2009 Ekim Anneleri

Ay annemler kızıma bir sürü şeyler almışlar hastane çıkışı battaniye falan filan ama daha görmedim kısmetse haftasonu göreceğim çok merak ediyorum.

tabikide seninki böyükk:1closedeyes:
lülülülülülü

Zuzumm lohusa yatağı falan yapılıyormuş anne e bebek yatakta mevlüdü dinliyorlarmış anne gecelikliymiş ay böyleyse ben yapmayı düşünmüyorum.
ay yok hiç benlik diill..süslenir püslenir aylardır hasret kaldığım topuklu ayakkabılarımdan giyer kırıtırım ortalarda ben...

hahaha efet bide anne sexi dantelli gecelik giyiyormuş dekolteli felan:roflol: one kıs yatak gecelik felan

:jeyyar:

:roflol: :roflol: Kız donla çıkarsak herkes kaçar malum doğum sonrası selülit falan zemuszemus

Ayyy valla dooru kıs kaçar millet kaydirigubbakcemile3
Bizim adamlar da kaçmasınlar da :)))
Ben doğumdan 1-2 ay sonra rektifiye olmayı düşünüyorum zaten:) Komple bakıma giricem bir tek göğüslere dokunamam herhalde bizim oğlan emerse. Bacak selülit çatlak olursa çatlakları yok ettiricem komple zemuszemus

bak canancım bide üzülüodun almıolar die başuna takmışsın şişko seni:mymeka:

Evet tatlum malum hamilelik psikolojisi şimdi sıra geldi aldıklarını kayınvalidemin gözüne soka soka göstermeye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

heralde ya bende öle yapamam normal giyinirim başımı kapar kuranımı dinlerim yani alla alla

Evet canım aaa giderim kuaföre fönümü çektiririm cicelerimi giyerim gelsin misafirler vereliniortak

sok anacım gösteregöstere zemuszemus bende geçen telde dedim bi sürü eksigimiz var daha hiçbişi almadık felan alırsınız alırsınız dedi bana kadın yaa:mymeka: neyin eksik bende alım demesini beklemiştim halbuki saftirik ben:sm_confused:

Ben yapacağımı biliyorum kızıma giydirince kıyafetlerini amanda ne güzel ciciler almış ananesi diye söyleyeceğim ay çok fena gelinim ben hihoyyyt hihoyyyt

iyi akşamlar wroseee

o zamana kadar bişi almazlarmı diosun yani canankaydirigubbakcemile3 vay halimizeee benimkide doguma gelince bende laf sokarım kesinn duramam annemde şunu aldı bunu aldı dicem görür o hiçte kötü degiliz kısım safız bizkaydirigubbakcemile3 bi kere telde dedim annem hangi birimize ne alacanı şaşıırdı die uyus oldu sesi gittikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…