ya bende bebegı dusundugumden duruyorum yoksa ıp bıle atlarım dermısım :roflol:
benim çıkma saatim geldi... ii akşamlar size..a.s.
evet tam is ustundeyken bir ciglik kopacak yarim kalacak dimi:roflol::roflol:
ya he o hemde ben bebegımın besıgını bır sure yatagımın ucunda tutmayı dusunuyorum gozu gormeyecekmı bu cocugun ne bılıyım olmadı besıgı dısarı cıkarrız bızdenaniknanik
ii aklsamlar canımcım a.s.benim çıkma saatim geldi... ii akşamlar size..a.s.
amaaaannn bizimkide biseymi eskiden ninelerimiz onlarin anneleri sirtinda bebekle tarlada bahcede calisip ot falan tasirlarmis hem sirtinda bebek hem karninda ustelik..buda biseymi onun yaninda???
bende cıkıyorum sole bır uzanıyım ıyıce oturmakdan nefes alamıyorum
sorma yaa bende kimse bana acimiyor derdim...uzulurdum...birde onlar evde is yapiyordu tarladan gelip biz evi zor supuruyozsırnaşık şeyii aklsamlar canımcım a.s.
evet hep onları anıyrm bizim hamilelik bişimi ama ben onlar gibide olamazdım herhaldee o kadar da degil yanii uzulurdum halime psikolojik olarak yıkılırdım hamiş halimle kimse bana dur demiyor(
bende cıkıyorum sole bır uzanıyım ıyıce oturmakdan nefes alamıyorum
sorma yaa bende kimse bana acimiyor derdim...uzulurdum...birde onlar evde is yapiyordu tarladan gelip biz evi zor supuruyozsırnaşık şey
tamam canim keyfine bak...a.s.
valla yorulduguma yanmamda !! takılmadıgıma uzulurum :)))) bazen kendimi cok yoruyorum ben yapıyorum aslında benim düşünmem gerek.. eşim beni uyarmadıgında ne dusuncesizsin diyorumm bi de o halde olsam dusunemiyrm kendimi... gene biizim dilimiz varr onlar bişide diyemiyorlardır canlarım yaa
kıslarr ben geldim nasılsın mehaycım Şeniz
iyiyim canim cikiyorum bende yemek yiycez bebis acikmisopuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlım yarasın bebişimehihoyyyt
kizlar bende cikiyorum aksam yemegi yiycem sonrada biraz yuruyus yaparim malum bu aksamki yemek pek hafif sayilmaz :))
tahammm hoşgeldin canımmmm
bende cıkıyorum ya cok yorgun hissediyrm kendimi az uzanayım optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?