- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
gecen isimler sozlugune bakarken benimde hosuma gitti bu isim esim istemedi..anlami neydi canim??
kıss mehay bu topiği gördümdee görmemezlikten geldimkaydirigubbakcemile3 düzensiz besleniyomyaa kendimi deşifre etmim dediydimm
nesee kaçış yok az önce yediğim bi kutu bonibonuda yazayımmıkaydirigubbakcemile2
elam canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara kısmetse seneye 3 kişi kutlucanızbir ömür boyu mutluluk sağlık dilerim.
ben bu sene doğum günümü oğluşumla kutlucam ksımetse
kıss mehay bu topiği gördümdee görmemezlikten geldimkaydirigubbakcemile3 düzensiz besleniyomyaa kendimi deşifre etmim dediydimm
nesee kaçış yok az önce yediğim bi kutu bonibonuda yazayımmıkaydirigubbakcemile2
Sağlam yapılı ve ayışığı gibi parlak olan. Ay ışığı, Güçlü ay :1rolleyes:
sağol cnmmŞeniz benim doğum günüm yarın zuzum yarın olmayacağı için bugünden kutladıı:asigim:
inşallah cnm seneye o günleri görürüz:Saruboceq:
vay anasunuuuu bizim soyisimle cok uyumlu ustelik...kaydirigubbakcemile3
dusuneyim canim esimede sorayim...Şenizbence sen düşün buu ismi birazCADIARZU
zuzum mehayım sagolun kıslar en iyisimi beklemek surda 4 ay kaldıı
Elamm şimdikten dogum gunun kutlu olsun :))) nice yıllara sevdiklerinle inş. a.s.
Ben Kuafore gidiyrm kızlar :))) sadece kasımı aLdıracam
optummm kocaman sizlerin ve bebişlerii
ben de cipslere bayılıyorum,hele şu incecik patates cipsleri yok muopuyorumnanaktan
ama tutuyorum kendimi yemiyorum valla:umursamaz:
elali nerden aklina gelmis esinin bu faktor :)) hakli sanirim :))
canim zaten o yuzden actim duzensiz beslenenlerde ornek alsin duzenli beslenenlerden duzene soksun beslenme aliskanligini diye...cok kilo alip hertarafimiz catlayincada hersey icin cok gec olucak ahh lar vahh lar da faydasiz o zaman...
ye sen bonibonları ondan sonra kilo aldım de hain gacııııı
övünmek gibi olmasın eşim çok ince fikirlidirsırnaşık şey
haklısın cnmmkaydirigubbakcemile5
:1closedeyes: ben 5 kilo aldım cicim çokda yakınmıyomm:dilcikar:
yafrumm hoşgeldinnopuyorumnanaktan
yaaa amozon 1. isim kullanıyo diyo sen 2. isim kullanılıyo diyonnkafamçokkarıştı
ayyy cnm hayırlısıylaa alsın ablan yavrusunu kucana, darısı bize olsun inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?