Daha biraz önce dinledim zayıf insanlar daha çok kilo alırlarmış canım kaa amcadan
anam doğumhane 2 kişilikmi hastane inler kıssss 2 kişi aynı anda doğum yaptırılırmı
gözdeyle tutuşursunuz elele beraber doğurursunuz pardon pırtlatırsınız kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
üzülme canancım biz zayıf kaldık die bu hale geldik hatırla demet şener 20 kilo almıştı yani zayıftık die gene öle olcazopuyorumnanaktan
resmini koy cabikkkk
hayatım rahat olcak şekilde aldım..oturmuyo üstüme..6-7 kilo aldığını düşün doğuma kadar..zaten 5i doğumda gidiyo,e bunu da hamişşken giymiceski,bebiki çıkırtıncak giyces..olur diye düşündüm..yaaa benimde gecelik konusunda kafam karışık...
bedenini nasıl ayarladın yafrum, ne kadar kilo alcamızı bilmiyoz ben normalde L giyerdim şimdi acaba XL mi alsam ki???
:mymeka: gülme önünde 3 ay var görcem ben senii haftada yarım kilo hatırlatırım :lepi:
)
şimcik kalkk resim çekk..kocinin pcsini açç resmi at.ekle filan derken siz gidersiniz zati..sona koyarım bi araa..
Handan anladım hani biz zayıfız çok kilo aldık doğumdan sonrada kolay vereceğiz örneklere bakılırsa desene az kilo alan arkadaşlar rejim yaparken bis bol bol tıkınıyor olacazzzz kaydirigubbakcemile5
hem bzm dandanla günlermzde çok yakın:=)3 gün var aramsdaa.
zuzumm senin fizine benziyo benimki, de bakim kaç beden aldın bende ondan alim...
bide sabahlığıyla birliktemi aldın? bide ne kadara aldın? bide ne renk aldın :)))))))))
saat 6 olduu biz çıkıyoz kıslarrzemuszemus
kendinize ve sıpalarınıza iyi bakınopuyorumnanaktan
yarın çalışmıcak olanlara iyi tatillerr:1closedeyes:
iyi akşamlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?