2009 Ekim Anneleri

Kıss bebenin kıyafetlerini daha giymeden eskitcek, ben bu tembellikle ohoo, alsam bile yıkayamam kesin
kaydirigubbakcemile3
fatoşcum iyi haberlerle gelirsin inşlahh...opuyorumnanaktan
gülicancım hangi renk tacın ya ben kırmıısı almıştım kızım alacak die şimdi bide mavimi alıcam ya...offfff:bbo:

kırmısı aldım ben canım hiç mavi takan görmedim daha önce. Ama ööle bişiy varsa bi de mavisinden alırım, geceliklerimle takım yaparım

ayy ikeada dahada ucuzmuş dandan kazıkmı yedi neelülülülülülü

Üssme canım kendini. Dr.un dediği gibi hareketsizlik etkiliyo olabilir. Ama en azından bebeğine yaramayan nerdeyse hiç bişey yemedin onu düşün. Bi de bu son hftalarda her hafta 500 gr. olayı var ya. O da etkilemiş olabilir :teselli:

Kısslar ben yavaştan hazırlanıyım da dr. a gidip rapor alcam. Sonra 2 hafta evdeyim inşallah. Hade size iyi sohbetler

kalemiti günaydın canım....yerimseniben...
gülican canım bende hiç görmedim ama geçen günde kızlar öle dedi mavi birde kurdale al diee.kafamm karıştııı...of ya almıcam bananee...hıhhhh..

Şişko şişko delikafaduldendelikafadulden :roflol: delikafadulden sositososito sositososito
:dilcikar:mafoldumben
ayy ikeada dahada ucuzmuş dandan kazıkmı yedi neelülülülülülü
kısım bunlar boy boy heralde koca rafı 4 tl alamazsın o küçügünüdr eni darlar var kısa boylar var ben en büyügünü aldım ve keten aldım ben naylon karışık almadım:dilcikar:

haklısın canım ama yinede çok almışım kendimi çok şişko görüom artık haftasonu doru dürüst bişi yiyemedim işthım kesildi üzüntüden

künaydın annişkolar a.s.
anlatayım yafrum kızım 1250 gr. 35 cm. gayet sağlıklı dedi.
plesantanın yavaş yavaş yukarı çıkması gerekirmiş. benim plasenta hala rahim ağzını kapar vaziyetteymiş. hafif çıkmaya başlamış ama çıkar mı çıkmaz mı belli olmaz dedi. çıkmazsa normal doğum olmaz mecburen sezaryen yapıcaz dedi. 3 hafta sonra gel belli olur dedi. balık yağı yazdırdım bi de . doğum olayını sormayı ben de unuttum bea öfff. sormadan doorcaz biz ((
geçen gece niye geldin diye sordu kasılmam oldu ya. sinirsel dedim. sinir yok sıkıntı yok seni kimsenin üzmesine şu sıralar izin vermiceksin dedi. bu gadder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…