2009 Ekim Anneleri

merhaba kızlar...
ayrıntılım güzel cıktı... bebeişimin yüüznü pek göremedım ama olsun saglıklı ya... herkes nasıl..yemeyemı gıttınız..bende acıktım

iyi akşamlar hamişler a.s. kismecikler var mı? ya bu akşam üzeri çok korktum karnımın alt kısmına kramp şeklinde ağrı girdi yemek hazırlarken... sonra dinlenince geçti tekrar olmadı... size de oldu mu hiç ?

günaydın cici anneler nasılsınız bakalım .iyi günler güzel hafta sonlarınız olsun inşallah.

günaydın kızlar...
zeynepcim şuan sadece sen varsın, bişey sorucam...
dün benim karnımda ağrı vardı böle arada batıyo gibi sabah cırcırdım ama sonra olmadım...
bugün yatakta dönerken ve kalktıktan sonrada gene batma gibi ağrı gibi bişey oluyo neden acaba cnm sanada oluyomu hiç? bilgin varmı?

selam zeynepp nasıl gidiyo hamilelik zemuszemus

selam canım çok şükür idare ediyoruz işte sen nasılsın...senin bayağı az kalmış doğumuna maşallah ne güzel..allah bir avazda kurtarsın

günaydın canım..canım olmazmı oluyo tabi arada ..bide benim eski sezeryan yerlerime böyle kalkarken felan ağrı giriyo yırtılıyo sanki...bazende karnımın alt kısmında ğarı oluyo herhalde büyüdüğü için...bir sorun olsa dr söylerdi...

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu hafta sonları kıslar size bişisorcam aldatmak nedir nasılolurr illa aldatmak için biriyle beraber olmak gerek

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu hafta sonları kıslar size bişisorcam aldatmak nedir nasılolurr illa aldatmak için biriyle beraber olmak gerek

hayırdır gizem nerden çıktı bu sabah sabah...bence illa beraber olması gerkmez telefonla bile konuşması yada netten görüşmesi bile aldatmadır...güzel kadınlara bakmasını saymıyorum çünkü güzel kadın görüpte bakmayan erkek yoktur...bide sen neden kederlisin bakıyım yoksa bişeymi oldu

Son düzenleme:

günaydın kuşum çok çeşitli olur biriyle olmadanda teldende aldatılır msnden yazışarakta aldatılır gözle bakışarakta aldatılır flörtlede aldatılır hayırdır nie takıldın buna kuşum illa biriyle bulşarak aldatma olmaz her anlamda aldatmaya meyilli insan aldatır karşısındakini başkasına baksa bile benim için kötüdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…