kıs sen bana bakma atıyorum ööle ben:))))
elif günaydın tatlım
[ı][color="ındigo"]elif günaydın bebekim...nereye kayboldun_?[/color][/ı]
günaydın güzellerrrrr
gözünaydın çiçekcimmm
bugun doktora gitcezz çok heycanlıyımmmmmmmmdelikafadulden
herkese tekrardan günaydın ...kızlar bimde anakucağı ve park yatak var bugün haberiniz olsunyerimseniben....bim in sitesinden inceleyebilirsiniz....
2de gitcende hemen giricenmi anacım bende 3 gibi gelirsem belki hala orda olursun kaydirigubbakcemile3 benim üstümde siyah bi kıyafet var siyah kalın askılı kalçama kadar tunik aldımda koyu renk kotum var saçlarım toplu hahahahahkaydirigubbakcemile3olur kuşum ayarlarız
elifim afiyet olsun...yerimseniben.....
bugün hastaneye gidecek fıstıklar iyi haberlerle gelin inşlahhh....yerimseniben
3 gibin gelirsen orda olurum , zaten anneme de 3 te fizik tedaviden randevu aldım. 3 bucuga kadar falan hastanedeyim muhtemelen. bakalak olurum ben taam. benim de alımda siyah tayt üstümde kırmızı siyah enine çizgili tunik olcak hahahahahaa
elifim afiyet olsun...yerimseniben.....
bugün hastaneye gidecek fıstıklar iyi haberlerle gelin inşlahhh....yerimseniben
zuzucum 20 ekim gibi tarih verdi sezeryan düşündüğüm için bakalım hayırlısı artık.senin bebişin kaç haftalık.haftası gözükmüyo ticerında değiştirsene şunuoyy küççücük daha bebikin..enson sen dourcan osaman :))iişallah ii çıkar cnm
ANG€L;8010292 .!.:zuzucum 20 ekim gibi tarih verdi sezeryan düşündüğüm için bakalım hayırlısı artık.senin bebişin kaç haftalık.haftası gözükmüyo ticerında değiştirsene şunulmaz:
ama biz göremiyoz yaaaa senin bebişin kaç haftalıkfisfisfis28+1is canım bis..ı ıhh değiştirmicem işte :))))
günaydın hamisler... nasılsınız iyimisiniz?ben bugün ikinci aşımı olmaya gitçem başka yaptıran var mı aşılarını..
günaydın hamisler... nasılsınız iyimisiniz?ben bugün ikinci aşımı olmaya gitçem başka yaptıran var mı aşılarını..
zuzum pembem angel çiçeklara angel ocean nasılsınız tatlişşleerrr:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?