2009 Ekim Anneleri

kızlar benimkide bi şey almadı valla 1 battaniye bide bi kaç bi şey örüyor doğuma yetişirse tabii benim 70 yaşını geçik annanem bile bi torba örmüş yelekti hırkaydı süyeterd ikazaktı kadın koca torba yollamış anneme annemde düğmelerini falan dikcek işte kaynanacım şimdi plazmasına sehpa eve sehpa halıların hepsini yeniledi toruna bi halt yok daha bakalım ben bi şey olcağınıda sanmıyorum eşime dedim annen ne yapacak bakalım dedim yapar herhalde bi şey dedi görcez hiç umudum yok ama geçen aldıklarını göster dedi bende aldık çok şükür bi şeyler dedim kapattım ağzını ohh ii yaptımmm:umursamaz:

Ben yapacağımı biliyorum kızıma giydirince kıyafetlerini amanda ne güzel ciciler almış ananesi diye söyleyeceğim ay çok fena gelinim ben hihoyyyt hihoyyyt
yok yok müstehak şekerim süprizzzzz

yok canım bizimkinede annemler beşiğini alcak dedim ohh ohh ne güzel dedi gıcıkklava:
kötü gelin olmayı seviyo:asigim:mmm

nie böle bu kaıdnlar ya üsülme yasemincim amannn almasınlar bizde lafını koyarız yani kusura bakmasınlar , benim eşim ailesini bildigi hiç benimkiler almaz seninkilerde almasın bişe dio kısaca stres yapmaya gerek yok dio ama olsun ben genede uyus oluomkaydirigubbakcemile3

ben toplarlanım kıslar iyi akşamlarrrrrr

Aman yasemin işimiz var ben lafımı sokarım valla zamanı ggelince zemuszemus ben mutfağa gidiyorum acıktım birşeyler atıştırayım.

iyi akşamlar canım insan sinirleniyor genede ohh pikniğe gitmediim diye gelseydiniz keşke çok güzeldi bolda et verdiler dedi bende ete ihtiyacımız yok sıcaklarda çıkamıyom anneme bile akşamları gidiyom dedim ohhh yapıştırdım lafı canıma değsinsüprizzzzz bide bi daha ki ay gene olcak ona gelirsiniz dedi çok üzülmüş gitmedik diye kadına bak 8 aylık olcam bi dahaki ayy piknik diyor hala yaa çıldırmamak elde değil pikniğe gitceme bebeğime 2 çift çorap fazla alırım kadın gezme derdinde halaaaa bende borçlarımız var dedim ne borcu diyo bende anne bebek gelcek biliyosun herhalde dedim sustu hemen:teytey::teytey:

yarın 100 lük şeker yüklemem var ama ccanım acayip çikolata çekiyor dayancam işte yemicem seni çikolata:umursamaz:

Yasemin çatladı bu kadında seninle pikniğe gidemedi diye
Tatlım canın çok istiyorsa az birşey ye bence o kadardan bişeycik olmaz.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet aynen öyle şekerim eşim tek çocuk malum başka torun gelecek şubesi yok yani kaydirigubbakcemile3 insan alınıyor ister istemez tamam çok istiyor bayılıyor torunum gelecek diye ama insan bekliyor yani..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yasemin çatladı bu kadında seninle pikniğe gidemedi diye
Tatlım canın çok istiyorsa az birşey ye bence o kadardan bişeycik olmaz.

HEEE YA ÇATLADI VALLA İLLA BENİ SÜRÜKLÜCEK DEİĞİ YOK Bİ HAFTA GİDEMDE KIZ ÇALIŞIYOR EVİNİ TOPLİYİM İŞİNİ YAPAYIM nerde gezmek ancak oo orda valla hiç uğraşamam hafta sonu 6 da anca işim bitiyo kocişle gezmeye ondan sonra çıkıyoz :umursamaz:

Yasemin dikkatini çekerim kaynana o adı üstünde düşünürlermi öyle şeyler hiç.

şu magnezyumu içmeyi hiç sevmiyom ya ne tadı var ne tuzu iyy iğrenç inş. yarın 100 lük şekeri çıkarmam ben kendime güveniyom ela dan daha cesaretliyim bennn :roflol:

toz canım ya içmesi zor oluyor biraz ama paşam için zehir bilem içerim bak gene annelik duygum kabardı zemuszemus

pembem ben çıkıyorum bi ikimiz kalmışız ama bende çıkıyorum kendine iyi bak bebişinede iyi bak yarın öğlen gelirim ancak yükleme uzun sürer beni özleyin tamam mı öpüyorum seni çok çok opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…