2009 Ekim Anneleri

ewet çok mızmız paşam yemek yemiyoz zaten (
dr içinde kalmasın cnmm bi ara randevu ile git bence yerimseniben belkim daha çok beyenirsin

ben de tetanoz yaptırmadım..dr gerek yok demişti..babama sordum soora o da doktor..yaptırsan da olur yaptırmasan da ama hamile olmasan bile 5 senede bi yaptırmak gerekli aslında filan dedi..benim de tembelliğime geldi yaptırmadımm

ewet çok mızmız paşam yemek yemiyoz zaten (
dr içinde kalmasın cnmm bi ara randevu ile git bence yerimseniben belkim daha çok beyenirsin

Kıyamama canım ya allah yardımcın olsun hamiş hamiş .
Bende öyle düşünüyorum içimde kalacağına Şeniz ne kaybederimki.

Zuzum yeni okudum canım geçmiş olsun şindi nasılsın canım üff bende tedirgin oldum amazon öyle acile falan gittik diyince allahım sağlıkla kavuşsak bebişlerimize

canım saolll...ii gibiyim ağrıyo karnım hala..bide hareketleri çok büyüdü artık tekme filan diil karnım yamuk yumuk oluyo deniz dalgası gibi..nefesim de dar bugüünn..ooy oy
selam annişkolar.. hepimiz iyi olalım bebişlerimiz de iyi olsuuun

amazoonn çok geçmiş olsuunn..kıs annat bi bu sancı nası bişiy..bi girip bi çıkıomu..karnımda adet ağrısı gibi bişiy war dünden beri bu sancı diil demii

bende tetanoz aşısı olmadım geçen senede olmadım bu senede dr gerek görmemişti , bende zaten ineden tırsıyorum :bbo:

amazoonn çok geçmiş olsuunn..kıs annat bi bu sancı nası bişiy..bi girip bi çıkıomu..karnımda adet ağrısı gibi bişiy war dünden beri bu sancı diil demii[/QUOTE]
sağol zuzucumm . yok kuşum adet ağrısı gibi değil. benim hiç ağrım olmadı. akşam yemeği yiyordum karnım birden taş gibi oldu ama öyle normal bi sertlik değil, karnım büzüldü böyle sanki top var içinde öyle sert. yumuşar belki diye ılık duş aldım , azıcık gevşedi. ağlamaya başlayıp stres yapınca bu defa tekrar aynen sertleşti. ama ağrım falan yoktu. nst ye bağlayınca kasılma göründü. ağrı olmaya da bilirmiş öyle dedi doktor. olur artık bu haftalardan sonra dedi. tek korktuğumuz şey kasılmaların rahmi açıp doğumu başlatması dedi. nst de kasılma sıfıra inene kadar hastanede tuttular kuşum işte. serum rahatlattı gevşedim zaten.
adet ağrısı gibi diyosun bebek ağırlaştı ya bağların geriliyodur o bende de oluyo adet ağrısı gibi. bunu mutlaka ayırt edersin, ayırt edilmeyecek gibi değil.
bu arada sancı dedikleri rahmin kasılması. kasılma aslında. yanlış bi tabir yani. sancı deyince hep bi sancımız ağrımız olucak sanıyoruz, rahim bir kastır kasılır sancımaz dedi dün doktur :))

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnmm , iyisin di mii aman dikkat ett allaha emanetiz cnmm :1hug:

iyiyim tatlım çok şükür sağol, ama şimdi de psikopata bağlaıdm hep elim karnımda, sertmi değil mi diye . alışıcaz buna da ,doğuma kadar artık gündemimimiz bu konu sanırım. kafamçokkarıştı

tekrar gecmiş olsun amazoncumm simdi daha iyi anladım anlattıklarından agrı olması sart degil kasılmalar oldugunda demekk..agrılarımız oluyor hep korkuyordum bende valla

Zuzum artık kızlarımız büyüdü sabah aşı olmak için beklerken kızım bir tekme attı yanımda oturan kadın gördü artık gönleğimi kaldırıyor benim kızım

bende sabah uyurken bebisim oyle bir tekme atiyorduki uyandim karnimin sekli degisiyordu bir o tarafa bir bu tarafa gidiyordu kimbilir ne yapiyordu icerde minik kusum:asigim:..esim uyuyordu elini alip karnima koydum oyle bir tekme atiyorduki esimin eli parmaklari havaya kalkip iniyordu..oda uyandi oyyyy yavrum benim bitanem dedi:asigim:

tekrar gecmiş olsun amazoncumm simdi daha iyi anladım anlattıklarından agrı olması sart degil kasılmalar oldugunda demekk..agrılarımız oluyor hep korkuyordum bende valla

evet canım ağrı olması şart değil, kasılma olup olmadığını, olsa bile düzenli olup olmadığını kontrol edeceksin. 5 dk da 1 kasılma giriyorsa düzenli bir şekilde, doğum başlamış deriz dedi doktor o gece bana. onun haricindekiler yalancı sancı. ha bir de bana olduğu gibi taş gibi olursa da bi doktora görünmekte fayda var. illa sancı ağrı olacak diye birşey yok . rahimi açılma yapıp da hala ağrısı olmayan da olabiliyor.

amazoonn çok geçmiş olsuunn..kıs annat bi bu sancı nası bişiy..bi girip bi çıkıomu..karnımda adet ağrısı gibi bişiy war dünden beri bu sancı diil demii
sağol zuzucumm . yok kuşum adet ağrısı gibi değil. benim hiç ağrım olmadı. akşam yemeği yiyordum karnım birden taş gibi oldu ama öyle normal bi sertlik değil, karnım büzüldü böyle sanki top var içinde öyle sert. yumuşar belki diye ılık duş aldım , azıcık gevşedi. ağlamaya başlayıp stres yapınca bu defa tekrar aynen sertleşti. ama ağrım falan yoktu. nst ye bağlayınca kasılma göründü. ağrı olmaya da bilirmiş öyle dedi doktor. olur artık bu haftalardan sonra dedi. tek korktuğumuz şey kasılmaların rahmi açıp doğumu başlatması dedi. nst de kasılma sıfıra inene kadar hastanede tuttular kuşum işte. serum rahatlattı gevşedim zaten.
adet ağrısı gibi diyosun bebek ağırlaştı ya bağların geriliyodur o bende de oluyo adet ağrısı gibi. bunu mutlaka ayırt edersin, ayırt edilmeyecek gibi değil.
bu arada sancı dedikleri rahmin kasılması. kasılma aslında. yanlış bi tabir yani. sancı deyince hep bi sancımız ağrımız olucak sanıyoruz, rahim bir kastır kasılır sancımaz dedi dün doktur :))[/QUOTE]

tekrardan geçmiş olsun cnm..ay ii bari ben de panic oldum dünden beri...

Zuzum artık kızlarımız büyüdü sabah aşı olmak için beklerken kızım bir tekme attı yanımda oturan kadın gördü artık gönleğimi kaldırıyor benim kızım

opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

kuzumm yaa Allahımmm cok guzel resmen mucize...Allahım saglıkla kucagımızda gorelim
en cok uzandıgımda hareket ediyor karnım bir oraya bir oraya :) bazen inip kalkıyor napıyorsa içerde dedigin gibi kıpır kıpırr masallah:asigim: Allahım esirgesin bebişlerimizi:Saruboceq:

ben temmuz annelerinde dogum yapan birisinin yazısında okumustum dedigini canım..agruısız kasılmaları varmıs kont amaclı gitmiş doktora 3 cm acılmıs rahmi
onun dogum zamanı gelmişti.. bizde de zamanımız geldiginde boyle agrısız acılma olur inş. erken olmasın yaa ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…