2009 Ekim Anneleri

günaydın kuzulaarrr..naaper..midem yanıyo yinee oof...ocean aşşada görüyorum seniii..yrn buluşcas sende gelsene:))
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/296533-ankarali-2009-ekim-analari-hadi-bulusalim.html

günaydın zuzuu kusura bakma geç fark ettim geçmişi okuyordum dün randevum vardı girememiştim canım ben gelemem evde misafirlerim var başka bir sefere inş. gelmeyi çok isterim

dün oğluşumu gördüm çok tatlıydı uyandırdık diye kızdı kaşlarını çattı bize 861 gr ve 31 cm olmuş şeker yüklemesi yapıldı ama bana daha önceden söylemediği için ben kahvaltı yapıp gitmiştim aç gelmene gerek yok dedi doktor bugün yapalım dedi ve sonuçlar gayet iyi çıktı stresi bitti her türlü değere bektılar hepsi iyi sadece kanım düşük alt sınır 12 ama benim 11,2 çıktı ilacını kullan dedi bizde böyle kızlar ve bu ay hiç kilo almamışım ama oğlum iki katı kilo almış

valla arkadaslar ilk asıyı oldum bu ikinci asım.daha da var bir sürü.sağlık ocağındakı hemsıre hepsını olursan bıdahakı bebişte ve ömür boyu asıya gerek yokmus..size öle demedılermı? hatta ben sağlık bakanlığını aradım ithal aşımı yerlimi dıye :roflol:

zuzum pembem angel çiçeklara angel ocean nasılsınız tatlişşleerrr:dance:

canımm iyiyim şükür..midem yanıyo yine..sen nasısınnn

maşallah canım oğluna..şekerin de ii çıkmışş,gösünaydın..gelememene üzüldüm bidahaki sefere iişallah ozamann..

ben aşı olmadım..dr gerek yok dedi benim de işime geldi

iyiyim zuzucum niye bizi çatlatıyonuzz bakemm ist anaları pek uyuşuk çıktı . dün kızımın cicilerini yıkadık gece yarısına kadar ütü yaptım dahada bitmedi valla öldüm ya cicileri nasıl ekliyosunuz taarif etde bende ekleyim

gozun aydın.demek sınırlar deisebilio.benim kanım 13 cıktı.alt sınır 13.6 idi dr ilaca gerek yok dedi şakkıdı sanırım kilomu cok bulunca vermeye gerek gormedi iice sismim die.malum 12 kg aldım delikafadulden

selam güzel annişlerr nasılsınz bakalımm ???a.s.
ben bugün izne çıkıyorumm ve tabiki akşamı dört gözle bekliyorumm sositososito

resim eklemeyi annattığım her adamdan cüzi ücret alsam köşeyi dönerdim he kaydirigubbakcemile3 özel mesajla yolluyorum şimcikkk

gozun aydın.demek sınırlar deisebilio.benim kanım 13 cıktı.alt sınır 13.6 idi dr ilaca gerek yok dedi şakkıdı sanırım kilomu cok bulunca vermeye gerek gormedi iice sismim die.malum 12 kg aldım delikafadulden

canım tahlil sonuç kağıtlarında yazıyor ya alk ve üst sınır benimkinde 12 yazıyordu demekki değişiyor ben şuana kadar 6 kilo aldım ve bu ay hiç kilo almamışım ama oğlum iki katı kilo almış:dance:

randevuyu bir ay sonrasına verdi doktorum çok değil mi 1 ay sizede 1 ay sonrasına mı veriyorlar

ben başaldım artık aşıya devam edeyim yarım bırakmak olmaz şimdiyerimseniben şeker yüklemesi yapıldı bana da sonucu daha tam öğrenemedım kayınpeder gidecekti bugün almaya bakalım hayırlısı... :Saruboceq:

evet canım 1 ay sonrasına veriyolar am daha erken görmek istersen birşeyler uydurup gitcenn artıkkaydirigubbakcemile3 8. ayda 2 haftada bir 9. ayda herhafta çağırabilir

gunaydııııııııın kızlar ben gecelerı çok vucudum ağrıyo 64 kiloyum çokmu ağırlaştım ndanmı bılmıyorum ama oyuzden sabahları huysuz uyanıyorum.

ewet ocean dün bende dr daydım banada 1 ay sonra gel dedi yerimseniben
kızlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum kızıma isim olarak
ASYA diyordum şimçikte DEFNE diyorumm , nasıl sizcee ????????

bana hep sımdıye dek 1 ay sonrası verdıler son zamanlar 15 gunde bir dedi doktorum.sen hangi hastaneye gidiyon?

gunaydııııııııın kızlar ben gecelerı çok vucudum ağrıyo 64 kiloyum çokmu ağırlaştım ndanmı bılmıyorum ama oyuzden sabahları huysuz uyanıyorum.

bnde 65 kiloyum cnm 9 kılo aldım aynen bende dun gece cok rahatsızdım.ama bn dun kendımı cok yordum sanırım o yüzdendi. sende kendını yorduysan o yüzdendır belkiCADIARZU dikkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…