2009 Ekim Anneleri

nbrr cannarıımm..accık geldim..temizlik yaptım yorulmuşum çokk..kızlarr salı günü tekrardan teyzoş oluoruum..ablamn bebişi gelio iişallahh..ayhh çok heycanlııı

ajkumm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
özletiyon kendini artık bizi ihmal ediyosun gibi bi hisse kapıldımm:umursamaz:
ayy ne mutlu yaa, allah ablanı bir avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:
inşallah bizlerde onun gibi sona kadar gidip yavrularımızı sağlıkla kucaklayabiliriz:Saruboceq:

ay elaa ne güsel yasmış yazaann..ben kızımı özlediimmm

bendee özledimm:ecrin_bebek:

Ela ne güzel anlatmış teşekkürler canım opuyorumnanaktan

ni demekk canımmopuyorumnanaktan

Şükür canım. Dediğin gibi darısı bizim başımıza, inşallah biz de bi seferde geçeris sınavdan, yoksam ikincisi daha uğraştırıcıymış kaydirigubbakcemile3

amazoncum benimde açlık 98 tokluk 111 çıktı

ay çok güsel anlatmş saolsın elam..
yaa ben acıktım bu saate kadr bişi yemdm karnm aç yemk yok of ya çalsaymşm keşke negüsel yemk çıkıo öğlenleri.ben sadece arada ayran bide sandvç yedm küçücük.şimdide yemeğn pişmesni bekliom ama pişmioo açım açççç

ayy gözün aydın cnm darısı başımıza olsun inşallah:Saruboceq:
demir ilacını neden 2ye çıkardı cnm bişey söledimiCADIARZU
bide sen hangi vitaminleri kullanıyon?

ben elevitle kan hapına devam edeym bari.hiç ama hiç ilaç içmiorum bir haftadr..demr felan kullanmıom benneden bna vermedkii..of yaa

rica ederim cnmmopuyorumnanaktan
senn benim odayla ilgili yazdımıı okudunmu bakimmklava:

Kıss sebze meyve bişiyler atıştır ara ara, hade sen aç kalıyon da, bebe durmaz aç aç. kaydirigubbakcemile3
Benim de akşama yemekim yok. Üstelik haftaya 3 gün izin aldım haftasonuyla birleştirip ufak bi tatil yapalım dedik ama daha nereye gitceğimizi de bilmiyos mafoldumben İstanbul diye yola çıkmıştık şimdi vazgeçtik ortada kaldık.

gözde kıyamam ben sana vala doğru söylüyorsun çalışınca rahat oluyor öğlenleri yemek önüne geliyor bende şimdi yoğurt yiyorum yanındada 1 dilim k.ekmek bir şeyler atıştır canım sende aç aç durma

ben elevitle kan hapına devam edeym bari.hiç ama hiç ilaç içmiorum bir haftadr..demr felan kullanmıom benneden bna vermedkii..of yaa

elevitte demir var canım. kan hapı dediğin de demir hapı oluyo zaten :)))
kan hapını asla aksatma kan değerlerin düşük çıkarsa vücut yeteri kadar kan hücresi üretemezse tehlikeli olur işler. niye aksatıyosun ilaçlarını :mymeka:

Ben de aynı şekilde kan verince değerlerim düşük çıkar daha çok ilaç dayarlar diye dün başladım tekrar vitamine. 2 hafta var daha teste toparlanır heralde o zamana kaydirigubbakcemile3

kıslar şimdi dinledim uzman tvde kaan amcam diyorki 6. aydan sonra haftada yarım kilo alacaksınız diyo kafamçokkarıştı

Merhaba kızzlar ben de dier topiclere takıldım, burası da açık kalmış.
Zuzuu canım naber görünmedin dün, bilgisayar yüsünden mi canım
cicim pc ekranı kendi kendine geri geldi çok şükür zemuszemus çok halsizdim kıpırdamadan yattım bütün gün..bugün iyiyim..

yok bebeiimm etmiooruumm..Şeniz ösledim nan Şeniz

ayy gözün aydın cnm darısı başımıza olsun inşallah:Saruboceq:
demir ilacını neden 2ye çıkardı cnm bişey söledimiCADIARZU
bide sen hangi vitaminleri kullanıyon?

elacım kan tahlilinde kan değerlerim (trombosit) 155 çıktı.. 150 -520 arası olması gerekiyormuş, biraz düşük ama endişelenecek birşey yok, bu aylarda vücut fazlaca kan üretmeye çabalıyor normaldir dedi. o yüzden günde 2 ye çıkardı demir ilacını. handana da 2 ye çıkardı öyle demişti .
ben vitamin baştan beri kullanmadım elacım. iştahım iyi zaten boş yer ekilo almayayım diye istemedim doktor da birşey demedi. kalsiyum alıyorum bir de demir.
şimdi demiri günde 2 kere alacağım, kalsiyumu da haftada 3 kere içsen yeter dedi. bu kadar bebişim.

pempemmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 6. aydann sonra haftada yarım kiloya ben biyerlerimle gülerim wallaaa:roflol:

ben vitamin alıyorum birde demir hapı alıyorum dr bana hergün mutlaka 1 yemek kaşığı köy pekmezi iç dedi bu dönemde demir çok önemliymiş çok faydasını göreceksin dedi doğumdan sonrada çabuk toparlamana yardımcı olacak diyo asla ilaçlarımdan vazgeçmem. sizde için ilaçlarınızı doğumdan sonrada kilo verme topiği açar orada veririz kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…