2009 Ekim Anneleri

ben denicemm gerçekten hemen şu kakao yağını ne işe yarıyacağından çok hatırlattığı şeyler beni daha çok cezbettii

:roflol::roflol: ama bu arada esin cikolatayi cok seviyorsa cikolata niyetine senide yemek isteyebilir ona gore...buram buram cikolata ve kakaolu kek kokacaksin hehehehedelikafadulden

ay bırak ya bı zahmet kokuyuda ceksınler on ne rahat dunya onlara gore oyle sımarıkda degılımkı durmadan canım bırseyler ıstesın :roflol:

evet yaa herseyi bizmi cekicez birakda bir kakao kokusunu cekiversinler biseycik olmaz....biz neler cekiyouz gik demiyoruz..ahhh simarik bisey olmak vardiyaa neyse..olamiyorum iste yapim musait degil:1closedeyes:

:roflol::roflol: ama bu arada esin cikolatayi cok seviyorsa cikolata niyetine senide yemek isteyebilir ona gore...buram buram cikolata ve kakaolu kek kokacaksin hehehehedelikafadulden
benden gelen sudan sonraa dünyanın en dayanılmaz kokusu olsamda eşim benii koklamass yemeezzzmafoldumben..çok korktuu çoookkkkkkkkkkkkk:gitme:

evet yaa herseyi bizmi cekicez birakda bir kakao kokusunu cekiversinler biseycik olmaz....biz neler cekiyouz gik demiyoruz..ahhh simarik bisey olmak vardiyaa neyse..olamiyorum iste yapim musait degil:1closedeyes:
aynen bende öyleyimm dün eşim diyorkii şimdiye senin yürüyüşün değişmeliydii herkes eli belinde geziyoo sen niye daha hala at gibi yürüyorsunn diyoo..aslında bunlara eli belinde nazlı hamile olmak gerekk:mymeka:

benden gelen sudan sonraa dünyanın en dayanılmaz kokusu olsamda eşim benii koklamass yemeezzzmafoldumben..çok korktuu çoookkkkkkkkkkkkk:gitme:

ahh canim yaa tahmin edebiliyorum ne kadar korktugunu...bende gecen cok yemek yemistim cok karnim sisti nefes alamadim bir an sanki esimin yanina gittim karnim cok fena nefes alamiyorum dedim karnimi tutmustum o sirada dogum yapiyorum sandi firladi ayaga...gozleri aynen boyle yuvalarindan cikmis bir sekilde:1shok: ne diyorsun saka yapmaa dedi...:roflol:

aslına bakarsanız bende hala at gıbı yuruyorum bende bır garıplık var dıyordum demeksende benım gıbıymıssın ben hatta unde bır saat yuruyus yapıyorum esım yoruluyo ben devam etsem ederım yanı cok enerjıkım masallah

masallah canim yururken bende enerjigimde merdiven cikarken havam sonuyor

masallah da cekin kızlarr Allah aratmasın bu halinizi bende oyleyimm ev temiizligi konusunda :)))) sabahta aksama kadar yaparım yanii de bebiş yorulur diye kacınıyorum

amaaaannn bizimkide biseymi eskiden ninelerimiz onlarin anneleri sirtinda bebekle tarlada bahcede calisip ot falan tasirlarmis hem sirtinda bebek hem karninda ustelik..buda biseymi onun yaninda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…