2009 Ekim Anneleri

azönce kalktım ayağa içeriye gitcektim tam pcnin şarj kablosuna takılıp bi güsel yere kapaklandım...dizim çok acıyo yaa

Aaaaa :1shok: dikkat et canım ya. Etrafımıza dört değil 16 gözle bakmamız lazım 2-3 ay.
Şimdi ben bu lafın üstüne takılıp düşermişim hehehee kaydirigubbakcemile3

Nann zuzuum geziyorsun sokaklarda yoruluyorsun sonra evde yürüyecek halin kalmıyor dimiii çözdüm olayı geçmiş olsun tatlım dikkat et datluumm

hoşgelgin gezgin zuzuuŞeniz yaa enerjine hayranım ben çok halsizim yaa iş yapıyom hemen yoruluyom şeyimi kaldırasım yok walla-tatlicadiarzu-

zuzumm geçmiş olsun:teselli: tikkat et ajkımmopuyorumnanaktan

sabah ta bisürü dolap döktümdü..şeyin büyük ondan kaldıramıosun dicem ama benimkinden de büyük diildir ki :roflol:

a.s.a.s.zuzum çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine canım..a.s.a.s.

saol candyimmm...Şeniz

Aaaaa :1shok: dikkat et canım ya. Etrafımıza dört değil 16 gözle bakmamız lazım 2-3 ay.
Şimdi ben bu lafın üstüne takılıp düşermişim hehehee kaydirigubbakcemile3
haklısın cicim de işte kaza geliorum demio..ay Allah korusun kıss
hem koca göbüklü hem topal. Hemen tanırım kısım seni kaydirigubbakcemile3

zilli lülülülülülü
Nann zuzuum geziyorsun sokaklarda yoruluyorsun sonra evde yürüyecek halin kalmıyor dimiii çözdüm olayı geçmiş olsun tatlım dikkat et datluumm

olabilü sırnaşık şey mersi pempemmm

ya kızlar bu bebek mevlüdü nasıl yapılıyor ben hiç gitmedim siz gittinizmi biliyorsanız anlatsanıza biraz.

hiç gitmedim canım bilmiyorum..bizde öle usuller de yoktur aslında ben adet çıkarıyorum:)))

ben çağırcam işte yakınlarımı herkes geldikten soora kayınwalidecik yasin filan okucak..soora şekerleri ikram ederim soorada çay börek çörek filan işte..otururus ööle..

cnm geçmiş olsun:teselli:
yaaa cnm benimde 50lik 145 çıkmıştı dr 100lük dedi ama ben midemdeki sorun yüzünden yaptıramadım 2 farklı günde denemem rağmen. en sonr çare 1 gün boyunca eczanede takip yaptırdım her çöğünden önce ve yemeklerde 2 saat sonra parmaktan şekere baktılar tokluk lar bile hep 100ün altında çıktı...
acaba bendede seninki gibi bi durum söz konusu olabilirmi diye kafam kurcalandı, bende senin gibi kendimde şeker oldunu düşünmüyom hiç

Canım sana da geçmiş olsun :teselli: Olabilir dikkat et valla herşey etkiler şekeri. Boşu boşuna aç kaldım, moralim bozuldu, parmaklarım delik deşik oldu kafamçokkarıştı

Ayyy zuzum ya senle aynı ayda hamilelik belirtileri forumundaydıkkk belirtiler şöyle mi böyle mi diye sorardık birbirimize, ceylan vardı bir tane o nooldu acaba? şimdi buralardayız nasıl geçiyor zaman yahu...opuyorumnanaktan
Şimdi şeker konuşuyoz geri sayım yapıyoruz...

Zuzumm lohusa yatağı falan yapılıyormuş anne e bebek yatakta mevlüdü dinliyorlarmış anne gecelikliymiş ay böyleyse ben yapmayı düşünmüyorum.

kızlar hepinizi kojaman öptümm...çıkıımda biraz işlerime bakiimm...çok çalışmam lasım çok....

ewet cicim yaa şükür bu günleri gösterene..ceylanda hala yok malesef bebek canım..beklemede o..

bu ela zillisi nie accık kalıp kalıp kaçıo ayh..

kıss kaçmıyomm nann öbür topiklere bakim dedimdizemuszemus ama yarım saate kadar kocişim gelir o zaman kaçarunopuyorumnanaktan

saol pembemm opuyorumnanaktan
elamm 27 haftalıkım cnmm opuyorumnanaktan , neden takvimim görünmüyorkineee yawwCADIARZU

cnmm sana ilk yazarken hatalı görünüyodu şimdi normal de dönmüş takviminyerimseniben

oyyy Allah korusun artık ben yaptıramadım 100lüğü arada şekerime baktırım eczanede napimyerimseniben

pempeem kızımın kırkı çıkıca ben kuran okutucam ama yok öle gecelikti falan olmucak, duam okuncak pilavdı ayrındı derken en son bide şeker verecem o kadar...

Zuzumm lohusa yatağı falan yapılıyormuş anne e bebek yatakta mevlüdü dinliyorlarmış anne gecelikliymiş ay böyleyse ben yapmayı düşünmüyorum.

pembem herkez ilaki öyle yapacak diye bi şey yokki , bazılarını adetleri cnmm yapmasalar olmaz diye öyledir, walla ben şahsen öyle şeyler yapamam yasin okutacam hacı teyzem var saolsun o gelir yine okur evimde yaparım ikramlık bişeylerr yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…