canım sen 100 lük yükleme yaptırdın sanırım...50 lik kaç çıkmışdı bide bunun sonucunu aldınmı nasıl çıktı...
günaydın kızlarrr
dün yoktum şeker tahlilleri yapıldı..
ayyy 5 saat süreceğini bilmiyordum yaaa herkes 1 saat felan diyorduu(((
sabah 8 de hastaneye gittim,hiçbişey yemek içmek yok..
idrar tahlili verdim sonra,
saat 9 da bir şekerli su içirdiler kan aldılar.
saat 10 da bir tüp
saat 11 de bir tüp
saat 12 de bir tüp
kan verdim vee nihayet bitti dediler..
pazartesi de tetanoz aşısının 2.si olacam(
çok yoruldum öldüm yaa.. eve zor attım kendimi bişeyler yedim yatıp dinlendim o yüzden giremedim
şimdi iyiyim, oğlumda çok çok hareketli,güzel bir kahvaltı yaptık sizlerede bir merhaba demek istedik..
dün neler oldu bitti umarım herkes iyidir
MERYEMCİM canım aman sağlığınız yerinizde olunda bak dinlenmiş kendine gelmişsin sonuçlar nasıl çıktı tatlım
geçmiş olsun kuşum bayagı uzun sürmüş benimki gibi seninkide bende 26sında 2.aşıyı olcam kısmetse
MERYEMCİM haırlı haberler inş. canım
meryemcim demekki sana 50 lik yapmadan dr un direk 100 lük yaptırmış nedenki acaba...
meryemcim hadi atlatmışsın gözün aydın.. toplam 3 kez mi kan aldılar.. offf hiç hoşlanmıyorum kan aldırmaktan yaaaaaaaaa....
günaydınnnnnn kıslar....:asigim:
meryem geçmiş olsun canım......yerimseniben
bende şeker taraması yaptırdım ve sonuç kötü...dr.diet verdi...2 hafta sonra tekrar yükleme yapılacak...:çok üzgünüm:zaten şeker problemim vardı gebelik öncesindede...inşlah bebişim sağlıklı bi şekilde gelir..gerisi umrumda değil.......:çok üzgünüm:
saol canım..
diyetine dikkat et canım.. tabiki dediğin gibi bebeişler sağlıklı olsunda bir takım şeylere katlanıcaz napalım
günaydınnnnnn kıslar....:asigim:
meryem geçmiş olsun canım......yerimseniben
bende şeker taraması yaptırdım ve sonuç kötü...dr.diet verdi...2 hafta sonra tekrar yükleme yapılacak...:çok üzgünüm:zaten şeker problemim vardı gebelik öncesindede...inşlah bebişim sağlıklı bi şekilde gelir..gerisi umrumda değil.......:çok üzgünüm:
canım parmağımdna biraz aldılar.. kolumdan toplam 4 kez kan aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?