2009 Ekim Anneleri

Katılıyorum kesinlikle haplar kilo aldırıyor yoksam nasıl alacağız o kiloları :dilcikar: yoksam bnim suçum yok

kısn handann 2 kişilkmi off ya ben başkasıyla doğm yapmam yaa banane yaaaa.off ya offf.karının bağrması beni korkuturr bebeğin gelceği varsada gelmess.ay snr oldum bakk.:=))))
kıs hem ben neyden korkuom bilionmu en çok korktuğm şey ya benm bebişi başkasıyla karıştırırlarsa die korkuorum.heleki bide 2 kişilkse of offf

kız zuzu ablan nasıl beslenmiş anlatsana nan bize

cicim ablamın öle özel bi beslenme şekli olduunu sanmıyorum..kanımca 1,5 yaşındaki zilil kızının peşinde koşmaktan ööle oldu..çalışıyo da bi yandan..sürekli yatılı misafir..kızın 2 gün sonra doğumu war 2 gündür yatılı misafiri warmış yine..millet de bi hoş..ablam bide çok kilolu canım..biz çok korktuk çok alır diye ama almadı şükür..
Katılıyorum kesinlikle haplar kilo aldırıyor yoksam nasıl alacağız o kiloları :dilcikar: yoksam bnim suçum yok

he demii..hele seninkisi kesin haptan lülülülülülü

durun ya anlamadım zuzuu teyzemi oldun bebekmi 4 kilo ablan hamile daha 4 kilomu aldı yaw banada anlatın lmaz:
salı günü doğum yapcak ablam cnm..toplam 4 kilo aldı..

kıs delim o nerden geldi aklına..

hee anladım zuzucum kilolu olmasından kaynaklanıo bence bebiş stokları kullanmıştır benim gibi zayıflar daha çok kilo alırmış zaten anladım şimdi olayı

gözde belki tek kişilige denk gelcez ne hemen olumsuz düşünün alla alla hele o zaman gelsinde

olabilir canım..genelde öle diolar zaten nekadar zayıf hamile kalırsan okadar hızlı alıyomuşsun..

üzülme canancım biz zayıf kaldık die bu hale geldik hatırla demet şener 20 kilo almıştı yani zayıftık die gene öle olcazopuyorumnanaktan

kızlarr ben bugün hastane gecelikimi aldıımm...opuyorumnanaktan

Daha biraz önce dinledim zayıf insanlar daha çok kilo alırlarmış canım kaa amcadan

anam doğumhane 2 kişilikmi hastane inler kıssss 2 kişi aynı anda doğum yaptırılırmı

gözdeyle tutuşursunuz elele beraber doğurursunuz pardon pırtlatırsınız kaydirigubbakcemile3

üzülme canancım biz zayıf kaldık die bu hale geldik hatırla demet şener 20 kilo almıştı yani zayıftık die gene öle olcazopuyorumnanaktan

hızlı aldınız hızlı werirsiniz hayatım..takılıyorum ben ööle..zaten emzirirken yemeyi abartmassak süper kilo weriyomuşuz..arkadaşım 20 kilo almış..doğumdan sonra 5i gitmiş..sonraki 10 günde 10 kilo daha..anlamamış bile nası gittiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…