2009 Ekim Anneleri

zuzumm öğlende konuşurken bi ara sabun tozu aldım demiştin, bebek detarjanı almıcakmıyız biz bende haftaya izindeyken yıkayım diyorum kızımın kıyafetlerini ama deterjan ne alıcam bilmiorum...

yaa dandanım marketlerdemi satılıyo bunlar benim hiç çekmedi dikkatimi...
sabuntozu neden peki bebek deterjanı yokmu???

marketlerde satılıo tabi canım ben metro marketten almıştım , sabun tozunu tavsiye ediolar nette araştırdım daha güsel oluomuş ,istiosan deterjan al yani

marketlerde satılıo tabi canım ben metro marketten almıştım , sabun tozunu tavsiye ediolar nette araştırdım daha güsel oluomuş ,istiosan deterjan al yani

yok kısım istediğimden değil, sabun tozu duymamıştımda ondan şeyettim

bence kıslarr o deterjanlara falan gerek yok ya iice duruladıktan sonra hiç bişi olmaz diye düşünüyorum hatalımıyım acaba :kedi:

zuzumm öğlende konuşurken bi ara sabun tozu aldım demiştin, bebek detarjanı almıcakmıyız biz bende haftaya izindeyken yıkayım diyorum kızımın kıyafetlerini ama deterjan ne alıcam bilmiorum...

canım ben de çok bildiğimden diil de annemnen ablam öle dediydi...gittiğim markette hacışakir yoktu,tammen bitkisel yağlardan üretilmiş roxy die bi marka wardı..bi deniyim dedim sonuçta diğer markaların da nası olduunu bilmiorus...küçük bi paket aldımm..dalan die bi sabun markası war ya onun ürünü

okiş cnm bende hacışakirin sabuntozunu ve dalinin yumuşatıcısını alayım bulabilirsem...
sen yıkamaya başladınmı cnm 3 ayda durduğu yerde bişey olmaz heraldeCADIARZU

kuzularr biz çıkıyoruz
iyi akşamlarropuyorumnanaktan

okiş cnm bende hacışakirin sabuntozunu ve dalinin yumuşatıcısını alayım bulabilirsem...
sen yıkamaya başladınmı cnm 3 ayda durduğu yerde bişey olmaz heraldeCADIARZU

yıkıycam canım..aslında önümüzdeki ayı beklicektim ama nolur noolmas.yıkayıp ütüliyim temiz bohçaya sararım yada hurca filan koyarım bişecik olmas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…