2009 Ekim Anneleri

Amazonnnn kıs ben 5 e randevu aldım ama aslında randevu hİkaye gİden sırayla gİrİıo demİ daha erken gİtsemde olur yanİ

bişey olmaz handanım erken git kaynarsın arada. mesela 4 e randevu alıp 5 te gitsen de birşey demiyorlar, alıyorlar.
kaç kilo oldu bizim sıpalar. her gittiğimizde 2 ye katlıyolar , en son 720 ydi benimki 1200 civarı falan olmuştur diye düşünüyorum. senin oğlan da bu civardır.

ANG€L;8009519 .!.:
canancım bu nts ye bağlanmaya ne zaman başlıcaz.son aydamı?yoksa rutin muanelerde bakcaklarmı?

kasılmaların başladığı an bağlıyolar kuşum. kasılmam var diye söylediğin zaman bağlamaya başlıyolar.

dimi ben 2 de işten çıkıcamkaydirigubbakcemile3 koçtaş varya hastanenin orda orda biişiler bakcaz sonra hastaneye gitcez artık kaç olur bilmiom arada kaynarım ya , benimde en son 16 haziranda 753 grdı tam 1 ay 1 gün oldu çok merak ediyoum bende 1200 civarıdır die tahmin ediomzemuszemus

bence 1200den fazlaa sırnaşık şey

bence 1200den fazlaa sırnaşık şey
yaaa senin dediklerin çıkıo zuzummm sence kaç grdırropuyorumnanaktan
ANG€L;8009662 .!.:
handancım inşallah ii haberlerle gelirsin.oğluşun artık kocaman olmuştur

aminnn canım saolllopuyorumnanaktan olmuşturrr yaa inşşş:Saruboceq:

ben de doktordan çıkıncak gitçem koçtaşa kaydirigubbakcemile3
olur olur öle yap.

Neyseki bitti artık yaptıracak testimiz kalmadı gerçi artık nstye bağlanacağız oda ayrı bir strestir sanırsam.

CANIM ben 100 lük şeker yüklememde sormuştum şükür artık testler bitti dedim kan alan hemşirede bana asıl testler doğum 2 hafta yapılıyor dedi.. bende şaşkınlık hangi testler diye sormyı unuttum ama haftaya cuma günü doktora gidicem o zaman sorucam doktoruma..

şuan çalışamıyorum bi dünya iişim var bu sefer çok heycanlıyım yaa alla alla hiperkatif oldum iş yapamıom ama yapmam lazım çıkamam yoksadelikafadulden

kızlar hafta olarak en küçük benim bebişim.sizler 50 lik şeker yüklemelerinizi yaptırdınız 100 lükler bile yapıldı.ben daha p.ertesi günü yaptırcam 50 liği:1rolleyes:.inşallah sonuçlarım ii çıkar benimde.

oyy küççücük daha bebikin..enson sen dourcan osaman :))iişallah ii çıkar cnm

ben 2 de gitçem datlum. bidaha randevu alacağımız zaman aynı saatler civarı alalım görüşmüş oluruz kuuuuu olmazmı

2de gitcende hemen giricenmi anacım bende 3 gibi gelirsem belki hala orda olursun kaydirigubbakcemile3 benim üstümde siyah bi kıyafet var siyah kalın askılı kalçama kadar tunik aldımda koyu renk kotum var saçlarım toplu hahahahahkaydirigubbakcemile3olur kuşum ayarlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…