sorma heleki aksamlari cok zor oluyor:çok üzgünüm:
peki kakao yağı nasıl kokuyor...birde sana doktorun hangi kremleri önerdi?
evet ya aksamları özellıklede bırde ben fazla su da ıcıyorum ıyıce davul gıbı oluyorum sabah kı karnımla gece kı karnım arasında 2
ay var desem yerıdır
badem yağı ve susam yağı bu ikli gerçekten berbat kokuyorkafamçokkarıştıbebek yaglarıda yararlı oluyormus bende badem yagı ve kakao yagı kullandım ama ınanın kokuları odama oyle bır sındıkı mıdem bulanıyo artık
cnm yanmıs kakaolu kek gıbı kokuyor doktorum bana krem vermedı kakao yagı ve bebek yaglarını onerdıpeki kakao yağı nasıl kokuyor...birde sana doktorun hangi kremleri önerdi?
ama oyle cıcım gercekten mıdemle bırlesıyo resmen:roflol:sırnaşık şey ilahi sudenaz guldurdun beni...valla aynen bendede oyle sabah 5 aylik aksam 7-8 aylik gorunuyor karnim..-tatlicadiarzu-
ewet benimde öyle oluyor yaa...sabah nasılda kasıla kasıla yürüyorum akşamları göbeğim omuzlarımı öne düşürüyorsırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey ilahi sudenaz guldurdun beni...valla aynen bendede oyle sabah 5 aylik aksam 7-8 aylik gorunuyor karnim..-tatlicadiarzu-
cnm yanmıs kakaolu kek gıbı kokuyor doktorum bana krem vermedı kakao yagı ve bebek yaglarını onerdı
ewet benimde öyle oluyor yaa...sabah nasılda kasıla kasıla yürüyorum akşamları göbeğim omuzlarımı öne düşürüyorsırnaşık şey
badem yağı ve susam yağı bu ikli gerçekten berbat kokuyorkafamçokkarıştı
yanmis kakaolu kek de degisik bir anlatim sekli tabisırnaşık şey ama hic farkinda degildim inanaslinda olabilir ama cok fazla yanmamis gibi yani yanmaya yuz tutmus kek gibi kokuyor desek daha dogru olur sanirim:roflol:sırnaşık şey
tahınlı ekmekmı ay cok komık yasırnaşık şeyben yarın hemen alıp bebe yağıma karıştırayimm o zaman bu yanmış kek kokulu yağı...susam yağıylada tahinli ekmek gibi kokuyordum ama neyse:kedi:
ben öyle kokulu yağları süreceğim zaman eşime ninni söylüyorumm:roflolay yazık bıze ya gercı kocam kakao yagının kokusunu cok sevıyor demekkı bana kotu gelıyor
ay yazık bıze ya gercı kocam kakao yagının kokusunu cok sevıyor demekkı bana kotu gelıyor
ben yarın hemen alıp bebe yağıma karıştırayimm o zaman bu yanmış kek kokulu yağı...susam yağıylada tahinli ekmek gibi kokuyordum ama neyse:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?