hahahahahahahaaaanacım bana az geldi ayda 2 kilo demek yaneeezemuszemus
ben 80le bitirsem öpüp başıma koyacam, yanee bi 10 kilo daha alsam iyi diyommsositososito
:teytey::teytey::teytey:
muhahahahahahahaaaaaaaaaaaa:roflol:
kıss ben kutumu yaklaşık 1,5 aydır göremiyomm:roflol:
ösledikçe aynayaa bakıyommmnaniknanik
:roflol: :roflol: nesini özlediysenn..çatlak yaa :roflol: :roflol:
kıss aylarca görmeyincee unutup, doğumdan sonraa korkmayım diyeee bakıyommsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kıss aylarca görmeyincee unutup, doğumdan sonraa korkmayım diyeee bakıyommsırnaşık şey
gözdeeeeeeeeeeeeee aklıma geldi zaten bir nane yiyorsun (püfür püfür) birde vitaminlerini kesiyor yarından itibaren alıyorsun hapını mapını kısdırma bak beni
hahahahahahahaaa
ama çok aciz bi durum yaa. apışık karılar gibi olduk yaa hay allah.
feda olsun bebişlere napalım.
hee bebişim 720 gr. 30 cm. cetvel kadar oldum sıpam. :)))
maşallah kıs sıpanaa
benim bugün karnım çok gergin arada batıyo, keşke magnezyum alsaydım bunada iyi gelirmiydi amazoncumfisfisfis
amazon geçmişi okuyamıom gittnmi şeker yüklemesine kaç çıktı canem
işte o gerginliği alıyo anacım. bende de vardı o rahatsızlık. kramp falan giriyosa ondandır. sağlık ocağına git yazdırıver doktora. yazıyolar onlar da.
yazdırana kadar maden suyu içebilirsin. bi de en çok badem, çilek ve kiraz da var.
yafrum açlık 89, tokluk 117 çıktı normal dedi. kan değerleri biraz düşük çıktı, demir ilacını günde 2 ye çıkardı. bebiş de iyi 720 gr. 30 cm olmuş. böyle kuşum vaziyet.
Kısslar ben gidiyom herkese iyi tatiller opuyorumnanaktan
cnm karnımdaki o batma öğleye kadar bende ishal vardı, ama öleden sonra olmadı ilginçkafamçokkarıştı belki ondan kaynaklanıyodur bilemiyorum...
çarşamba doktora sorayımda yazdırayım ben, teşekkürler cnmmŞeniz
oo ii çıkmış gülüm ya maşallah hadi yırttın ben salı günü gitcem gene pöff ,benimde demiri 2ye çıkardı ,maşallah bebişine canımmmm
heee cırcırdandır.
bi de karın bağları gerildiği için olur demişti doktor bana. endişelenme. benim de geriliyo ara ara. hele yürürken falan hep gergin karnım sert.
yafrum açlık 89, tokluk 117 çıktı normal dedi. kan değerleri biraz düşük çıktı, demir ilacını günde 2 ye çıkardı. bebiş de iyi 720 gr. 30 cm olmuş. böyle kuşum vaziyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?