canım Allah rast getirsin hayırlı haberlerle gel anlat bize
koşa koşa gelip anlatıcam merakta bırakmam sizleri

ilkayım arada senide özlüyorlardır kızlar ya sizinde ayakalrınız tombullaştımı doktoruma söyledim oturduğun ozisyonundan dedi ayakalrım tombullaştı dedim gülüyor olcak bunlar takip et dedi en az 2 litre su iç dedi bende geçiyor 2 litreyi dedim iyi o zaman dedi akşamalrı dik ayakalrını yukarı dedi sizde de oluyor mu acaba merak ettim de senağlama

Evet komidinleri çıkarmak aklıma gelmemişti benim komidinlerim gardolabımın içine sığıyor oraya koyarım ölçeyim bakalım ne kadar yer kalıyor opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım dene de söyle bakalım oluyor mu? olmadı hepimiz kafakafaya verir bi çare buluruz:içelim:

ilkaycıms elam canım. benim de öyle oluyor. Yürürken ya da ayakta kaldığımda sert, dinlenirken yumuşak. normaldir canım endişelenme. hareket halindeyken bağlar geriliyor ister istemez. endişe yapma çok endişe yapıyosunn valla dövcem seni bakkkk. klava:
Şeniz

Valla kendin pişir kendin ye valla ben herakşam kayınvalideme gidiyorum yemeğe bir yandan iyi oluyor bir yandan da bayıyo hergün hergün ama biz mecburuz
arkamdan tembel diyormudur diyeceğim ama benim daha beter hamile değilkende yemeğe onlara gidiyorduk sırnaşık şey

benm elm kolum kalmıo kıslar resmen inanmıcaksnz ama sabaghtan beri yatağn içinde kıvranıom sağa dönüom sola dönüom noldu bana bugün ya resmn kolum kalmıo bi halszlk sormynn gtsn.

canim benim ya dün çok mu yordun kendini genelde bir onceki gun insan yorulunca ertesi gun daha halsiz oluyor , yatinca bile rahat edemiyor ,

bazende vitamin veya demir eksikliginden , yada havadan oluyormus bu halsizlik ama hamilelikte normal diyorlar anca yat dinlen baska secenek sunulmuyorki

hehe canım benim uyandığımda tombik oluyorkafamçokkarıştı bi de kaç tane yastıkla yatıyorumvar ya iki tane kafama bi tane bacak arasına bitane ayakların altınadelikafadulden

olmadı yakında yere atcam evde olan yastıkları atacam kendimi onların üzerine :teytey::teytey:

evet canım benim annemde öyle dolapta yapılcak ne yemek varsa yapıpta gidiyor opuyorumnanaktan

selam kızlaaar....haber vereyim mothercare indirime başlamış...bilgilerinize...ben body ve tulum aldım çok uyguna geldi...3 lü tulumlar 35 tl 7 li body 20-28 tl arası...bence hemen bakın

:)))))))))) masallah siz kolayini bulmusunuz ,:1rolleyes: ama sen calisiyorsun yoruluyorsun haliyle sabahtan aksama kadar , bu durumu anliyordur onlarda , en iyisini yapiyorsun bosver

evet canım benim annemde öyle dolapta yapılcak ne yemek varsa yapıpta gidiyor opuyorumnanaktan

anneme diyorum ki koca eşşek kadar olduk:roflol: ama anne gene anne :asigim:

annem de yaa şimdi anladın mı anneliği daha dur bakalım doğunca asıl anlıycan diyor:gitme:

selam kızlaaar....haber vereyim mothercare indirime başlamış...bilgilerinize...ben body ve tulum aldım çok uyguna geldi...3 lü tulumlar 35 tl 7 li body 20-28 tl arası...bence hemen bakın

selam canım a.s. bakalım bi mutlaka alıncak bişey çıkar genehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…