2009 Ekim Anneleri

pembem, mehay ne güzel kızlarımız kıpır kıpır içerdee içimde o oynadıkça mutlu oluyorumm allahım korusun hepsinii :asigim:

beni birde gidiklanma aliyor bazen...o oyle kipir kipir hareket ettikce gidiklaniyorum bazen ben sendede oluyormu???
pembem, mehay ne güzel kızlarımız kıpır kıpır içerdee içimde o oynadıkça mutlu oluyorumm allahım korusun hepsinii :asigim:

amin canim yaaaa meleklerimiz onlar bizim....

kızlar merhaba
bir ay önce kötü bir trafik kazası geçirdim çok şükür bebeğime bişey olmadı ama sol kolum kırıldı şu an alçıda nezaman çıkacağı belli değil alçının
eskiye bakamadm geçen hafta 50 lik şeker yüklemesi biraz fazla çıktı bende 100 lük yaptıracağım bu hafta sizlerden yüksek çıkan oldumu 100 lükte
bilgi verirseniz seviinirim.

çok geçmiş olsun canım , en kısa zamanda kolun da üzelir inşallah.
benim bildiğim kadarıyla zeynep'in 100 lük yüksek çıkmıştı. doktoru diyet vermişti. bi de günde 4 defa sanırım şeker ölçüm aletiyle şekerini ölçüyordu.

ne zaman hareket edecekler derken maşallah hepsi tepik atar oldu bebişlerimizin inşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder

Canım geçmiş olsun Allah korumuş bebişini de senide

canim yaa cok gecmis olsun:teselli: Rabbim korumus bebegini.....senağlama

beni birde gidiklanma aliyor bazen...o oyle kipir kipir hareket ettikce gidiklaniyorum bazen ben sendede oluyormu???

amin canim yaaaa meleklerimiz onlar bizim....
bazen habersiz maruz kalıyorum tepigine zıplatıyor beni.. saga sola hareket ederken gıdıklanma oluyor :)))

cok gecmiş olsun canım Allah korumus sizi bida yasamazsınınz insallah
umarım hemen de iyileşirsin

ne zaman hareket edecekler derken maşallah hepsi tepik atar oldu bebişlerimizin inşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder

aynen ole dogru soyluyorsun canım :asigim: kucagımızda da gorucez inş.

mehay yalan söleme hapır küpür ekmek yicen diye midem bulanıyo ayağına bizi yeme.
pis şişkooo kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…