günaydınnnnnn kıslar....:asigim:
meryem geçmiş olsun canım......yerimseniben
bende şeker taraması yaptırdım ve sonuç kötü...dr.diet verdi...2 hafta sonra tekrar yükleme yapılacak...:çok üzgünüm:zaten şeker problemim vardı gebelik öncesindede...inşlah bebişim sağlıklı bi şekilde gelir..gerisi umrumda değil.......:çok üzgünüm:
saol ajkımmmmŞenizLALLCİM çk geçmiş olsun tatlım dikkat et canım yediğine içtipğğine bide şekercim stresten uzak dur oda tetikler
lalimm hoşgeldin bitanemmŞeniz
sonuçlar kaç çıktıda kötü cnm? diet haaaakafamçokkarıştı
neler yememen gerekiyomuş cnm?
bide sana 50grlık yapılmamışmıydı? 100lüğü yapmadan neden hemen diyet dediki? çoğu gebede 100lük normal çıkıyomuşta...
günaydınnnnnn kıslar....:asigim:
meryem geçmiş olsun canım......yerimseniben
bende şeker taraması yaptırdım ve sonuç kötü...dr.diet verdi...2 hafta sonra tekrar yükleme yapılacak...:çok üzgünüm:zaten şeker problemim vardı gebelik öncesindede...inşlah bebişim sağlıklı bi şekilde gelir..gerisi umrumda değil.......:çok üzgünüm:
lalcim geçmiş olsun canım... senin bebeiğin cinsiyeti hala belli olmadımı bu arada?????
canım geçmiş olsun kaç çıktı senin 50 lik benimde yüksek çıktı...162 çıktı tokluk haftaya 100 lük yüklenecek inşallah o iyi çıkar...
saol bitanemmmm:asigim:
yok canım hala belli değil.dr.umu ve hastanemi değiştirdimm..cuma gününe randevu aldık canım 10,15 de gidicem bakalım bu bu dr. ne diyecek....:1rolleyes:
ama biz kızmız çok nazlı göstermio diyoruz..utangaç kısım benimmm dioo eşimmm:asigim:
saol ajkımmmmŞeniz
canım hoşbulduk:asigim:50 grmlık yapıldı ama sonuç 161 çıktı....zaten gebelik öncesindende şeker problemim vardı o yüzden diet verdi...makarna pirinç pilavı tatlılar çikolata hepsi yasak...ne yiyeceğim bende bilmiom ya :çok üzgünümtlarla besleneceğim artıkkk...off ya...
selam canım çok şükür idare ediyoruz işte sen nasılsın...senin bayağı az kalmış doğumuna maşallah ne güzel..allah bir avazda kurtarsın
günaydın canım..canım olmazmı oluyo tabi arada ..bide benim eski sezeryan yerlerime böyle kalkarken felan ağrı giriyo yırtılıyo sanki...bazende karnımın alt kısmında ğarı oluyo herhalde büyüdüğü için...bir sorun olsa dr söylerdi...
saol canımmm:asigim:sanada geçmiş olsun bitanemmmŞeniz
açlık 161 çıktı canım......:çok üzgünüm:
amin canım....Şenizhepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaaaaa:Saruboceq:hadi bakalım cumayı bekliyoruz yani... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin utangaç kızını yada utangaç oğlunu:))))))
oyy kuşumm süprüz yumurtan için 3 ay katlatmaktan başka çare yok, yeterki o iyi olsunda biz herşeye varız dimikaydirigubbakcemile5
sıkmaa canını bitanem olurmuuopuyorumnanaktan
hımm üzülme tatlım biraz dikkat edersin 3 ay daha sıkıcaz dişimizi napalım...
amin canım....Şenizhepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımızaaaaa:Saruboceq:
evet ajkım yeterki bebişim iyi olsunda ben onun için herşeyi yaparıım...:asigim:yok canım sıkmamaya çalışıom canımı çünkü sıkar üzülürsemde tetiklio şekeriii....
günaydın kızlar nasılsınzı bakalım bebişler nasılll zemuszemus
:lepi::lepi::lepi:
günaydın cnmŞeniz
ben biraz keyifsizim karnım bölee ağrıyo gibi, aradada batıyo gibiimafoldumben
sen naılsın:kedi:
günaydın kızlar nasılsınzı bakalım bebişler nasılll zemuszemus
ay bugün herkes de biraz bişeyler var elalım sendeki ne ağrısı bağırsaklarından kaynaklı falan olmasın....
ayy cnm bilmiyorumkii:1no2: arada oluyo işte...
bidee az önce dikkatimi çekti belimdede sanki hafiften var bi ağrı, ayy ne bilimm benmi çok pimpirikliyim acaba, aklımaa kötü kötü şeyler geliyoo:çok üzgünüm:
ayy cnm bilmiyorumkii:1no2: arada oluyo işte...
bidee az önce dikkatimi çekti belimdede sanki hafiften var bi ağrı, ayy ne bilimm benmi çok pimpirikliyim acaba, aklımaa kötü kötü şeyler geliyoo:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?