2009 Ekim Anneleri

ela beni dellendirmeye başlama gene senn cırcır bebege napacak kısım bol bol su içmen lasım ama ishalde su kaybediosun ya ne yedin kimbilir:mymeka:

çiçekcim endişelenme tatlım benimkide bazen dinleno bikaç gün sonra başlıo gene:)

offf kızlar doktorun sekreteriyle konuştum 111 biraz yüksek dedi doktor gelsinde bi konuşcam 1 hafta sonra 100 gr yükleme yapar dedi oysa sevinmiştim hevesim kursağımada kaldı

sanmıorum yasemincim ya 111 yüksek degilki yani bizimkilerin yanında hele :) sınır 140 mış zaten baya altında bence yapmaz 100 gr

kızlar bişey sorcam bu 50 gramlık şeker yükleme yüksek çıkıncamı 100 gramlığı yapıyolar. bu arada elacım burdamısın..

musyas mrb canım nasılsın dün akşam ilk defa iğnemi bacaktan yaptım. göbekten yapmaya o kadar alışmışım ki bu bacak olayı beni korkuttu inanki..

elacım sen geçen gün bebişin hareketleri azaldı diyodun ne oldu normale döndümü şimdide iki gündür benim ki pek bi tembel merak ediyorum ya herşey yolunda mı diye

cnmm şimdi hareketlerini hissediyorum arada ama geçen haftaki gibi dışardan henüz göremedim...
sanırım ben gün boyu sandalyede oturunca ve hareket halinde arada kaynıyo kuzumun hareketleri geçen hafta izindeyken bol bol uzanıyodum belki ondan öle olmuştur...

yok cnm sende merak etme Allah'ın izniyle bişi olmaz ayy bu bebişler bizi amma da pimpirikli yaptı yawwwww

ayy evet yaa çok pimpirikli oldum bennmafoldumben

Elalım geçmiş olsun karın ağrısız ishal olmazdır sanırsam telaşlanma kızında iyidir canım

tamamm leynn dellenmeekaydirigubbakcemile3
anacım ne yicem herzamanki şeyler işteelülülülülülü

kızlar bişey sorcam bu 50 gramlık şeker yükleme yüksek çıkıncamı 100 gramlığı yapıyolar. bu arada elacım burdamısın..

cnm işim vardı çıkmak zorunda kaldım şuan burdayım:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…