yumuşak kapsül yafrum. Ben 9 kilo almışım 55 tim 64 üm kuşum.
zuzucum dün buluşmanız gerşekleştimi nasıl geçti anlat bakalım:içelim:
bu ay kilo almamışmısın kıs ?? Ben 3 kilo daha almışım toplam 12 kilo almış oldum asiye çok hızlı alıosun dikkat et dedi( BENDE 64 DÜM ŞİMDİ
hadi bak ben almıyorum seni bekliyorum yetiş bana bian önce diesırnaşık şey
ewet cnm cmts buluştuk çok da güzel wakit geçirdik..lal de gülicanda dünya tatlısı..saatler nası geçti anlamadık...zemuszemus
bu ay kilo almamışmısın kıs ?? Ben 3 kilo daha almışım toplam 12 kilo almış oldum asiye çok hızlı alıosun dikkat et dedi( BENDE 64 DÜM ŞİMDİ
canım 32.haftada devlet sana izin verio dogumdan önce 8 dogumdan sonra 8 hafta sen 32.haftanda doktoruna git izin raporunu al canım
canım izin raporu derken, ya çok soruyorum ama bilgim yok da aydınlanmak istiyorum hani kaybım olmasın dieee senağlama
kaça yetişcem zuzum kaçsın sen sölede ona göre yiyimmafoldumben
ooooo ne güzel resim çektiniz mi tatlım bizde bi görseydik nasıldı göbişlerkaydirigubbakcemile3 tokuşturdunuzmu???:roflol:
elevit içmiorum ama 1 aydır sadece demir+calsiyum magnezyum içiom genede almışım hareketsizlikten çok cnaım sıkıldı amazon1 kilo aldım bu ay. seni vitaminler şişirid. bi de o balık yağını da hergün hergün alma o da kilo yapar. günaşırı al benim gibi.
handan cevap nolurrrrr
kizlar merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz? opuyorumnanaktan
hava serindi dun gece ilk defa 7 saat uyuyabildim kendime geldim cok iyi oldu benim icin gunlerdir uyuyamiyordum , persembe gunu 1 gun hastanede yatacagim celeston adi ilaci verecekler insallah hersey yolunda gider 28 haftaya girdik sükür 36 haftaya bir gelseydik ALLAH izni ile ne kadar mutlu olacagim
canım mrb....inşlah oda olacak ve 36 cı haftayı göreceğiz....çok geçmiş olsun hemde inşlah herşey yolunda gider canımm...herşey gönlünce olarrrropuyorumnanaktankizlar merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz? opuyorumnanaktan
hava serindi dun gece ilk defa 7 saat uyuyabildim kendime geldim cok iyi oldu benim icin gunlerdir uyuyamiyordum , persembe gunu 1 gun hastanede yatacagim celeston adi ilaci verecekler insallah hersey yolunda gider 28 haftaya girdik sükür 36 haftaya bir gelseydik ALLAH izni ile ne kadar mutlu olacagim
kızlar şimdi benim gebelik şekerim çıktıya bebeğim besinsiz kalmıyordur demi çok üzülüyorum yaaa listeyi biraz aşsam ne olcak sanki sadece şekerli şeylerden kaçınsam olmaz mı
kızlar şimdi benim gebelik şekerim çıktıya bebeğim besinsiz kalmıyordur demi çok üzülüyorum yaaa listeyi biraz aşsam ne olcak sanki sadece şekerli şeylerden kaçınsam olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?