künaydın annişkolar a.s.
anlatayım yafrum kızım 1250 gr. 35 cm. gayet sağlıklı dedi.
plesantanın yavaş yavaş yukarı çıkması gerekirmiş. benim plasenta hala rahim ağzını kapar vaziyetteymiş. hafif çıkmaya başlamış ama çıkar mı çıkmaz mı belli olmaz dedi. çıkmazsa normal doğum olmaz mecburen sezaryen yapıcaz dedi. 3 hafta sonra gel belli olur dedi. balık yağı yazdırdım bi de . doğum olayını sormayı ben de unuttum bea öfff. sormadan doorcaz biz((
geçen gece niye geldin diye sordu kasılmam oldu ya. sinirsel dedim. sinir yok sıkıntı yok seni kimsenin üzmesine şu sıralar izin vermiceksin dedi. bu gadder.
iyiyim fatoşum. canımmm nerelerdesin sennn opuyorumnanaktangünaydinn dadluum iyidirr senden naber a.s.
çok sukurr zuzumm kasık agrıları sizde de oluyormu bazen zor yuruyorumzemuszemus
günaydın nalann..iiss sen nasısınnn
kalemiti günaydın canım....yerimseniben...
gülican canım bende hiç görmedim ama geçen günde kızlar öle dedi mavi birde kurdale al diee.kafamm karıştııı...of ya almıcam bananee...hıhhhh..
iyiyim fatoşum. canımmm nerelerdesin sennn opuyorumnanaktan
çok sukurr zuzumm kasık agrıları sizde de oluyormu bazen zor yuruyorum
opuyorumnanaktan
maşallah bebişine canımmmkünaydın annişkolar a.s.
anlatayım yafrum kızım 1250 gr. 35 cm. gayet sağlıklı dedi.
plesantanın yavaş yavaş yukarı çıkması gerekirmiş. benim plasenta hala rahim ağzını kapar vaziyetteymiş. hafif çıkmaya başlamış ama çıkar mı çıkmaz mı belli olmaz dedi. çıkmazsa normal doğum olmaz mecburen sezaryen yapıcaz dedi. 3 hafta sonra gel belli olur dedi. balık yağı yazdırdım bi de . doğum olayını sormayı ben de unuttum bea öfff. sormadan doorcaz biz((
geçen gece niye geldin diye sordu kasılmam oldu ya. sinirsel dedim. sinir yok sıkıntı yok seni kimsenin üzmesine şu sıralar izin vermiceksin dedi. bu gadder.
efet handancım çalışıyorum kamudaaa, anlat lütfennn :kedi:
canım 32.haftada devlet sana izin verio dogumdan önce 8 dogumdan sonra 8 hafta sen 32.haftanda doktoruna git izin raporunu al canım
amazoncum sanırım sen 28. haftadasın maşallah kuzunaben c.tesi gittim 26. hafta 810 grcık pek küçük gibi geldi:teselli:
Şenizmaşallah kuzunaa...
ŞenizAmazon maşallah canım yiğenimize :ecrin_bebek:
Şenizamazoncum maşallah cnm kuzuna
Şeniztahamm benim cok agırıyor ya
uyanıyorum acaip bel agrısı oluyor
Şeniz
Amazonum masallah kızınaa..bizi kimsenin üzmesine izin vermeyelim lmaz:
amazoncum maşallah prensesineeeyerimseniben
henden balık yağının adı Marincap 500 mg. karne karşılamıyor zaten 12 lira . al eczaneden nasıl olsa sana da aynısını yazcaktı. sabah akşam 1 tane yazmış da ben bir gün içip 1içmiyorum kilo yapar diye.
magnezyumu 1 tane alayımmı günde dedim 1 tane al zaten kalsiyum demir alıyosun fazla yüklenmeyelim bünyeye dedi.
dbebeğin başı aşağıda dedi gösterdi. dönmüş falan demedi. ama benimkinin başı hep aşağıda. bu mu döndü demek oluyo?
24. haftada benim de 720 gr dı canım . snein bebiş de normal. 2 haftada seninki de 1200 civarı olur normal yani endişelenme.
kısım yagmı tabletmi die soruommm ?? ya bende bitane var ablamın doktorunun yazdıgı ocean adı onu içiom ben kapsül tel açıp sorum en iisi bunu içebilirmiyim die ,efet canım o dönme oluo işte benimde aşagıda başını göstedi dönmüşmü dedm efet dedi,sen kaç kilo almıssın kıs?
amazoncum sanırım sen 28. haftadasın maşallah kuzunaben c.tesi gittim 26. hafta 810 grcık pek küçük gibi geldi:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?