2009 Ekim Anneleri

kıslar şimdi dinledim uzman tvde kaan amcam diyorki 6. aydan sonra haftada yarım kilo alacaksınız diyo kafamçokkarıştı
6. aydan sonra bebiş günde 25 gr. alıyormuş canım doğru söylemiş kaan abimiz:)))
birden şişecek göbişler artıkın allaaahhhh. gelsin çatlaklar çatara çutara.
alkisalkisalkis

cicim pc ekranı kendi kendine geri geldi çok şükür zemuszemus çok halsizdim kıpırdamadan yattım bütün gün..bugün iyiyim..

İyi olmuş ya canım dinlenmişsindir. ben de diyodum aha zuzunun bilgisayarı bozuldu gelemeyecek artık diye Şeniz

6. aydan sonra bebiş günde 25 gr. alıyormuş canım doğru söylemiş kaan abimiz:)))
alkisalkisalkis

..gelmesin çatlaklar.. :umursamaz: ay siz beni bugün depresyona mı sokcanız nan...yok kilolar gelcek patır patır yok çatlaklar..ayhh bis iidik bööle kaydirigubbakcemile3

olamazz olmamalııı..kafamçokkarıştıhaftada yarım kilo ne demek ayy..

lülülülülülü şişko olacaz demek

alkisalkisalkis

:roflol: :roflol:

nie kuzumm daha mı çok alcasssmafoldumben

Haftada yarım kiloya şükret yani kaydirigubbakcemile3

cicim pc ekranı kendi kendine geri geldi çok şükür zemuszemus çok halsizdim kıpırdamadan yattım bütün gün..bugün iyiyim..

yok bebeiimm etmiooruumm..Şeniz ösledim nan Şeniz

taamm beee affettimmkaydirigubbakcemile2
bende ösledimmopuyorumnanaktan
nann ben sidikli fatoşuda çok özledimm yaww, napıyo acep girmiyo hiçturkbayragi

bende geçen ay tam kan sayımı yaptırmıştım normal demişlerdi olsa heralde banada sölerlerdi...
bendee sabahları bi tane demir hapı, öğleden sonrada elevit içiyom başkada bişey içmiyom...
ne kadar bana kalsiyum verin, peynir yemiyom süt içemiyom dediysemde vermedii uyuslarr:mymeka: bida sölicem kalsiyumu bendekaydirigubbakcemile2
bide magnezyumuda sorayım diyorum, magnezyumu sadece kıramp olduğundamı veriyolar acaba, bu zamana kadar 2 kere kıramp girdii ama o kıramlar hamiş kalmadan öncede giriyodu, sana bu konuda bişey dedilermi?

..gelmesin çatlaklar.. :umursamaz: ay siz beni bugün depresyona mı sokcanız nan...yok kilolar gelcek patır patır yok çatlaklar..ayhh bis iidik bööle kaydirigubbakcemile3

artıkın filleşçez anacım. eğilememeye başlıcaz zaten yavaştan. ben kutumu göremiyom zaten artıkın . geçen duş alırkene farkettim hahahahahaha.
allahım nolur çatlamayalım aminn :ecrin_bebek:

rica ederim cnmmopuyorumnanaktan
senn benim odayla ilgili yazdımıı okudunmu bakimmklava:
şimcik okudum.e tama işte hayatım saten nekadr kıyafeti olcaklar el kadr cicileri var.koltğn altına sğar şifonyerne koymaya gerk bile kalmass.benm koltuk hem küçük odamda ii olur öle.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tatile gidiyos diye dolabı da boşalttım, hem yemek yok, hem yapcak bişiy yok ya. mafoldumben Ya kaynananın şeker şerbet yüzü ya da kahvaltı başka çare yok kaydirigubbakcemile3
ay aynen.yani bu hafta pazara çkmadm sebze almadm dedim kuru bişler felan yers die ama olmuo anam öle ben sebzesz kafayı yiyorumm..karpuz peynr en güsel yemk bz bu ara öle takılıos ama yemksz olmuo bana..
canm kilo yapıolar die braktım aklım sıura:)

artıkın filleşçez anacım. eğilememeye başlıcaz zaten yavaştan. ben kutumu göremiyom zaten artıkın . geçen duş alırkene farkettim hahahahahaha.

hahahaahahahhahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynı durumdayz hayatım:=9

taamm beee affettimmkaydirigubbakcemile2
bende ösledimmopuyorumnanaktan
nann ben sidikli fatoşuda çok özledimm yaww, napıyo acep girmiyo hiçturkbayragi

?

fingir fingir geziodur zilli..dönsün dağ eteklerindeki köyüne girer yine..kaydirigubbakcemile3şimcik wakit bulamas eş dost ziyaretinden..

:roflol: :roflol: bende saf saf düşünüyorum ne kutusu diyee :roflol: :roflol: ay çatlıyacağım gülmekten

o nası içten dua..bugün cuma kesin kabul olur kaydirigubbakcemile3

ben geçen ay istemiştim magnezyum. karın ağrılarım oluyodu gerilme gibi. magnezyum vermişti. evde bulunsun doğuma kadar, rahatsızlık duyduğunda güvenle kullanabilirsin demişti. hafta 1 falan ara içiyorum ben de. sen de yazdır doktoruna elacaım evde bulunsun. kasılmaları da önlüyor magnezyum çünkü. faydalı bi mineral zararı yok dursun evde.
elevitte kalsiyum var diye vermemiştir doktorun ama verse iyi mi olurdu ki, peynir falan yemiyorum diyosun allah allah niye vermemiş acaba..
bi de vücutta kalsiyum eksildiğinde vücut depodaki magnezyumu kalsiyuma çevirirmiş. kağan kocatepede dinlediydim.
canım kalsiyum kramplara, rahim kasılmalarına iyi geliyor. gevşetici özelliği var. bi de dediğim gibi kalsiyum ihtiyacında vücut magnezyumu kullanırmış. amma yazdım he. fff

nie kuzumm daha mı çok alcasssmafoldumben

anacım bana az geldi ayda 2 kilo demek yaneeezemuszemus
ben 80le bitirsem öpüp başıma koyacam, yanee bi 10 kilo daha alsam iyi diyommsositososito

ne gülüyon kısssssssssss
siz yemek yemesenizde mecburen alacaksınız diyo yani iyimser yaklaşıyor fazlası bizim marifetimiz :hooray:

:teytey::teytey::teytey:

kara kara düşünen smiley yok mu ayhh mafoldumben

muhahahahahahahaaaaaaaaaaaa:roflol:

kıss ben kutumu yaklaşık 1,5 aydır göremiyomm:roflol:
ösledikçe aynayaa bakıyommmnaniknanik

kıss sanaa yakındaa diplomaa vermek lazımm:hooray:
maşallah sanaa çok bilgilisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…