gunaydııııııııın kızlar ben gecelerı çok vucudum ağrıyo 64 kiloyum çokmu ağırlaştım ndanmı bılmıyorum ama oyuzden sabahları huysuz uyanıyorum.
ewet ocean dün bende dr daydım banada 1 ay sonra gel dedi yerimseniben
kızlar lütfen fikirlerinizi bekliyorum kızıma isim olarak
ASYA diyordum şimçikte DEFNE diyorumm , nasıl sizcee ????????
evet canım 1 ay sonrasına veriyolar am daha erken görmek istersen birşeyler uydurup gitcenn artıkkaydirigubbakcemile3 8. ayda 2 haftada bir 9. ayda herhafta çağırabilir
bana hep sımdıye dek 1 ay sonrası verdıler son zamanlar 15 gunde bir dedi doktorum.sen hangi hastaneye gidiyon?
arkadaşlar bizim ankaradakı kızlar buluşuyolarmiş ne guzel. bizde istanbulda buluşalımmı?çok guzel olur.ortalarda bıyerdekı ıkı taraftanda geliş kolay olsun.
merhaba şeker anneler....şimdi dr dan geldim kızım 1151 gr olmuş boyuda 38 cm olmuş...herhangi bir sorunu yokmuş çok şükür...ben bu ay hiç kilo almamıştım ama kızım almış allahtan...dra çok fazla aşşağı vuruyo bu dedim korkma rahim ağzında açılma yok dedi hatta ölçüm aldı 4 cm gayet iyi dedi...başı aşşağı dönmüş kızımın yerini yapmış ama farketmiyo sonuçta sezeryan olacak...epidural istiyorum bir sakıncası varmı dedim hayır yok neden olsun dedi sabah 2 tane epidural yaptık korkma dedi...bir dahaki randevuyu banada 4 hafta sonraya verdi...herşey bu kadar yani..allahıma çok şükür...
nası da kıskandırdık amaalülülülülülüarkadaşlar bizim ankaradakı kızlar buluşuyolarmiş ne guzel. bizde istanbulda buluşalımmı?çok guzel olur.ortalarda bıyerdekı ıkı taraftanda geliş kolay olsun.
merhaba şeker anneler....şimdi dr dan geldim kızım 1151 gr olmuş boyuda 38 cm olmuş...herhangi bir sorunu yokmuş çok şükür...ben bu ay hiç kilo almamıştım ama kızım almış allahtan...dra çok fazla aşşağı vuruyo bu dedim korkma rahim ağzında açılma yok dedi hatta ölçüm aldı 4 cm gayet iyi dedi...başı aşşağı dönmüş kızımın yerini yapmış ama farketmiyo sonuçta sezeryan olacak...epidural istiyorum bir sakıncası varmı dedim hayır yok neden olsun dedi sabah 2 tane epidural yaptık korkma dedi...bir dahaki randevuyu banada 4 hafta sonraya verdi...herşey bu kadar yani..allahıma çok şükür...
bende sesleniyordumkaydirigubbakcemile3
artık bebekten bahsederken alya diyoruz hem içimize sindi hem ağzımız alıştı,çok güzel bi duygu..
kızımızın adı kesin belli oldu ALYA DUA..
maşallah zeynepcim kızınaaaaaaay hala ayda 1 çagırıolar ya üffff çok uzun
ayy kıslar temmuz analarının dogum öykülerini okudum aglaya aglaya ne güzel bi duygu yaaa rabim bizede göstersin inşallah o günleri:Saruboceq:
bitanesine doktoru çatın dar sezeryan yapalım demiş kız sezeryan beklerken normal doguruvermiş hemde çok kolay olmuş , çatı muanesinde kendini sıktıgı için çatısı dar görüşmüş sanırım ona göre kıslar aklımızda bulunsun
doktor geçen sefer bu son dedi..bundan sonra gelmekten sıkılıcaksın mrk etme dedi:))
handanım bende okuduğumda çok ağlıyorum noldu bıze böyle ve o arkadaşa doktor 15 temuz sezaryen gunu vermiş demekkı olması gerekende erken doğum yapmiş.amaharıka bişey.
süper olur ama kimse yanaşmıyor daha önce topic açılmıştı bi araya gelememiştik ne yazık ki:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?