2009 Ekim Anneleri

ZEYNEPCıM sabah sabah işte böle anormal bişeyle uyandım size sormak istedim mesajlaşmak bilem aldatmaktır demı

ah musyascım ah sabah sabah taktığım davaya bak

normal diyosun yanii zeynepcimm benimki bölee karın ağrısına daha çok benziyo, hareket yaparken batıyo gibi oluyo...
ayy erken doğum habercisi falan değildir dimi yaa bu kasılmalar???

ay gizemim benim minik paşamıda kendinle beraber strese sokma kuşum neden şüphelendin takıldın bilmiyom ama rüya gördün sanırım etkisinde kaldın kuşum banada oluyo arada böyle takılma sıkma tatlı canını

normal diyosun yanii zeynepcimm benimki bölee karın ağrısına daha çok benziyo, hareket yaparken batıyo gibi oluyo...

evet canım benimde öyle oluyo..dr 10 kere sordum erken doğum belirtisi varmı diye yok dedi...inşallah başımıza böyle bişey gelmez..şimdi okudum 25 haftalık doğum yapmış kız..ama çok sancısı olmuş hastaneye yatırmışlar...yani öyle durumlarda anormal ağrılar oluyo sanırım...

günaydın bitanem bendede oluyo hele arada çok anigiriyo agrı gaz sancısı gibi batıyo kasıgıma donra düzeliyo rahim iyice yukarı çıktı ya bebek rahim duvarıma tekme atıyo bde sıkışıkken idrar kesene attıgında tekme çok acıtıyo bilesin

ELALIMM kıss getirme aklına öle şeyler erken doğum falan bebiş büyüyyo ya ondandır heralde aama için rahat değilse ara doktorunu tatlım

MUSYASCIM evet bir rüyo gördüm eşim bi kaldırdı hıçkıra hıçkıraağlıyom mafoldumben

ay cnm benim kıyamam bende dün gece bebegimi kaybettigimi gördüm bütün gün ruh gibi gezdim tekme atana kadar şükürki sadece rüyaymış 3ay daha kabus görcez sanırım kuşum

merhaba kızlar bende inşallah ekim annesi olucam benide listeye eklerseniz sevinirim:)

cnmm inşallah hiçbirimizin başına erken doğum olayı gelmez, Rabbim zamanında yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nerde okkudun cnm bende bakim oraya belki belirtilerini anlatmıştır...
bende öle dayanılmayacak boyutta olmuyo çok şükür ağrı:Saruboceq:

günaydın bitanemmŞeniz
bende dün gaz sancısıdır diye düşündüm hep, sabahta gene olunca karın ağrısı, aradada batıyo gibi endişendim...
cnm kızım şuan hareketli olmasa oturup ağlıcam yanii, anne ben iyiyim diye mesajmı veriyo ne kuzum, dışardanda görüyom kıpırtılarını yavrumun
ayy iyi olsunda teyzesi acıtsın canımı ben razıyımm

sağol gizemcimzemuszemus

ayyy gizem bende korktum eşin bişey yaptı diye..kız rüyaymıymış...korkma tatlım rüyalrın tersi çıkarmışş

kıss bişi yapsa şimdi ben bu evde olurmuydum çoktan pılımıpırtımı toplayıp çekip gitmiştim kaydirigubbakcemile3

ay cnm benim kıyamam bende dün gece bebegimi kaybettigimi gördüm bütün gün ruh gibi gezdim tekme atana kadar şükürki sadece rüyaymış 3ay daha kabus görcez sanırım kuşum

ayy ama şeker ne kaustu yaa varya hala gözlerim şişşş öle ağladımki anlatamam :gitme:

merhaba kızlar bende inşallah ekim annesi olucam benide listeye eklerseniz sevinirim:)

canım aramıza hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım:1hug:

kızlar doktorum bende 25.haftama denk geliyor ayrıntılı ultrasyon istedi yaptıranlar paylaşımlarınızı bekliyorum nasıl birşeyy normal ultrasyon gibimi bakılıyor birde bebeğin hangi uzuvları inceleniyor?

elacım gebelikte bebeğim yok diye açmış topiği ama sana yazdığım belirtiden başka bişey yazmamış....çok sancısı olmuş yürüyememiş bile 3 gün hastanede ytmış sonra doğum yapmış..belki ismini duymuşsunuzdur...aabeyazmelek

kızlar doktorum bende 25.haftama denk geliyor ayrıntılı ultrasyon istedi yaptıranlar paylaşımlarınızı bekliyorum nasıl birşeyy normal ultrasyon gibimi bakılıyor birde bebeğin hangi uzuvları inceleniyor?

canım bebeğin bütün organlarını tek tek inceliyolar kan akımına bakıyolar...normal ultrasonun biraz daha detaylısı diye düşün...

cnm hoşgedin aramızavereliniortak
detaylı ultrasonda normal ultrsson gibi benimkisi 3 boyutluydu, diğer adıda 2. düzey USG...
detaylıda bebeğinin bütün iç organlarına, kan akışına falan bakılıyo epey detaylı inceleniyo bebek, benimki yaklaşık 40dk kadar sürmüştü...
inşallah sende sorunsuz atlatırsın cnmzemuszemus

aa evet cnm okumuştum bunu epey oldu bu topiği açalı...
tşk ederim bitanem ilgineeopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr
dün yoktum şeker tahlilleri yapıldı..
ayyy 5 saat süreceğini bilmiyordum yaaa herkes 1 saat felan diyorduu (((

sabah 8 de hastaneye gittim,hiçbişey yemek içmek yok..
idrar tahlili verdim sonra,
saat 9 da bir şekerli su içirdiler kan aldılar.
saat 10 da bir tüp
saat 11 de bir tüp
saat 12 de bir tüp
kan verdim vee nihayet bitti dediler..
pazartesi de tetanoz aşısının 2.si olacam (
çok yoruldum öldüm yaa.. eve zor attım kendimi bişeyler yedim yatıp dinlendim o yüzden giremedim
şimdi iyiyim, oğlumda çok çok hareketli,güzel bir kahvaltı yaptık sizlerede bir merhaba demek istedik..
dün neler oldu bitti umarım herkes iyidir

canım sen 100 lük yükleme yaptırdın sanırım...50 lik kaç çıkmışdı bide bunun sonucunu aldınmı nasıl çıktı...

canım ben çok sevmiştim detaylıyı .. çok tatşı bebeğinin herşeyini detaylıca görüyorsun hemde biraz uzun sürüyor,doya doya bakarsın.
benim doktor elleri ayakları ikisininden parmaklarını tek tek saymıştı eksik fazla varmı diye çoookk tatlı yaa elleri açıktı 5 parmağını tek tek saydık..
kalbi böbreği,yüzü dudapı kulağı çok güzel bişey..
ben bir kere girdim bu perşembe günü yine giricem detaylı ultrasona doktorum bir kez daha bakacak.. o zamanki görüntülerini dvd ye çekmişti bu defada çekicek hatıra kalsın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…