2009 Ekim Anneleri

gunaydııııııııın kızlar ben gecelerı çok vucudum ağrıyo 64 kiloyum çokmu ağırlaştım ndanmı bılmıyorum ama oyuzden sabahları huysuz uyanıyorum.

bis napalım kısss 70 kiloyummafoldumben

ewet ocean dün bende dr daydım banada 1 ay sonra gel dedi yerimseniben
kızlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum kızıma isim olarak
ASYA diyordum şimçikte DEFNE diyorumm , nasıl sizcee ????????

ikiside hoş isimler wrosecum ya..asya daha mı hoş sanki..yok yok yorum yapmiycim ikisinide sewerim zati..

arkadaşlar bizim ankaradakı kızlar buluşuyolarmiş ne guzel. bizde istanbulda buluşalımmı?çok guzel olur.ortalarda bıyerdekı ıkı taraftanda geliş kolay olsun.

merhaba şeker anneler....şimdi dr dan geldim kızım 1151 gr olmuş boyuda 38 cm olmuş...herhangi bir sorunu yokmuş çok şükür...ben bu ay hiç kilo almamıştım ama kızım almış allahtan...dra çok fazla aşşağı vuruyo bu dedim korkma rahim ağzında açılma yok dedi hatta ölçüm aldı 4 cm gayet iyi dedi...başı aşşağı dönmüş kızımın yerini yapmış ama farketmiyo sonuçta sezeryan olacak...epidural istiyorum bir sakıncası varmı dedim hayır yok neden olsun dedi sabah 2 tane epidural yaptık korkma dedi...bir dahaki randevuyu banada 4 hafta sonraya verdi...herşey bu kadar yani..allahıma çok şükür...

bende sesleniyordumkaydirigubbakcemile3
artık bebekten bahsederken alya diyoruz hem içimize sindi hem ağzımız alıştı,çok güzel bi duygu..
kızımızın adı kesin belli oldu ALYA DUA..

ayy kıslar temmuz analarının dogum öykülerini okudum aglaya aglaya ne güzel bi duygu yaaa rabim bizede göstersin inşallah o günleri:Saruboceq:

bitanesine doktoru çatın dar sezeryan yapalım demiş kız sezeryan beklerken normal doguruvermiş hemde çok kolay olmuş , çatı muanesinde kendini sıktıgı için çatısı dar görüşmüş sanırım ona göre kıslar aklımızda bulunsun

evet canım 1 ay sonrasına veriyolar am daha erken görmek istersen birşeyler uydurup gitcenn artıkkaydirigubbakcemile3 8. ayda 2 haftada bir 9. ayda herhafta çağırabilir

bana hep sımdıye dek 1 ay sonrası verdıler son zamanlar 15 gunde bir dedi doktorum.sen hangi hastaneye gidiyon?

tamam kızlar demekki bir tuhaflık yok sizlere de 1 ay sonrasına veriyorlarsa canım ben aksaray özel maya hastanesine gidiyorum

canım ıkısıde çok guzel ama ben asyayı daha çok sevıyorum.

maşallah zeynepcim kızınaaaaaa ay hala ayda 1 çagırıolar ya üffff çok uzun

arkadaşlar bizim ankaradakı kızlar buluşuyolarmiş ne guzel. bizde istanbulda buluşalımmı?çok guzel olur.ortalarda bıyerdekı ıkı taraftanda geliş kolay olsun.
nası da kıskandırdık amaalülülülülülü

oyy maşallahh kuzuna zeynebimm
bende sesleniyordumkaydirigubbakcemile3
artık bebekten bahsederken alya diyoruz hem içimize sindi hem ağzımız alıştı,çok güzel bi duygu..
kızımızın adı kesin belli oldu ALYA DUA..

adıyla yaşasın alya duan aybikimm
opuyorumnanaktan

Allah nazarlardan saklasın ...ne güzel bebek almıs sen almamıssın .hayırlısıyla sağlıkla kucağına nasip etsin rabbim ,hepimizin inşallah :1hug:

handanım bende okuduğumda çok ağlıyorum noldu bıze böyle ve o arkadaşa doktor 15 temuz sezaryen gunu vermiş demekkı olması gerekende erken doğum yapmiş.amaharıka bişey.

aybike cnmm ismiyle yaşasın ALYA DUA çok güzelmişş :asigim:
hepinize teşekkür ederim yorumlarınız içinn kızlarr, çok kararsızım tek isim istiyorum o yüzden birinden birine karar vereceğiz, çok zor gerçekten isim olayı bi ömür onu kullanacaklar ee haliyle özen istiyor di mii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…