2009 Ekim Anneleri

bütün tahlillerimizi yaptırıp geldim glukoz testini de yaptırdım ilk glukozu içmeden öncekş değer 98 çıktı glukozu içtikten 1 saat sonra tekrar kan aldıalr oda 111 çıktı iyi mi acaba kızlar diğer tahliller yarın alıncak hayırlısı bakalım kızlar limon falan götürmeyin içittimiyorlar ben boşuna götürdüm kadın limon asitli olduğundan kandaki insulin seviyesini düşürüyormuş ondan koydurmadı

YASEMıNCıM hoşgeldin tatlım neden limonu koydurtmuyolar yaaa ayy o şerbet nasıl içilir nasıl içtin kısss miden kalkmadımı inşallah ii çıkar sonuçlar canım

YASEMİNCİM hoşgeldin tatlım neden limonu koydurtmuyolar yaaa ayy o şerbet nasıl içilir nasıl içtin kısss miden kalkmadımı inşallah ii çıkar sonuçlar canım

içtim valla hemşire dedi bi dikişte iç ve hiç açlığını ve mideni düşünme dedi limon kandaki insulin değerini düşürüyormuş öyle dedi çokta iğrenç değildi sadece ravak gibi bi şeydi kadın kusmadın demi dedi yok dedim bende ayy bide kssaydım tekrar içicektim ben testlere hiç para vermiyom hepsini beleşe yaptırdın hastane ücret almıyor çünkü :sm_cool:

bana öle bişe demediler sordum hatta limon sıksam olurmu die olur dedi limonata gibi içtim yudum yudum:)) gayet güsel çıkmış canım 111 çok ii geçmiş olsun kurtuldun darısı başıma 100grma:))

merhaba kizlar simdi eve yeni geldim yorgun ve bitkinim sabah 7 de seker yuklemem vardi ac karnina ve 4 saatir birsey yemeden orda saat basi kan aldilar , esim kahvalti hazirliyor aciktim :) sonuclari sanirim pazartesi sali alacagim , çünkü kani baska yere gonderiyorlarmis bugun olmaz dedi endise ve merak icinde bekleyecem artik hayirlisi olsun

inş güsel çıkar ilkaycım zor oldumu ya ay hastanelerden oldum olası nefret ederim onca saat nasıl geeçecek darısı başımıza artık

ayy bana limonla inş. izin vverirler yoksa ben kesin kusarım bu aralar mide bulantılarım tekrar başladı yaa

ıLKAYCIM inşallah ii çıkar tatlım bişi yoktur meralk etme şekercim

yaa kıslarr bu arada benim saçlarımdan sonra kaşlarımda dökülmeye başladı aya boşalmış araları tren yolu fgibi olmuş sizdede olan var mı öle allah alla kel kalacaktım bide saçsız kalacağım baksana

inş güsel çıkar ilkaycım zor oldumu ya ay hastanelerden oldum olası nefret ederim onca saat nasıl geeçecek darısı başımıza artık

bekle bekle gecmiyor zaman orda , ilk seker verdiginde tiksindim yavas yavas ic dedi 1 saat icinde ilkinde hareket etme migdeni bulandirir dedi , bekleme salonunda oturdum basimi esime yasladim nasil uykum geldi yorgunluk coktu , salona gelen hamile kadinlar vardi hepsi nerdeyse 8-9 ayliklar karinlari kocaman :)) insallah o gunlere boyle ayakta bende varirim diye dusundum , dikkatimi cekti hepsinin ayagi benim gibi sis idi boyle acik duz taban ayakkabi ve terlikleri vardi :) handanim insallah bizim sonuclarda iyi cikar diyet falan yapmak zorunda kalmayiz

HANDANIM kadın işte saçım dökülüyo diye kan testi istedi kan değerlerim çok ii çıktı hamilelikten dedi vücut tepki gösteriyomuş kıss ne saç kaldı ne kaş nede kirpik uzunn kirpiklerim tekrar yerine gelirmiki kafamçokkarıştı

bana öle bişe demediler sordum hatta limon sıksam olurmu die olur dedi limonata gibi içtim yudum yudum:)) gayet güsel çıkmış canım 111 çok ii geçmiş olsun kurtuldun darısı başıma 100grma:))

sağol canım geçti çok şükür ama halsizim bende zor durdum açaçına allahtan anacım yanımdaydı zemuszemus

insallah canim benim tesekkür ederim
benimde saclarim dökülmeye basladi , bacaklarimdan killar cikmiyor en cok buna seviniyorum :) ama gobegimden boyle boz boz killar cikti uzuyorlar hehe dökülèr dediler dogumdan sonra ama bilmiyorum , hormonlar surekli kendini yeniliyor son trimestire giriyoruz bazi seylerimiz galiba ilk tirimestir gibi olacakmis , sac dökülmesinden o kadar endiselenme sonra geri gelir benim arkadasim dogum yapali 6 ay oldu cok dokulmustu saci ama simdi tekrar geri geliyor diyor tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…