2009 Ekim Anneleri

zuzu geçmişi okuyodum gördüm şimdik ablana hayırlı doğumlar canım ay çok heyecanlııı allah kurtarsın bir avazda inşallah. sen de antrenman yap teyzesi.:)))
kızlar haftasonu anneme bursaya gidiyoruz biz. özledim anacığımı hasret gidereyim.
hepinize iyi haftasonları diliyorum hepinizi öpüyoum görüşürüz.
opuyorumnanaktan

mafoldumben ne yedim ya ne yedim bi meyveyi abartmıştım ekmek oldu bitti az yerim zaten bögüüüüüü vitamin yaptı bana kiloyu yolacam o asiyenin saçlarını şu şekerim düşük çıksında bi dietle mietle ugraşamam ya 1 haftadır makarna prinç ekmek yemiom zaten kepek ekmegi yiyiom günde toplam 6 dilim sadece mafoldumben

saol şekeriimm..ayy efett minnacık şey nası tutulur bi öğreniym opuyorumnanaktan ben de önce bi awazda şekerimm dedim aplama..sora dedimki zati baygın olcan onun awazı dikiş yerleri acıdıkça ayılıncak çıkacak,ööle tek sefer de çıkmas kanımca...güle güle gidin gelinn,iii gesmelerr

kız dandaan ablam da elevit içiomuş..4 kilo aldı sadece..salı da doğuruyo..hapa suç bulmayın nannaniknanik

gözdeeeeeeeeeeeeee aklıma geldi zaten bir nane yiyorsun (püfür püfür) birde vitaminlerini kesiyor yarından itibaren alıyorsun hapını mapını kısdırma bak beni
bende ne nanesi diom nan bak aklıma getrdnm.yok kıs bir haftadr günde 1 tane içiom oda akşam yemeğnden sonra..mucize valla.onuda bırakcam inş..ama hafta sonu gelnce canm istio ama bu aralr maşllh bana pek cnm istemio..
Kısslar ben gidiyom herkese iyi tatiller opuyorumnanaktan
iyi tatller cnmm kçib..

amazoncum maşallah bebişineee
bende çok merak ediyorum. kaç kilo diye. çarşamba günü öğrenicem inş.
bu arada lal öğrendimi cinsiyetii?

ayy ne heyecanlı zuzuuu teyze olcan hayırlısı olsun inş saglıkla gelsin melekinizzz

ayy bende hem anne olacam hem teyze olacam ama teyzelik pek aklıma gelmo annelikten hahaha:roflol:

4 kilomu zuuz ablana maşllh kıs helal olsun valla.az kilo alanın iç karnımı ne büyük olurmşş ve çocuğu şişko doğrmş yani toplu:=)

kısım zuzuuuu her bünye farklı bi kerem:mymeka: ona bakarsan kimisi yer yer kilo almaz kimine ne yese kilo yapar hesabı , ben elevite başladım 1 ayda 5 kilo aldım yani aynı yedigim halde doktorda onayladı elevit kilo yapar dedi bi kerem:mymeka:

gülicancım, amozoncum iyi tatilleropuyorumnanaktan
kendinize ve bebişlere iyi bakınnŞeniz

dandan bzm hastanede yoğn bakım ünitesi var dimi doğmhanelrde tek kişilk dimi bideee sancı odalarında başkası oluomymş yanımızda bideeeeee doğuma benm kocamı sokarlarmı kıss.=)

amazoncum maşallah bebişineee
bende çok merak ediyorum. kaç kilo diye. çarşamba günü öğrenicem inş.
bu arada lal öğrendimi cinsiyetii?
sahi lal öğrendimi ay..öğrenmiştir artık heralde??

ayy ne heyecanlı zuzuuu teyze olcan hayırlısı olsun inş saglıkla gelsin melekinizzz

ayy bende hem anne olacam hem teyze olacam ama teyzelik pek aklıma gelmo annelikten hahaha:roflol:

kaydirigubbakcemile3 çok çakıştı yafrim sizinkisi de..ablamın 1,5 yaşında bi zillisi war..tam yemelik olmuş..ne tatlı sölüo kelimeleri kuzum..yarım yamalak peltek peltek..garibim neye uğradığını şaşırcakk

kaydirigubbakcemile ((gözdeye))

Aferin azalt İnş. tiksinirsin canım en kısa zamanda yoksam bak zuzuyla geliyorusss vereliniortak

4 kilomu zuuz ablana maşllh kıs helal olsun valla.az kilo alanın iç karnımı ne büyük olurmşş ve çocuğu şişko doğrmş yani toplu:=)

kıs o göbeki çıkmayanlar için..3 küsürmüş bebiş..bakalım görces..

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Kızlar malesef lalcim gene öğrenemedi, dün kontrolü vardıı
bebeği sağlıklı ama duruşu cinsiyetini sölicek pozisyonda değilmişmafoldumben
bence lalin kızı olacak vee ekim 2009 topiğinin sürpriz bebeği olarak doğacak

kıs gözde yogun bakım var canım dogumhane 2 tane varmış biri tek kişilikmiş biri 2 kişilikmiş şansınıza dediler tek kişilige denk geliriz inş kimse dogurmazsa o saatte:))özel odanda çekiosun sancını die biliom tabi ntsye felan baglanırsak o zaman özel odada olamayız ay ne bilim işte tek kişilik dogumhaneye denk gelirsek kocişlerde girer kanımca

anamm şansa bak kısdaki..yazık ay deli olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…