ıh yaptırmadım
selamlar kıslar biz geldikk a.s.
pembem gecmiş olsun canımm
günaydın tatlişler:))))):dance:
selam kızlar..dünden beri bi ağrı war karnımda..accık geçmişe bakmıştım dün akşam amazonu okudum..gelsede bi sorsam..nolunca hastaneye gitmek gerek..sancı dedikleri kramp gibi bişiymiki..tatsızım ya gece boyu karnım az az ağrıdı..belkide ayaklarımı üşüttüm bilemiyorum...
Merhaba kızlar ben tetaoz aşımı oldum geldim.
cnm geçmiş olsun.amazonunki daha şiddetliydi heralde.seninde öle olsaydı duramazdın bence.endişelenme sakın.bide sen şimdi amazonunkinide okuyunca iyice panikledin tabi.selam kızlar..dünden beri bi ağrı war karnımda..accık geçmişe bakmıştım dün akşam amazonu okudum..gelsede bi sorsam..nolunca hastaneye gitmek gerek..sancı dedikleri kramp gibi bişiymiki..tatsızım ya gece boyu karnım az az ağrıdı..belkide ayaklarımı üşüttüm bilemiyorum...
wrose teşekkür ederim canım yakışıklı oğluşun ne yapıyor iyimi.
canım ben yaptıralı bu 3. gün hala kolum acıyoooooooo seninkide acıyomu:bbo:
geçmiş olsun canıma.s. şimdik nasılsın
haklısın pempem..:kedi:
zuzucum geçmiş olsun canım,dün benim de karnım çatlayacak gibiydi yağladım durdum gerginliği canımı yakıyordu ne oturabildim ne kalkabildim valla
hoşgeldin zuzum benim de var 2 gundur karnımda ara ara sancılarr oluyor.. simdi nasılsın sen zuzumm
saol canım..haklısın sanırım onu okuyunca panikledim acaba mı diye..galiba öle olsa duramazdım demi..ANG€L;7993663 .!.:cnm geçmiş olsun.amazonunki daha şiddetliydi heralde.seninde öle olsaydı duramazdın bence.endişelenme sakın.bide sen şimdi amazonunkinide okuyunca iyice panikledin tabi.
saol pembem Şeniz iyi diş çıkarıyor biraz huysuz şu aralar haftayada izinliyimmm oğluşumun ilk doğum gününü kutlucaz inşşş :asigim:
dra nereye başladın cnmm memnunmusun, bende bugün kızımı görmeye gitcem çok özledim zemuszemus
saolun cannarım ya..yani öle taş gibi filan olmadı da adet ağrısı gibi ama sürekli..işte amazonu da okuyunca gözüm korktu..bunca ay sakindim herkesi ben rahatlatmaya çalışıyodum iki gündür erken doğum korkusu sardı..uff saçmalıyorum biliyorum..
aybikecim nalancım size de geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?