opuyorumnanaktan sen iste ben hep derim sidüklüm benümmŞeniz
gunaydın kıslarr nasılsınızz a.s.
kırmızı kurdeleden fiyonklu taç canım..çıkırtıncak takcas saçımıza lohusa kadın klasiği sırnaşık şey
bak yaa şimdi kalkıp yıkarunnn soora ozaman bidaha yıkarun..kudurtma kızım benii zemuszemus
fatoşcum iyi haberlerle gelirsin inşlahh...opuyorumnanaktan
gülicancım hangi renk tacın ya ben kırmıısı almıştım kızım alacak die şimdi bide mavimi alıcam ya...offfff:bbo:
zuzum bende ayın 15i gibi başlıcam bebişimin kıyafetlerini yıkamaya....cadı kısımın odası gelmeden yıkayamam malesef....yerimseniben
gunaydın kıslarr nasılsınızz a.s.
bende o dolap düzenliciden aldım ıkeadan 3,99 du fıyatıda 2 tane almıştım gerçekten iyi oluyo bebiş kıyafetli için özellikle tek tek dizebilyorsun hem bende uzun ince olanını alıcam battanıyelerını falan rulo gibi sarıo koyucam
yok canım evdeki tartımda bozuk degilmiş megersem ayarını bozmuşuz fark ettik sabah akşam tartılıyorum artık şuan itibariyle 64 kilo olmuş bulunmaktayımmafoldumben doktora dedim zaten ben az yiyorum dengeli besleniom dedim hareketsizlikten alıosundur o zaman dedi masa başında oturdum için yürüyüş yap sabah akşam 30 dk dedi ama nasıl yapmcak bilmiom çok canım sıkıldı mafoldumben
birdaha söylee birdahaaa hele söyle sidiklüüüüüm derken üü derken dudaklarini uzatioynya cok sexü oluyon hahahahaha
Kısslar ben yavaştan hazırlanıyım da dr. a gidip rapor alcam. Sonra 2 hafta evdeyim inşallah. Hade size iyi sohbetler
nann sexu deme bişiler oluyo banaaa:roflol:
:dilcikar:mafoldumbenŞişko şişko delikafaduldendelikafadulden :roflol: delikafadulden sositososito sositososito
kısım bunlar boy boy heralde koca rafı 4 tl alamazsın o küçügünüdr eni darlar var kısa boylar var ben en büyügünü aldım ve keten aldım ben naylon karışık almadım:dilcikar:ayy ikeada dahada ucuzmuş dandan kazıkmı yedi neelülülülülülü
Üssme canım kendini. Dr.un dediği gibi hareketsizlik etkiliyo olabilir. Ama en azından bebeğine yaramayan nerdeyse hiç bişey yemedin onu düşün. Bi de bu son hftalarda her hafta 500 gr. olayı var ya. O da etkilemiş olabilir :teselli:
:roflol::roflol: kizin beynine islemis artikin muhahaa
bende rapor alacam yakinda bakalim su kemik doktorum bi dönse tatilden kapalilar :S
oyy maşallahhhh zillineee tombik olcak desenekaydirigubbakcemile3sıkma canını canım ya napcan bebş saglıkla gelsinde artık 2 haftan yansın hangimizin belliki belki benimde yanacak bende dedim 32.den önce verebilirmisiniz raporu erken dogum olursa yanmasın dedim veremem biz kontrollerini bildirioz ssk dedi:mymeka:
saol canım, ya of ne yapıcaz yamafoldumben
saol canımmmmopuyorumnanaktan
ya handan ya şu rapor işi nedir bi detaylıca anlatıverir misin bana anlamadım daaa :umursamaz:
papatya çalışıosan anlatım yoksa hiç anlatmım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?