canuumm güle güleeKısslar ben gidiyom herkese iyi tatiller opuyorumnanaktan
Arada kaçamak yapıyorda arkidişşşklava:
senin de normal çıkar kuşum üzülme. çok azı riskli çıkıyomuş bu 100 lük testin. garanti olsun diye yapıyo doktor işte.
bi de abarttın sen yeme olayını anam ne bulsan yedin bi de vitamin ohhh yavrum benim maşallah.
zuzu geçmişi okuyodum gördüm şimdik ablana hayırlı doğumlar canım ay çok heyecanlııı allah kurtarsın bir avazda inşallah. sen de antrenman yap teyzesi.:)))
kızlar haftasonu anneme bursaya gidiyoruz biz. özledim anacığımı hasret gidereyim.
hepinize iyi haftasonları diliyorum hepinizi öpüyoum görüşürüz.
opuyorumnanaktan
mafoldumben ne yedim ya ne yedim bi meyveyi abartmıştım ekmek oldu bitti az yerim zaten bögüüüüüü vitamin yaptı bana kiloyu yolacam o asiyenin saçlarını şu şekerim düşük çıksında bi dietle mietle ugraşamam ya 1 haftadır makarna prinç ekmek yemiom zaten kepek ekmegi yiyiom günde toplam 6 dilim sadece mafoldumben
bende ne nanesi diom nan bak aklıma getrdnm.yok kıs bir haftadr günde 1 tane içiom oda akşam yemeğnden sonra..mucize valla.onuda bırakcam inş..ama hafta sonu gelnce canm istio ama bu aralr maşllh bana pek cnm istemio..gözdeeeeeeeeeeeeee aklıma geldi zaten bir nane yiyorsun (püfür püfür) birde vitaminlerini kesiyor yarından itibaren alıyorsun hapını mapını kısdırma bak beni
iyi tatller cnmm kçib..Kısslar ben gidiyom herkese iyi tatiller opuyorumnanaktan
sahi lal öğrendimi ay..öğrenmiştir artık heralde??amazoncum maşallah bebişineee
bende çok merak ediyorum. kaç kilo diye. çarşamba günü öğrenicem inş.
bu arada lal öğrendimi cinsiyetii?
ayy ne heyecanlı zuzuuu teyze olcan hayırlısı olsun inş saglıkla gelsin melekinizzz
ayy bende hem anne olacam hem teyze olacam ama teyzelik pek aklıma gelmo annelikten hahaha:roflol:
kaydirigubbakcemile ((gözdeye))
bende ne nanesi diom nan bak aklıma getrdnm.yok kıs bir haftadr günde 1 tane içiom oda akşam yemeğnden sonra..mucize valla.onuda bırakcam inş..ama hafta sonu gelnce canm istio ama bu aralr maşllh bana pek cnm istemio..
iyi tatller cnmm kçib..
4 kilomu zuuz ablana maşllh kıs helal olsun valla.az kilo alanın iç karnımı ne büyük olurmşş ve çocuğu şişko doğrmş yani toplu:=)
kısım zuzuuuu her bünye farklı bi kerem:mymeka: ona bakarsan kimisi yer yer kilo almaz kimine ne yese kilo yapar hesabı , ben elevite başladım 1 ayda 5 kilo aldım yani aynı yedigim halde doktorda onayladı elevit kilo yapar dedi bi kerem:mymeka:
Kızlar malesef lalcim gene öğrenemedi, dün kontrolü vardıı
bebeği sağlıklı ama duruşu cinsiyetini sölicek pozisyonda değilmişmafoldumben
bence lalin kızı olacak vee ekim 2009 topiğinin sürpriz bebeği olarak doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?