2009 Ekim Anneleri

canım zaten şuan yalancı sancılar yavaş yavaş başlar....ama düzenli olmadığı sürece problem yok....bende mesela başladı...günde 1 kez 2 dak.lık sancım oluyor sonra düzeliyor..kasıklardan başlıyor sonra yavaş yavaş geçiyor....ama bunlar normal rahim kendini doğuma hazırlıyor.....ama diğer türlü bebişin toplanması yani bendeki resmen tepe yapıyor oğluşum...karnımın bir tarafında tepe oluşuyor ve bence totosu...ağrısız ve hemen düzelio zatenn....yerimseniben....
fatoş dan ve amazondann haber varmı...dün çok yoğundummm o yüzden hiç haberim yok inşlah hepsi iyidirr.....kızlar çok geçmiş olsun.......:teselli:

wrose günaydın ajkım...ikinci gebeliklerde daha çok hissediliomuş canım bu tarz şeyler....bende kızımda hiç ağrımın sancımın olduğunu bilmem...böyle totosunu dayaması ve artı bu kadar hareketlide değildi ama bunda hepsini tattımmmmyerimseniben

Amazon önceki gece acile gitmek zorunda kalmış lalcim.NST ye falan bağlamışlar, biras kasılmaları varmış. Sonra serum gibi bişey verip rahatlatmışlar sanırsam. ınşallah bi daha tekrarlanmas.
Ben de dün onları okuyunca sanki böyle bişey olacakmış gibi herşeyi kötüye yordum. Allah hepimize zamanında doğumlar nasip etsin kısslar :Saruboceq:

camım ya...çok geçmiş olsun amazonaaaa:teselli:
canım kötü düşünmeeeee...inşlah hepimiz zamanında sağlıklı şekilde dünyaya getireceğiz bebişlerimiziiiiii:Saruboceq:

yüzdük yüzdük sonuna geldik allah korusun bebişlerimizi:)))))))))))) canım lal zuzu ve ben buluşacağız...sen nezamn izne ayrılıyorsun?herkese uygun zamanda buluşalım....

ayy çok üzüldüm amazon iyi dimi bol bol dinlensin havalarda çok etkiliyor bizi
lallciğim haklısın cnmm bunda herşey çok net hissediliyor geriliyorum bazen :bbo: bide benim karnım kocaman oldu sankim doğuma girecekmişim kadar yanii

günaydın anneler... toparlanma bendede oluyor gün içind ebırkac kez ama hemen gecıyor karnımın alt kısmında oluyor... ama hastaneye gıdecek kadar şiddetlı degıl..

selam kızlar..dünden beri bi ağrı war karnımda..accık geçmişe bakmıştım dün akşam amazonu okudum..gelsede bi sorsam..nolunca hastaneye gitmek gerek..sancı dedikleri kramp gibi bişiymiki..tatsızım ya gece boyu karnım az az ağrıdı..belkide ayaklarımı üşüttüm bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…