2009 Ekim Anneleri

lalcim geçmiş olsun canım... senin bebeiğin cinsiyeti hala belli olmadımı bu arada?????

LALLCİM çk geçmiş olsun tatlım dikkat et canım yediğine içtipğğine bide şekercim stresten uzak dur oda tetikler
saol ajkımmmmŞeniz

canım hoşbulduk:asigim:50 grmlık yapıldı ama sonuç 161 çıktı....zaten gebelik öncesindende şeker problemim vardı o yüzden diet verdi...makarna pirinç pilavı tatlılar çikolata hepsi yasak...ne yiyeceğim bende bilmiom ya :çok üzgünümtlarla besleneceğim artıkkk...off ya...

canım geçmiş olsun kaç çıktı senin 50 lik benimde yüksek çıktı...162 çıktı tokluk haftaya 100 lük yüklenecek inşallah o iyi çıkar...

lalcim geçmiş olsun canım... senin bebeiğin cinsiyeti hala belli olmadımı bu arada?????

saol bitanemmmm:asigim:
yok canım hala belli değil.dr.umu ve hastanemi değiştirdimm..cuma gününe randevu aldık canım 10,15 de gidicem bakalım bu bu dr. ne diyecek....:1rolleyes:
ama biz kızmız çok nazlı göstermio diyoruz..utangaç kısım benimmm dioo eşimmm:asigim:

canım geçmiş olsun kaç çıktı senin 50 lik benimde yüksek çıktı...162 çıktı tokluk haftaya 100 lük yüklenecek inşallah o iyi çıkar...

saol canımmm:asigim:sanada geçmiş olsun bitanemmmŞeniz
açlık 161 çıktı canım......:çok üzgünüm:

hadi bakalım cumayı bekliyoruz yani... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin utangaç kızını yada utangaç oğlunu:))))))

oyy kuşumm süprüz yumurtan için 3 ay katlatmaktan başka çare yok, yeterki o iyi olsunda biz herşeye varız dimikaydirigubbakcemile5
sıkmaa canını bitanem olurmuuopuyorumnanaktan

amin canım az kaldı çok şükür çok zor geçtii artık doğurmak istiyorumm kısmetse bu çarşamaba sezaryana giriyorum kızmı alıcam kollarıma inşallah:1hug:

hadi bakalım cumayı bekliyoruz yani... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin utangaç kızını yada utangaç oğlunu:))))))
amin canım....Şenizhepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaaaaa:Saruboceq:
oyy kuşumm süprüz yumurtan için 3 ay katlatmaktan başka çare yok, yeterki o iyi olsunda biz herşeye varız dimikaydirigubbakcemile5
sıkmaa canını bitanem olurmuuopuyorumnanaktan

evet ajkım yeterki bebişim iyi olsunda ben onun için herşeyi yaparıım...:asigim:yok canım sıkmamaya çalışıom canımı çünkü sıkar üzülürsemde tetiklio şekeriii....

:lepi::lepi::lepi:

günaydın kızlar nasılsınzı bakalım bebişler nasılll zemuszemus

günaydın cnmŞeniz
ben biraz keyifsizim karnım bölee ağrıyo gibi, aradada batıyo gibiimafoldumben
sen naılsın:kedi:

:lepi::lepi::lepi:

günaydın cnmŞeniz
ben biraz keyifsizim karnım bölee ağrıyo gibi, aradada batıyo gibiimafoldumben
sen naılsın:kedi:

ay bugün herkes de biraz bişeyler var elalım sendeki ne ağrısı bağırsaklarından kaynaklı falan olmasın....

yasemincim günaydın.... valla ben şu şeker yüklemesi konusu açılana kadar iyiydim ama artık gerginim 1 günde 4 kes kan almak ne demek ya((((

ay bugün herkes de biraz bişeyler var elalım sendeki ne ağrısı bağırsaklarından kaynaklı falan olmasın....

ayy cnm bilmiyorumkii:1no2: arada oluyo işte...
bidee az önce dikkatimi çekti belimdede sanki hafiften var bi ağrı, ayy ne bilimm benmi çok pimpirikliyim acaba, aklımaa kötü kötü şeyler geliyoo:çok üzgünüm:

kendini zorladınmı???? fazla mı iş yaptın acaba???? yada belinin ağrısı yatış pozisyonunla da alakalı olabilir... çok pimpiriklenme olmayan ağrıyı da var gibi hissedersin sonra

elacım aklına kötü şeyler getirme bebişini sağlıklı bir şekillde kucağına alacaksın :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…