nbrr cannarıımm..accık geldim..temizlik yaptım yorulmuşum çokk..kızlarr salı günü tekrardan teyzoş oluoruum..ablamn bebişi gelio iişallahh..ayhh çok heycanlııı
ay elaa ne güsel yasmış yazaann..ben kızımı özlediimmm
Ela ne güzel anlatmış teşekkürler canım opuyorumnanaktan
selam kızlar :)
ben de az önce doktordan geldim. açlık kan şekeri 89, tokluk 117 çıktı. normal dedi doktorum. dmeir ilacını günde 2 ye çıkardı. bunu da atlattık çok şükür. darısı sıradakilerin başına
ben de az önce doktordan geldim. açlık kan şekeri 89, tokluk 117 çıktı. normal dedi doktorum. dmeir ilacını günde 2 ye çıkardı. bunu da atlattık çok şükür. darısı sıradakilerin başına
ay çok güsel anlatmş saolsın elam..
yaa ben acıktım bu saate kadr bişi yemdm karnm aç yemk yok of ya çalsaymşm keşke negüsel yemk çıkıo öğlenleri.ben sadece arada ayran bide sandvç yedm küçücük.şimdide yemeğn pişmesni bekliom ama pişmioo açım açççç
ay çok güsel anlatmş saolsın elam..
yaa ben acıktım bu saate kadr bişi yemdm karnm aç yemk yok of ya çalsaymşm keşke negüsel yemk çıkıo öğlenleri.ben sadece arada ayran bide sandvç yedm küçücük.şimdide yemeğn pişmesni bekliom ama pişmioo açım açççç
gayet iyi kuşum endişelenme. açlık 70- 100 arası normal. tokluk da en fazla 140 olacak değerler böyle.amazoncum benimde açlık 98 tokluk 111 çıktı
gülican neymk yapcan..
ben elevitle kan hapına devam edeym bari.hiç ama hiç ilaç içmiorum bir haftadr..demr felan kullanmıom benneden bna vermedkii..of yaa
ben elevitle kan hapına devam edeym bari.hiç ama hiç ilaç içmiorum bir haftadr..demr felan kullanmıom benneden bna vermedkii..of yaa
cicim pc ekranı kendi kendine geri geldi çok şükür zemuszemus çok halsizdim kıpırdamadan yattım bütün gün..bugün iyiyim..Merhaba kızzlar ben de dier topiclere takıldım, burası da açık kalmış.
Zuzuu canım naber görünmedin dün, bilgisayar yüsünden mi canım
ajkumm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
özletiyon kendini artık bizi ihmal ediyosun gibi bi hisse kapıldımm:umursamaz:
ayy ne mutlu yaa, allah ablanı bir avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:
inşallah bizlerde onun gibi sona kadar gidip yavrularımızı sağlıkla kucaklayabiliriz:Saruboceq:
bendee özledimm:ecrin_bebek:
ni demekk canımmopuyorumnanaktan
ayy gözün aydın cnm darısı başımıza olsun inşallah:Saruboceq:
demir ilacını neden 2ye çıkardı cnm bişey söledimiCADIARZU
bide sen hangi vitaminleri kullanıyon?
kıslar şimdi dinledim uzman tvde kaan amcam diyorki 6. aydan sonra haftada yarım kilo alacaksınız diyo kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?