2009 Ekim Anneleri

MERYEMCıM canım aman sağlığınız yerinizde olunda bak dinlenmiş kendine gelmişsin sonuçlar nasıl çıktı tatlım

geçmiş olsun kuşum bayagı uzun sürmüş benimki gibi seninkide bende 26sında 2.aşıyı olcam kısmetse

MERYEMCİM canım aman sağlığınız yerinizde olunda bak dinlenmiş kendine gelmişsin sonuçlar nasıl çıktı tatlım

pazartesi alıcam canım sonuçları..

geçmiş olsun kuşum bayagı uzun sürmüş benimki gibi seninkide bende 26sında 2.aşıyı olcam kısmetse

evet canım.. ilk aşı çok ağrımıştı bakalım 2.cisi nasıl olacak..ben doğumdan sonrada yaptırıcam

meryemcim hadi atlatmışsın gözün aydın.. toplam 3 kez mi kan aldılar.. offf hiç hoşlanmıyorum kan aldırmaktan yaaaaaaaaa....

meryemcim bide saat 12 ye kadar açmı kaldın yani... ay ben sabahları bile felaket acıkmış olarak uyanıyorum o saate kadar herhalde dayanamam.

meryemcim hadi gözün aydın atlatmışın en zor süreci, sonuçlarında inşallah iyi çıkar:Saruboceq:
cnm yani sen saat 12ye kadar hiçbişey yemeden bekledin ölemi:1shok: ben açken midem bulanıyo, kusma hissi oluyo hep, bide o iğrenç şekerli suyu içersem vay halimee inşallah kusmam:Saruboceq:
sen rahatmıydın o suyu içerken zorlandınmı hiç:bbo:

beneve gitmiştim kan görmekten acıkamamıştım bile unutmuştum yemegi taki minik öldüm açlıktan der gibi tekmeliyince doktor demişti usgde bebegin bugün çok aç kalmış doyuramazsın kuzuyu hehe

günaydınnnnnn kıslar....:asigim:
meryem geçmiş olsun canım......yerimseniben
bende şeker taraması yaptırdım ve sonuç kötü...dr.diet verdi...2 hafta sonra tekrar yükleme yapılacak...:çok üzgünüm:zaten şeker problemim vardı gebelik öncesindede...inşlah bebişim sağlıklı bi şekilde gelir..gerisi umrumda değil.......:çok üzgünüm:

meryemcim demekki sana 50 lik yapmadan dr un direk 100 lük yaptırmış nedenki acaba...

canım bilmiyorumki ilk yapılıyor bana daha önce hiç yapılmadı ondan mı acaba hiçte anlamıyorum bu şeker işini..

meryemcim hadi atlatmışsın gözün aydın.. toplam 3 kez mi kan aldılar.. offf hiç hoşlanmıyorum kan aldırmaktan yaaaaaaaaa....

canım parmağımdna biraz aldılar.. kolumdan toplam 4 kez kan aldılar.

saol canım..
diyetine dikkat et canım.. tabiki dediğin gibi bebeişler sağlıklı olsunda bir takım şeylere katlanıcaz napalım

saol canım..
diyetine dikkat et canım.. tabiki dediğin gibi bebeişler sağlıklı olsunda bir takım şeylere katlanıcaz napalım

saol canım Şenizzaten dikkat ediyordum ama dahada dikkatli olmalıymışım...şeker ve şeker içeren herşeyden uzak durmam gerekiooo:çok üzgünüm:

LALLCıM çk geçmiş olsun tatlım dikkat et canım yediğine içtipğğine bide şekercim stresten uzak dur oda tetikler

lalimm hoşgeldin bitanemmŞeniz
sonuçlar kaç çıktıda kötü cnm? diet haaaakafamçokkarıştı
neler yememen gerekiyomuş cnm?
bide sana 50grlık yapılmamışmıydı? 100lüğü yapmadan neden hemen diyet dediki? çoğu gebede 100lük normal çıkıyomuşta...

burası ne güzel yaa herkez herşeyi aynı yaptırıyor benimde 50mg lık şeker tetim var haftaya yaptırcam bide dün kontrole gittik bebişimin plesentası rahim ağzına çok yakın bir yerde duruyormuş ama allahtan şimdi tam kapatmıyormuş ilerleyen haftalarda ya yukarı doğru çıkar yada her an kanama tehlikem var bebişimin eşi ve kesesi çok aşağıda duruyor ve daha çok küçük eğer çok kanamam olursa ameliyatla alıcaklarmış bebişimi böyle bir tehlikem var ama şimdiye kadar kanama sorunum olmadı çok şükür bide ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım günlerin sorunsuz geçmesi için dualar ediyorum bende ki durumun adı plesenta previa eve gelince nettende araştırdım hiç içim açılmadı dahada kötü oldum erken doğum tehlike var zaten böyle giderse 36.38. haftamda sezeryanla doğum yapacakmışım böyle sorunlar yaşayanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…