2009 Ekim Anneleri

hehe..efett gözde dandan elele...gözdeee kıızz karışırsa da dandanınkiynen karışır yabancıya gitmes korkma kaydirigubbakcemile3

efet zuzucum öleymiş ya benim arkadaşımda 22 kilo aldı 6 ay sonra gördüm hiçbişi yoktu azcık bi göbek oda sezeryan oldu die şok olmulştum inş bizde öle oluruz hepimiz

yaaa benimde gecelik konusunda kafam karışık...
bedenini nasıl ayarladın yafrum, ne kadar kilo alcamızı bilmiyoz ben normalde L giyerdim şimdi acaba XL mi alsam ki???

kaydirigubbakcemile3

:mymeka: gülme önünde 3 ay var görcem ben senii haftada yarım kilo hatırlatırım :lepi:

üzülme canancım biz zayıf kaldık die bu hale geldik hatırla demet şener 20 kilo almıştı yani zayıftık die gene öle olcazopuyorumnanaktan

hee doğru o bacudan ne eksiğimiz var bizde öyle oluruz (gerçi benim 20-25 cm falan boydan eksiğim vardırda seni bilemem kaydirigubbakcemile3 )

hahahha:=)ikimiznkde erkek karştırırlar ya ama ben gerçkten korkuom karşmasndan..:=))dandan bağrıomşş aaaaaaahhh yardmmmm doğuruoruumm die bende nana bağrma çocuk geri gidio diomşmm oda bana gderse gtsn benki gelsnde sonra sennki gelr diomş konşa konşa dalaşa dalaşa bi bakıos doğuruveriomşzzz:=)

Handan anladım hani biz zayıfız çok kilo aldık doğumdan sonrada kolay vereceğiz örneklere bakılırsa desene az kilo alan arkadaşlar rejim yaparken bis bol bol tıkınıyor olacazzzz kaydirigubbakcemile5

yaaa benimde gecelik konusunda kafam karışık...
bedenini nasıl ayarladın yafrum, ne kadar kilo alcamızı bilmiyoz ben normalde L giyerdim şimdi acaba XL mi alsam ki???
hayatım rahat olcak şekilde aldım..oturmuyo üstüme..6-7 kilo aldığını düşün doğuma kadar..zaten 5i doğumda gidiyo,e bunu da hamişşken giymiceski,bebiki çıkırtıncak giyces..olur diye düşündüm..

:mymeka: gülme önünde 3 ay var görcem ben senii haftada yarım kilo hatırlatırım :lepi:

)

yok korkuyorum zati kendimden iştahım açıldı :kedi:

zuzumm senin fizine benziyo benimki, de bakim kaç beden aldın bende ondan alim...
bide sabahlığıyla birliktemi aldın? bide ne kadara aldın? bide ne renk aldın :)))))))))

Handan anladım hani biz zayıfız çok kilo aldık doğumdan sonrada kolay vereceğiz örneklere bakılırsa desene az kilo alan arkadaşlar rejim yaparken bis bol bol tıkınıyor olacazzzz kaydirigubbakcemile5

he tıkın da geri al hepsininaniknanik

saat 6 olduu biz çıkıyoz kıslarrzemuszemus
kendinize ve sıpalarınıza iyi bakınopuyorumnanaktan
yarın çalışmıcak olanlara iyi tatillerr:1closedeyes:
iyi akşamlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zuzumm senin fizine benziyo benimki, de bakim kaç beden aldın bende ondan alim...
bide sabahlığıyla birliktemi aldın? bide ne kadara aldın? bide ne renk aldın :)))))))))

cücüm sabahlığım hazırdı fuşya..pembe aldım ben geceliği..35e satılıyomuş berrak markası..25e aldım..öyle ağzı gözü dağılcak gibi görünmüyo..uzun kollu aradığım için bulamıyodum hep anne işi denilen çiçeklilerden wardı heryerde..buluncal aldımm..L aldım

Ben ablama hediye almıştım bakırköydeki incirli pazarından artış markasını bilirisiniz 75 tl takımı ben 50 tl ye almıştım hemde yeni sezon öyle eski falan değil yani pazarın ilk başlarında sağda kocaman pijama tezgahı var adamın
kendimede oradan bakmayı düşünüyorum fiyatları süper çünkü.

Son düzenleme:

sormuş sormuş gidio zili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…