2009 Ekim Anneleri

Merhaba, bugün 50 mg lık şeker yüklemem yapıldı ve sonucum 114 çıkmış. Bu testin normal degerleri hangi aralıkta bileniniz varmı?

Merhabalar yaa bu şeker yüklemesi kaç kere yapılıyor kızlarr Benim doktor 24. haftada yaptırdı SSK daki bi doktor da 26. haftada yapılması gerekti erken olmuş tekrar yapılması gerekiyor diyor
ikinci kez yaptırmam bebeğime zarar verir mi ki???? Doktoruma sorucam ama siz ne dersiniz....

Kuzumm canım 24 - 28 hafta arası yapılıyor diye biliyorum ben. Canım bende 24. haftada yaptırdım hatta 22. haftada yaptıranlar var diye hatırlıyorum. boşver canım sen onu sonucunu aldınmı nasıl çıkmıştı.

ben varım canım bende bebeğimi görmeye gitcem yarın doktora kasıklarım ağrıyo ondan geldim dicem bebişimi bi görcem :))))

KIZLAR SABAH BıR UYANDIM ACAYıP BıR SANCI SAĞ TARAFIMDA AMA NASIL DAYANAMIYORUM GALıBA DOĞURCAM DEDıM hemen eşimi aradım hastaneye gittik doktor hemen nst'ye bağladı ama sancı yok sonra tahliller falan neyseki idrar yolu enfeksiyonu ama oğlum 25 haftalık olmasına rağmen 600gr normalmi bu acaba bana sanki düşük kilolu gibime geldi bu akşamda velet çıktı mideme kasıldı orda şimdiden yaramaz olcak heralde benim oğlum sanırım bu huyu annesine çekmiş

Angel dün g. osmanpaşada bebek mağ. var deniliyordu senmi demiştin canım onu mağ. adı neydi

yok pembecim ben demiştim fetih bebe gidip bi bakmanı isterim doğrusu 3 katlı bi mağaza ne ararsan var hem çok kaliteli hem çok uygunn (nasıl reklam ama) kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben varım canım bende bebeğimi görmeye gitcem yarın doktora kasıklarım ağrıyo ondan geldim dicem bebişimi bi görcem :))))

[canım benım be naıl olduys abu ay tuttum kendımı görmedım minik kızımı tam bır aydır ama haftaya gıdecegım.. görecegım ınsaaallah...sende gör bebişini ... cok fenasın ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…