2009 Ekim Anneleri

bu ay kilo almamışmısın kıs ?? Ben 3 kilo daha almışım toplam 12 kilo almış oldum asiye çok hızlı alıosun dikkat et dedi( BENDE 64 DÜM ŞİMDİ

hadi bak ben almıyorum seni bekliyorum yetiş bana bian önce diesırnaşık şey

bu ay kilo almamışmısın kıs ?? Ben 3 kilo daha almışım toplam 12 kilo almış oldum asiye çok hızlı alıosun dikkat et dedi( BENDE 64 DÜM ŞİMDİ

1 kilo aldım bu ay. seni vitaminler şişirid. bi de o balık yağını da hergün hergün alma o da kilo yapar. günaşırı al benim gibi.

hehe bende tamm 12 kg almis bulunmaktayim :sinifsinif:
papatya handan mesgul zannimca ben yanitlim.
canim ben emekli sandigina bagliyim.dogumdan once 8, dogumdan sonra 8 olmak uzere toplam 16 hafta ucretli izin hakkimiz var.eger 32.haftada doktordan calisibilir raporu alirsan dogumdan onceki 8 haftalik izninin 5 haftasioni dogumdan sonraya aktarabiliosun. yani dogumdan once 3 hafta, dogumdan sonrada 13 hafta iznin olmus oluo

kaça yetişcem zuzum kaçsın sen sölede ona göre yiyimmafoldumben

rahaatt rahatt yiyebilüsün daha çok warr..70de bekliorummkaydirigubbakcemile2
ooooo ne güzel resim çektiniz mi tatlım bizde bi görseydik nasıldı göbişlerkaydirigubbakcemile3 tokuşturdunuzmu???:roflol:

yok hayatım resim çekinmedik..tokuşturcaktık ta herkes başka bi boyy denk gelmedi göbükler kaydirigubbakcemile2)

1 kilo aldım bu ay. seni vitaminler şişirid. bi de o balık yağını da hergün hergün alma o da kilo yapar. günaşırı al benim gibi.
elevit içmiorum ama 1 aydır sadece demir+calsiyum magnezyum içiom genede almışım hareketsizlikten çok cnaım sıkıldı amazon( evet balıgı öle yapım bende , sana bişi deememiştir o zaman kilo için normal almışsın çünkü
handan cevap nolurrrrr

canım yazdım ya çalıştıgın yerede sorabilirsin izine ayrılcaksın 32.haftada hepsi bu doktoruna sor oda seni yönlendirir daha neyini anlatım ,32.haftada devlet sana izin verio istersen çalışmayabilirsin yaniiiiiiii

bişey demedi handanım evet. sen de takma kafaya napalım alıcaz vericez böyle gidicek bi süre. elimizden birşey gelmiyor. Şeniz

kizlar merhaba nasilsiniz neler yapiyorsunuz? opuyorumnanaktan
hava serindi dun gece ilk defa 7 saat uyuyabildim kendime geldim cok iyi oldu benim icin gunlerdir uyuyamiyordum , persembe gunu 1 gun hastanede yatacagim celeston adi ilaci verecekler insallah hersey yolunda gider 28 haftaya girdik sükür 36 haftaya bir gelseydik ALLAH izni ile ne kadar mutlu olacagim

kızlar şimdi benim gebelik şekerim çıktıya bebeğim besinsiz kalmıyordur demi çok üzülüyorum yaaa listeyi biraz aşsam ne olcak sanki sadece şekerli şeylerden kaçınsam olmaz mı

hayırdır canım neden hastanede yatacaksın?? o ilaç ne için?CADIARZU

canım mrb....inşlah oda olacak ve 36 cı haftayı göreceğiz....çok geçmiş olsun hemde inşlah herşey yolunda gider canımm...herşey gönlünce olarrrropuyorumnanaktan
kızlar şimdi benim gebelik şekerim çıktıya bebeğim besinsiz kalmıyordur demi çok üzülüyorum yaaa listeyi biraz aşsam ne olcak sanki sadece şekerli şeylerden kaçınsam olmaz mı

bidenem günaydın...canım listeni aşmamaya dikkat et...bebişinin sağlığı için...inanki sen 3 gün aç kalsan bebişin aç kalmıyorrrrropuyorumnanaktanüzülme artık..yerimseniben

yasemin endiselenme , bebegin besleniyordur benim yengem 3 gebelik yasadi 3 cunde sekeri vardi diyet verdi doktor dikkat etti yediklerine masallah cocuklari 3bucuk kilodan az dogmadilar , hamurlu ve sekerli yiyeceklerden uzak dur tatlim , canin cok isterse azcik ye birsey olmaz

selam kizlar nasilsiniz???yarin bebisimi gormeye gidicem kilosunu ogrenicem 1.5 ay sonra boyunu soylemiyorlar burda malesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…