2009 Ekim Anneleri

hahahahahahahaaa
ama çok aciz bi durum yaa. apışık karılar gibi olduk yaa hay allah.
feda olsun bebişlere napalım.
hee bebişim 720 gr. 30 cm. cetvel kadar oldum sıpam. :)))

gözdeeeeeeeeeeeeee aklıma geldi zaten bir nane yiyorsun (püfür püfür) birde vitaminlerini kesiyor yarından itibaren alıyorsun hapını mapını kısdırma bak beni

kıss aylarca görmeyincee unutup, doğumdan sonraa korkmayım diyeee bakıyommsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gözdeeeeeeeeeeeeee aklıma geldi zaten bir nane yiyorsun (püfür püfür) birde vitaminlerini kesiyor yarından itibaren alıyorsun hapını mapını kısdırma bak beni

nası yani yaa :1shok:

hahahahahahahaaa
ama çok aciz bi durum yaa. apışık karılar gibi olduk yaa hay allah.
feda olsun bebişlere napalım.
hee bebişim 720 gr. 30 cm. cetvel kadar oldum sıpam. :)))

maşallah kıs sıpanaa
benim bugün karnım çok gergin arada batıyo, keşke magnezyum alsaydım bunada iyi gelirmiydi amazoncumfisfisfis

maşallah kıs sıpanaa
benim bugün karnım çok gergin arada batıyo, keşke magnezyum alsaydım bunada iyi gelirmiydi amazoncumfisfisfis

işte o gerginliği alıyo anacım. bende de vardı o rahatsızlık. kramp falan giriyosa ondandır. sağlık ocağına git yazdırıver doktora. yazıyolar onlar da.
yazdırana kadar maden suyu içebilirsin. bi de en çok badem, çilek ve kiraz da var.

cnm karnımdaki o batma öğleye kadar bende ishal vardı, ama öleden sonra olmadı ilginçkafamçokkarıştı belki ondan kaynaklanıyodur bilemiyorum...
çarşamba doktora sorayımda yazdırayım ben, teşekkürler cnmmŞeniz

yafrum açlık 89, tokluk 117 çıktı normal dedi. kan değerleri biraz düşük çıktı, demir ilacını günde 2 ye çıkardı. bebiş de iyi 720 gr. 30 cm olmuş. böyle kuşum vaziyet.

oo ii çıkmış gülüm ya maşallah hadi yırttın ben salı günü gitcem gene pöff ,benimde demiri 2ye çıkardı ,maşallah bebişine canımmmm

heee cırcırdandır.
bi de karın bağları gerildiği için olur demişti doktor bana. endişelenme. benim de geriliyo ara ara. hele yürürken falan hep gergin karnım sert.

oo ii çıkmış gülüm ya maşallah hadi yırttın ben salı günü gitcem gene pöff ,benimde demiri 2ye çıkardı ,maşallah bebişine canımmmm

senin de normal çıkar kuşum üzülme. çok azı riskli çıkıyomuş bu 100 lük testin. garanti olsun diye yapıyo doktor işte.
bi de abarttın sen yeme olayını anam ne bulsan yedin bi de vitamin ohhh yavrum benim maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…