2009 Ekim Anneleri

benim çıkma saatim geldi... ii akşamlar size..a.s.
ii aklsamlar canımcım a.s.
amaaaannn bizimkide biseymi eskiden ninelerimiz onlarin anneleri sirtinda bebekle tarlada bahcede calisip ot falan tasirlarmis hem sirtinda bebek hem karninda ustelik..buda biseymi onun yaninda???

evet hep onları anıyrm bizim hamilelik bişimi ama ben onlar gibide olamazdım herhaldee o kadar da degil yanii uzulurdum halime psikolojik olarak yıkılırdım hamiş halimle kimse bana dur demiyor (

sorma yaa bende kimse bana acimiyor derdim...uzulurdum...birde onlar evde is yapiyordu tarladan gelip biz evi zor supuruyozsırnaşık şey
bende cıkıyorum sole bır uzanıyım ıyıce oturmakdan nefes alamıyorum

tamam canim keyfine bak...a.s.

sorma yaa bende kimse bana acimiyor derdim...uzulurdum...birde onlar evde is yapiyordu tarladan gelip biz evi zor supuruyozsırnaşık şey

tamam canim keyfine bak...a.s.

valla yorulduguma yanmamda !! takılmadıgıma uzulurum :)))) bazen kendimi cok yoruyorum ben yapıyorum aslında benim düşünmem gerek.. eşim beni uyarmadıgında ne dusuncesizsin diyorumm bi de o halde olsam dusunemiyrm kendimi... gene biizim dilimiz varr onlar bişide diyemiyorlardır canlarım yaa

ya sorma biz catir catir savunuyoruz kendimizi onlarin sesi cikmiyordu zavallilar....

kizlar bende cikiyorum aksam yemegi yiycem sonrada biraz yuruyus yaparim malum bu aksamki yemek pek hafif sayilmaz :))

tahammm hoşgeldin canımmmm
bende cıkıyorum ya cok yorgun hissediyrm kendimi az uzanayım optumm

merhaba ... cok yorgun oluyorum...göbekten laptop kullanamıyorum...sızde hemen yoruluyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…