- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
yok yok müstehak şekerim süprizzzzzBen yapacağımı biliyorum kızıma giydirince kıyafetlerini amanda ne güzel ciciler almış ananesi diye söyleyeceğim ay çok fena gelinim ben hihoyyyt hihoyyyt
iyi akşamlar wroseee
o zamana kadar bişi almazlarmı diosun yani canankaydirigubbakcemile3 vay halimizeee benimkide doguma gelince bende laf sokarım kesinn duramam annemde şunu aldı bunu aldı dicem görür o hiçte kötü degiliz kısım safız bizkaydirigubbakcemile3 bi kere telde dedim annem hangi birimize ne alacanı şaşıırdı die uyus oldu sesi gittikaydirigubbakcemile3
nie böle bu kaıdnlar ya üsülme yasemincim amannn almasınlar bizde lafını koyarız yani kusura bakmasınlar , benim eşim ailesini bildigi hiç benimkiler almaz seninkilerde almasın bişe dio kısaca stres yapmaya gerek yok dio ama olsun ben genede uyus oluomkaydirigubbakcemile3
ben toplarlanım kıslar iyi akşamlarrrrrr
Aman yasemin işimiz var ben lafımı sokarım valla zamanı ggelince zemuszemus ben mutfağa gidiyorum acıktım birşeyler atıştırayım.
kıslarrrrrrrr cokkk fenasınızzzz:bbo:
Evet aynen öyle şekerim eşim tek çocuk malum başka torun gelecek şubesi yok yani kaydirigubbakcemile3 insan alınıyor ister istemez tamam çok istiyor bayılıyor torunum gelecek diye ama insan bekliyor yani..
Yasemin çatladı bu kadında seninle pikniğe gidemedi diye
Tatlım canın çok istiyorsa az birşey ye bence o kadardan bişeycik olmaz.
HEEE YA ÇATLADI VALLA İLLA BENİ SÜRÜKLÜCEK DEİĞİ YOK Bİ HAFTA GİDEMDE KIZ ÇALIŞIYOR EVİNİ TOPLİYİM İŞİNİ YAPAYIM nerde gezmek ancak oo orda valla hiç uğraşamam hafta sonu 6 da anca işim bitiyo kocişle gezmeye ondan sonra çıkıyoz :umursamaz:
Yasemin dikkatini çekerim kaynana o adı üstünde düşünürlermi öyle şeyler hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?