canancım bu nts ye bağlanmaya ne zaman başlıcaz.son aydamı?yoksa rutin muanelerde bakcaklarmı?Neyseki bitti artık yaptıracak testimiz kalmadı gerçi artık nstye bağlanacağız oda ayrı bir strestir sanırsam.
Amazonnnn kıs ben 5 e randevu aldım ama aslında randevu hİkaye gİden sırayla gİrİıo demİ daha erken gİtsemde olur yanİ
ANG€L;8009519 .!.:canancım bu nts ye bağlanmaya ne zaman başlıcaz.son aydamı?yoksa rutin muanelerde bakcaklarmı?
bişey olmaz handanım erken git kaynarsın arada. mesela 4 e randevu alıp 5 te gitsen de birşey demiyorlar, alıyorlar.
kaç kilo oldu bizim sıpalar. her gittiğimizde 2 ye katlıyolar , en son 720 ydi benimki 1200 civarı falan olmuştur diye düşünüyorum. senin oğlan da bu civardır.
dimi ben 2 de işten çıkıcamkaydirigubbakcemile3 koçtaş varya hastanenin orda orda biişiler bakcaz sonra hastaneye gitcez artık kaç olur bilmiom arada kaynarım ya , benimde en son 16 haziranda 753 grdı tam 1 ay 1 gün oldu çok merak ediyoum bende 1200 civarıdır die tahmin ediomzemuszemus
handancım inşallah ii haberlerle gelirsin.oğluşun artık kocaman olmuşturGÜNAYDIN GÜZELLERRRRR
GÖZÜNAYDIN ÇİÇEKCİMMM
BUGUN DOKTORA GİTCEZZ ÇOK HEYCANLIYIMMMMMMMMdelikafadulden
yaaa senin dediklerin çıkıo zuzummm sence kaç grdırropuyorumnanaktanbence 1200den fazlaa sırnaşık şey
ANG€L;8009662 .!.:handancım inşallah ii haberlerle gelirsin.oğluşun artık kocaman olmuştur
dimi ben 2 de işten çıkıcamkaydirigubbakcemile3 koçtaş varya hastanenin orda orda biişiler bakcaz sonra hastaneye gitcez artık kaç olur bilmiom arada kaynarım ya , benimde en son 16 haziranda 753 grdı tam 1 ay 1 gün oldu çok merak ediyoum bende 1200 civarıdır die tahmin ediomzemuszemus
Neyseki bitti artık yaptıracak testimiz kalmadı gerçi artık nstye bağlanacağız oda ayrı bir strestir sanırsam.
yaaa senin dediklerin çıkıo zuzummm sence kaç grdırropuyorumnanaktan
aminnn canım saolllopuyorumnanaktan olmuşturrr yaa inşşş:Saruboceq:
hımm ben diyim 1300 sen de 1400 o ciwarlarda bişiy işte sırnaşık şey
ANG€L;8009824 .!.:kızlar hafta olarak en küçük benim bebişim.sizler 50 lik şeker yüklemelerinizi yaptırdınız 100 lükler bile yapıldı.ben daha p.ertesi günü yaptırcam 50 liği:1rolleyes:.inşallah sonuçlarım ii çıkar benimde.
kıs amazın bugun karşılaşırız belkim nankaydirigubbakcemile3
deme yaaadelikafadulden
ben 2 de gitçem datlum. bidaha randevu alacağımız zaman aynı saatler civarı alalım görüşmüş oluruz kuuuuu olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?