2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canıma.s. şimdik nasılsın

hoşgeldin zuzum benim de var 2 gundur karnımda ara ara sancılarr oluyor.. simdi nasılsın sen zuzumm

cnm geçmiş olsun.amazonunki daha şiddetliydi heralde.seninde öle olsaydı duramazdın bence.endişelenme sakın.bide sen şimdi amazonunkinide okuyunca iyice panikledin tabi.

wrose teşekkür ederim canım yakışıklı oğluşun ne yapıyor iyimi.

saol pembem Şeniz iyi diş çıkarıyor biraz huysuz şu aralar haftayada izinliyimmm oğluşumun ilk doğum gününü kutlucaz inşşş :asigim:
dra nereye başladın cnmm memnunmusun, bende bugün kızımı görmeye gitcem çok özledim zemuszemus

canım ben yaptıralı bu 3. gün hala kolum acıyoooooooo seninkide acıyomu:bbo:

Evet canım ya ilk aşımda böyleydi zaten 2 gün çok ağrımıştı 3. günü biraz daha hafiflemişti birdahaki çok şükür 6 ay sonraymış Aybike duymasın yok aybike acımıyor korkma sen yaptır zemuszemus

geçmiş olsun canıma.s. şimdik nasılsın

haklısın pempem..:kedi:
zuzucum geçmiş olsun canım,dün benim de karnım çatlayacak gibiydi yağladım durdum gerginliği canımı yakıyordu ne oturabildim ne kalkabildim valla

hoşgeldin zuzum benim de var 2 gundur karnımda ara ara sancılarr oluyor.. simdi nasılsın sen zuzumm

saolun cannarım ya..yani öle taş gibi filan olmadı da adet ağrısı gibi ama sürekli..işte amazonu da okuyunca gözüm korktu..bunca ay sakindim herkesi ben rahatlatmaya çalışıyodum iki gündür erken doğum korkusu sardı..uff saçmalıyorum biliyorum..

aybikecim nalancım size de geçmiş olsun..

ANG€L;7993663 .!.:
cnm geçmiş olsun.amazonunki daha şiddetliydi heralde.seninde öle olsaydı duramazdın bence.endişelenme sakın.bide sen şimdi amazonunkinide okuyunca iyice panikledin tabi.
saol canım..haklısın sanırım onu okuyunca panikledim acaba mı diye..galiba öle olsa duramazdım demi..

oyy ne güsell yaşgünü demekk..nice yaşlara canım ya..birinin doğum gününe birinin doğumuna hazırlan...Allah kolaylık wersin..

eet kıslar ya aynı korku banada geldi ilkini tam gününde doğurdum bu sanki çıkacak gibikaydirigubbakcemile3 annemi aradım gel dedim doğuruyorum bebişin yıkancaklarını yıkayalım gelmek üzeredir vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de tetanoz yaptırmadım..dr gerek yok demişti..babama sordum soora o da doktor..yaptırsan da olur yaptırmasan da ama hamile olmasan bile 5 senede bi yaptırmak gerekli aslında filan dedi..benim de tembelliğime geldi yaptırmadımm

Wrose kıyamam mızmızlamnır tabi dişi çıkıyorsa paşamız büyüdüde doğum günümü kutlayacak süper ya
Canım yine aynı hastanede başka dr gidiyorum şimdilik memnunum ama açıkçası aklım ethicada nur hanımda kaldı onuda çok methediyorlar bir ona gidip muayne olsammı diyorum
Canım kızından güzel haberler getir bize inş.

saol zuzum Şeniz çok güzell duygularr gerçektenn allahım bi sağlıkla doğursaydım başka bişey istemem :Saruboceq:

Zuzum yeni okudum canım geçmiş olsun şindi nasılsın canım üff bende tedirgin oldum amazon öyle acile falan gittik diyince allahım sağlıkla kavuşsak bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…