Canım o karın toplanması oluyo işte bende de. Ben de oğluşumun totosu heralde diyodum. ama dün amazon ve fatoş hastaneye gitmek zorunda kalınca tedirgin oldum çok. Araştırdım biras alıştırma yapmak için rahim kendini kasıyomuş. ama düzenli ve ağrılı olursa korkmak gerekiyomuş
günaydınn ekimin güzel annelerii a.s.
sanırım herkez aynı şeyden şikayetçi olmuşş , dün bende fenaydım karnım sertleşti sanki nefes alamadım :bbo: zor geçti günümm, oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştımm( allahım hepimizi sağlıkla vaktinde kurtarsın inşş , az kaldı diyordum ama daha çok var gibi yaaaaa :1no2:
Amazon önceki gece acile gitmek zorunda kalmış lalcim.NST ye falan bağlamışlar, biras kasılmaları varmış. Sonra serum gibi bişey verip rahatlatmışlar sanırsam. İnşallah bi daha tekrarlanmas.
Ben de dün onları okuyunca sanki böyle bişey olacakmış gibi herşeyi kötüye yordum. Allah hepimize zamanında doğumlar nasip etsin kısslar :Saruboceq:
Amazon önceki gece acile gitmek zorunda kalmış lalcim.NST ye falan bağlamışlar, biras kasılmaları varmış. Sonra serum gibi bişey verip rahatlatmışlar sanırsam. İnşallah bi daha tekrarlanmas.
Ben de dün onları okuyunca sanki böyle bişey olacakmış gibi herşeyi kötüye yordum. Allah hepimize zamanında doğumlar nasip etsin kısslar :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?