Hehehee sizinki iyimiş yine. Ben badem, buğday, çilek, çörekotu ve kayısı yağını karıştırdım onu sürüyorum. Buram buram kokuyorum kaydirigubbakcemile3
ben denicemm gerçekten hemen şu kakao yağını ne işe yarıyacağından çok hatırlattığı şeyler beni daha çok cezbettii
ay bırak ya bı zahmet kokuyuda ceksınler on ne rahat dunya onlara gore oyle sımarıkda degılımkı durmadan canım bırseyler ıstesın :roflol:
benden gelen sudan sonraa dünyanın en dayanılmaz kokusu olsamda eşim benii koklamass yemeezzzmafoldumben..çok korktuu çoookkkkkkkkkkkkk:gitme::roflol::roflol: ama bu arada esin cikolatayi cok seviyorsa cikolata niyetine senide yemek isteyebilir ona gore...buram buram cikolata ve kakaolu kek kokacaksin hehehehedelikafadulden
aynen bende öyleyimm dün eşim diyorkii şimdiye senin yürüyüşün değişmeliydii herkes eli belinde geziyoo sen niye daha hala at gibi yürüyorsunn diyoo..aslında bunlara eli belinde nazlı hamile olmak gerekk:mymeka:evet yaa herseyi bizmi cekicez birakda bir kakao kokusunu cekiversinler biseycik olmaz....biz neler cekiyouz gik demiyoruz..ahhh simarik bisey olmak vardiyaa neyse..olamiyorum iste yapim musait degil:1closedeyes:
benden gelen sudan sonraa dünyanın en dayanılmaz kokusu olsamda eşim benii koklamass yemeezzzmafoldumben..çok korktuu çoookkkkkkkkkkkkk:gitme:
benden gelen sudan sonraa dünyanın en dayanılmaz kokusu olsamda eşim benii koklamass yemeezzzmafoldumben..çok korktuu çoookkkkkkkkkkkkk:gitme:
aynen bende öyleyimm dün eşim diyorkii şimdiye senin yürüyüşün değişmeliydii herkes eli belinde geziyoo sen niye daha hala at gibi yürüyorsunn diyoo..aslında bunlara eli belinde nazlı hamile olmak gerekk:mymeka:
off ya cok guluyorum benım kocamda cok pıpırıklı cınsel hayatımız 6 aydır sekteye ugramıs durumda umaraım dogumdan sonra duzeltebılırız
aslına bakarsanız bende hala at gıbı yuruyorum bende bır garıplık var dıyordum demeksende benım gıbıymıssın ben hatta unde bır saat yuruyus yapıyorum esım yoruluyo ben devam etsem ederım yanı cok enerjıkım masallahaynen bende öyleyimm dün eşim diyorkii şimdiye senin yürüyüşün değişmeliydii herkes eli belinde geziyoo sen niye daha hala at gibi yürüyorsunn diyoo..aslında bunlara eli belinde nazlı hamile olmak gerekk:mymeka:
duzelir canim uzulme hic affetmez dogumdan sonra:roflol: sen bu rahat gunlerinin tadini cikar bencesırnaşık şey
aslına bakarsanız bende hala at gıbı yuruyorum bende bır garıplık var dıyordum demeksende benım gıbıymıssın ben hatta unde bır saat yuruyus yapıyorum esım yoruluyo ben devam etsem ederım yanı cok enerjıkım masallah
bizim birde ilişkiden sonra olduu.:uhm:..bu adam daha bana dokunurmu dokunmaz :1no2::1no2:off ya cok guluyorum benım kocamda cok pıpırıklı cınsel hayatımız 6 aydır sekteye ugramıs durumda umaraım dogumdan sonra duzeltebılırız
bizim birde ilişkiden sonra olduu.:uhm:..bu adam daha bana dokunurmu dokunmaz :1no2::1no2:
bizim birde ilişkiden sonra olduu.:uhm:..bu adam daha bana dokunurmu dokunmaz :1no2::1no2:
aslına bakarsanız bende hala at gıbı yuruyorum bende bır garıplık var dıyordum demeksende benım gıbıymıssın ben hatta unde bır saat yuruyus yapıyorum esım yoruluyo ben devam etsem ederım yanı cok enerjıkım masallah
yapmaa cok da duzelmesın haa bebek var o zaman sımdıkı gıbı yalnızmı olcaz kucukde olsa baska bırı daha var artık hayatımızda
masallahda cekin kızlarr Allah aratmasın bu halinizi bende oyleyimm ev temiizligi konusunda :)))) sabahta aksama kadar yaparım yanii de bebiş yorulur diye kacınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?