2009 Ekim Anneleri

canim zaten o yuzden actim duzensiz beslenenlerde ornek alsin duzenli beslenenlerden duzene soksun beslenme aliskanligini diye...cok kilo alip hertarafimiz catlayincada hersey icin cok gec olucak ahh lar vahh lar da faydasiz o zaman...

elam canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara kısmetse seneye 3 kişi kutlucanız bir ömür boyu mutluluk sağlık dilerim.
ben bu sene doğum günümü oğluşumla kutlucam ksımetse

sağol cnmmŞeniz benim doğum günüm yarın zuzum yarın olmayacağı için bugünden kutladıı:asigim:
inşallah cnm seneye o günleri görürüz:Saruboceq:

ye sen bonibonları ondan sonra kilo aldım de hain gacııııı

elacim arada kucuk kacamaklar hepimiz yapiyoruz...yalanmi kizlar???ama onemli olan bunu gunluk beslenme aliskanligimiz haline getirmemek....

ben de cipslere bayılıyorum,hele şu incecik patates cipsleri yok muopuyorumnanaktan
ama tutuyorum kendimi yemiyorum valla:umursamaz:

zuzum mehayım sagolun kıslar en iyisimi beklemek surda 4 ay kaldıı

Elamm şimdikten dogum gunun kutlu olsun :))) nice yıllara sevdiklerinle inş. a.s.

Ben Kuafore gidiyrm kızlar :))) sadece kasımı aLdıracam

optummm kocaman sizlerin ve bebişlerii

bence sen düşün buu ismi birazCADIARZU
dusuneyim canim esimede sorayim...Şeniz

gule gule canim..dedigin gibi az sbret az kaldi zaten...dogum yapar yapmaz yaptirirsin olmassa...guzel bir lohusa olursun..kendini salmis olmassin...

mehay senn açtğn şu topiğe nekadr düzensz beslendiğimi yazdm..:=)ve inan nerdeyse 1 aydr süt içmiorum unutmşm ben nası bişi oldğnu içmem gerektğni:=)))

elanın doğm günümü nesamn bugünmü yarnmı elamm iiki doğdunm canm daha daha nice yıllara sevdklernle inş.kaynanasızzz bi şeklde tabi:=)

gözdecim ilk aşıyı vuruldugun tarihten 1 ay sonra 2.ciyi vurulcan canım aşı kartı vermedilermi sana saglık ocagında orda tarihler yazıo vurdurman gereken?

elali nerden aklina gelmis esinin bu faktor :)) hakli sanirim :))

övünmek gibi olmasın eşim çok ince fikirlidirsırnaşık şey

canim zaten o yuzden actim duzensiz beslenenlerde ornek alsin duzenli beslenenlerden duzene soksun beslenme aliskanligini diye...cok kilo alip hertarafimiz catlayincada hersey icin cok gec olucak ahh lar vahh lar da faydasiz o zaman...

haklısın cnmmkaydirigubbakcemile5

ye sen bonibonları ondan sonra kilo aldım de hain gacııııı

:1closedeyes: ben 5 kilo aldım cicim çokda yakınmıyomm:dilcikar:

anam sınıf listesinde eylül ela özmen yazarsa öğretmeni ilk isim olan eylülü söyler, ela eylül özmen olursa bu sefer ela'yı söyler. okul hayatım boyunca böyleydi yani. iki isimlilerde böyle oluyordu.hatta bi kızın adı fatma esra 'dı. öğretmen fatma diyo diye çok kızıyodu kız. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…