yemeğe gidiyorum
Mehay Senin iç karnın bayağı küçük dedi şimdiden beli oluyor dışarıdan dedi
beni birde gidiklanma aliyor bazen...o oyle kipir kipir hareket ettikce gidiklaniyorum bazen ben sendede oluyormu???kuzumm yaa Allahımmm cok guzel resmen mucize...Allahım saglıkla kucagımızda gorelim
en cok uzandıgımda hareket ediyor karnım bir oraya bir oraya :) bazen inip kalkıyor napıyorsa içerde dedigin gibi kıpır kıpırr masallah:asigim: Allahım esirgesin bebişlerimizi:Saruboceq:
ben temmuz annelerinde dogum yapan birisinin yazısında okumustum dedigini canım..agruısız kasılmaları varmıs kont amaclı gitmiş doktora 3 cm acılmıs rahmi
onun dogum zamanı gelmişti.. bizde de zamanımız geldiginde boyle agrısız acılma olur inş. erken olmasın yaa ALLAH korusun
pembem, mehay ne güzel kızlarımız kıpır kıpır içerdeeiçimde o oynadıkça mutlu oluyorumm allahım korusun hepsinii :asigim:
kızlar merhaba
bir ay önce kötü bir trafik kazası geçirdim çok şükür bebeğime bişey olmadı ama sol kolum kırıldı şu an alçıda nezaman çıkacağı belli değil alçının
eskiye bakamadm geçen hafta 50 lik şeker yüklemesi biraz fazla çıktı bende 100 lük yaptıracağım bu hafta sizlerden yüksek çıkan oldumu 100 lükte
bilgi verirseniz seviinirim.
kızlar merhaba
bir ay önce kötü bir trafik kazası geçirdim çok şükür bebeğime bişey olmadı ama sol kolum kırıldı şu an alçıda nezaman çıkacağı belli değil alçının
eskiye bakamadm geçen hafta 50 lik şeker yüklemesi biraz fazla çıktı bende 100 lük yaptıracağım bu hafta sizlerden yüksek çıkan oldumu 100 lükte
midem bulanıyor off
kızlar merhaba
ekmek ye mehayın taktigi
bazen habersiz maruz kalıyorum tepigine zıplatıyor beni.. saga sola hareket ederken gıdıklanma oluyor :)))beni birde gidiklanma aliyor bazen...o oyle kipir kipir hareket ettikce gidiklaniyorum bazen ben sendede oluyormu???
amin canim yaaaa meleklerimiz onlar bizim....
kızlar merhaba
ne zaman hareket edecekler derken maşallah hepsi tepik atar oldu bebişlerimizin inşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
ne taktigi len:mymeka: gercekten ekmek yiyince geciyor benim bulantimklava:ekmek yeme bahanesi degil yani ...
nörüonuz zillilerrrzemuszemus
hayırdır yasemin niye bulanıyo miden hamilemisin acebaa?
kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?