azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa
saol lalimm yok bişeyim dizim dışında..cmts topallıyabilürünn sırnaşık şey
hoşgelgin gezgin zuzuuŞeniz yaa enerjine hayranım ben çok halsizim yaa iş yapıyom hemen yoruluyom şeyimi kaldırasım yok walla-tatlicadiarzu-
zuzumm geçmiş olsun:teselli: tikkat et ajkımmopuyorumnanaktan
a.s.a.s.zuzum çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine canım..a.s.a.s.
haklısın cicim de işte kaza geliorum demio..ay Allah korusun kıssAaaaa :1shok: dikkat et canım ya. Etrafımıza dört değil 16 gözle bakmamız lazım 2-3 ay.
Şimdi ben bu lafın üstüne takılıp düşermişim hehehee kaydirigubbakcemile3
hem koca göbüklü hem topal. Hemen tanırım kısım seni kaydirigubbakcemile3
Nann zuzuum geziyorsun sokaklarda yoruluyorsun sonra evde yürüyecek halin kalmıyor dimiii çözdüm olayı geçmiş olsun tatlım dikkat et datluumm
ya kızlar bu bebek mevlüdü nasıl yapılıyor ben hiç gitmedim siz gittinizmi biliyorsanız anlatsanıza biraz.
wrose gözünaydın tatlım maşallah kızına
sabah ta bisürü dolap döktümdü..şeyin büyük ondan kaldıramıosun dicem ama benimkinden de büyük diildir ki :roflol:
Zuzumm lohusa yatağı falan yapılıyormuş anne e bebek yatakta mevlüdü dinliyorlarmış anne gecelikliymiş ay böyleyse ben yapmayı düşünmüyorum.
Ayyy zuzum ya senle aynı ayda hamilelik belirtileri forumundaydıkkk belirtiler şöyle mi böyle mi diye sorardık birbirimize, ceylan vardı bir tane o nooldu acaba? şimdi buralardayız nasıl geçiyor zaman yahu...opuyorumnanaktan
Şimdi şeker konuşuyoz geri sayım yapıyoruz...
bu ela zillisi nie accık kalıp kalıp kaçıo ayh..
saol pembemm opuyorumnanaktan
elamm 27 haftalıkım cnmm opuyorumnanaktan , neden takvimim görünmüyorkineee yawwCADIARZU
cnm geçmiş olsun:teselli:
yaaa cnm benimde 50lik 145 çıkmıştı dr 100lük dedi ama ben midemdeki sorun yüzünden yaptıramadım 2 farklı günde denemem rağmen. en sonr çare 1 gün boyunca eczanede takip yaptırdım her çöğünden önce ve yemeklerde 2 saat sonra parmaktan şekere baktılar tokluk lar bile hep 100ün altında çıktı...
acaba bendede seninki gibi bi durum söz konusu olabilirmi diye kafam kurcalandı, bende senin gibi kendimde şeker oldunu düşünmüyom hiç
Canım sana da geçmiş olsun :teselli: Olabilir dikkat et valla herşey etkiler şekeri. Boşu boşuna aç kaldım, moralim bozuldu, parmaklarım delik deşik oldu kafamçokkarıştı
Zuzumm lohusa yatağı falan yapılıyormuş anne e bebek yatakta mevlüdü dinliyorlarmış anne gecelikliymiş ay böyleyse ben yapmayı düşünmüyorum.
ewet cicim yaa şükür bu günleri gösterene..ceylanda hala yok malesef bebek canım..beklemede o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?