kısım zuzuuuu her bünye farklı bi kerem:mymeka: ona bakarsan kimisi yer yer kilo almaz kimine ne yese kilo yapar hesabı , ben elevite başladım 1 ayda 5 kilo aldım yani aynı yedigim halde doktorda onayladı elevit kilo yapar dedi bi kerem:mymeka:
Katılıyorum kesinlikle haplar kilo aldırıyor yoksam nasıl alacağız o kiloları :dilcikar: yoksam bnim suçum yok
anamm şansa bak kısdaki..yazık ay deli olmuştur
kız zuzu ablan nasıl beslenmiş anlatsana nan bize
Katılıyorum kesinlikle haplar kilo aldırıyor yoksam nasıl alacağız o kiloları :dilcikar: yoksam bnim suçum yok
durun ya anlamadım zuzuu teyzemi oldun bebekmi 4 kilo ablan hamile daha 4 kilomu aldı yaw banada anlatınlmaz:
salı günü doğum yapcak ablam cnm..toplam 4 kilo aldı..durun ya anlamadım zuzuu teyzemi oldun bebekmi 4 kilo ablan hamile daha 4 kilomu aldı yaw banada anlatınlmaz:
kısn handann 2 kişilkmi off ya ben başkasıyla doğm yapmam yaa banane yaaaa.off ya offf.karının bağrması beni korkuturr bebeğin gelceği varsada gelmess.ay snr oldum bakk.:=))))
kıs hem ben neyden korkuom bilionmu en çok korktuğm şey ya benm bebişi başkasıyla karıştırırlarsa die korkuorum.heleki bide 2 kişilkse of offf
ablası 4 kilo almış hamileyken salı günü dogurcakmış bebekte 3 küsürmüşbuyrunnnnnnnnn
ablası 4 kilo almış hamileyken salı günü dogurcakmış bebekte 3 küsürmüşbuyrunnnnnnnnn
hee anladım zuzucum kilolu olmasından kaynaklanıo bence bebiş stokları kullanmıştır benim gibi zayıflar daha çok kilo alırmış zaten anladım şimdi olayı
gözde belki tek kişilige denk gelcez ne hemen olumsuz düşünün alla alla hele o zaman gelsinde
abowwwwwwwww terledim ha
handan başımı nerelere vursam ki mafoldumben mafoldumben
hee anladım zuzucum kilolu olmasından kaynaklanıo bence bebiş stokları kullanmıştır benim gibi zayıflar daha çok kilo alırmış zaten anladım şimdi olayı
gözde belki tek kişilige denk gelcez ne hemen olumsuz düşünün alla alla hele o zaman gelsinde
üzülme canancım biz zayıf kaldık die bu hale geldik hatırla demet şener 20 kilo almıştı yani zayıftık die gene öle olcazopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?